DESPAGUBIRE PENTRU CARNETELE CEC

sorana

/ #74 Torok Ianos 62 . va rog .....

2017-08-06 18:44

cine este dl. Dogaru ? haideti sa vorbim cu dumnealui daca ne poate indruma intr-o directie , sau cineva sa-l contacteze pe dl. avocat Adrian CUCULIS , Sa ne spuna pretentiile pentru a ne sustine cauza in instanta. Cei care sunteti din Bucuresti , faceti un efort sa va intilniti un grup si luati legatura cu cineva dintre acesti domni, sau un alt avocat bun. Sunt de acord sa platim si 400 lei/ carnet , dar sa ne fie asigurata reusita . In cazul in care pierdem ....de unde sa luam bani.....??///// Haideti sa facem ceva, sa ne recuperam ,,proprietatea noastra muncita si data in pastrare la STATUL ROMAN. Sa mergem un grup la GUVERN, la Parlament, la Min. de Finante , si chiar la presedintia Romaniei .  Nu facem nimic rau daca mergem sa ne cerem restituirea muncii noastre , atita timp cit acestia nu vor sa auda de petitia noastra.  S-a restituit atitea si atitea, ,,,,???// Noi dece nu ne putem recupera ,,PROPRIETATEA NOASTRA , muncita cinstit si pusa in pastrare la STATUL ROMIN ? Am o virsta ff inaintata, dar voi veni si la Bucuresti daca va fi cazul. Am muncit cinstit si-mi vreau banii inapoi . Statul s-a folosit de ei ani de zile . Cei care sunteti mai tineri, mai aproape de Bucuresti luati o hotarire . Asa sa ne ajute Dumnezeu .