Impotriva fracturării hidraulice a gazelor de șist în ROMÂNIA

Alex Axel

/ #91 Salvati apele Romaniei!!!!

2012-02-02 17:09

GASLAND- Un documentar foarte bun, insa nu stiu cat impact a avut in SUA, avand in vedere ca inca din timpul filmarii lui nu a existat nici un raspuns din partea Guvernului sau a agentiilor de mediu. Se pare ca si la americari se practica aceasta metoda " mergi pe burta", oamenii se plang de poluarea rezultata in urma exloatarilor insa responsabilii pentru aceste dezastre ecologice continuua sa isi faca treaba ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.In cazul SUA este putin probabil ca ceva sa se schimbe,avand in vedere ca raul s-a produs, find vorba de mii de astfel de puturi, insa in Romania acest proces abia a inceput suntem la capitolul prospectiuni si inca mai putem facem ceva pentru a STOPA! astfel de dezastre ecologice de pe urma carora vor suferi si generatiile viitoare.
Trebui sa ducem o campanie de constientizare in randul populatiei din zonele vizate, in special pentru populatia din zona rurala intrucat persoanele din aceste zone nu au acces la medii de informare si astfel vor putea fi pacaliti foarte usor de catre cei de la CHEVRON, cedand-usi pamanturile pe sume de nimic!!!!
Odata inceput acest proces nu se va mai putea face nimic. Asa ca haideti sa ne unim si sa ne aparam bunul cel mai de pret...APA...