Referendum limitare privilegii parlamentari


Musafir

/ #29

2016-09-06 07:03

Ma bucur ca in sfarsit ati luat aceasta initiativa. De altfel cred ca era momentul sa folosim aceasta metoda on-line (este transparenta si coincide si cu dorintele institutiei prezidentiale si ale executivului).
Nu este drept ca parlamentarii alesi de noi si care sunt trimisi sa ne reprezinte interesele, sa devina dusmanii nostri si sa ii intereseze doar propria persoana.
Daca vrem sa schimbam ceva in tara este cazul ca cei care ne reprezinta sa fie competenti, onesti si sa aiba coloana vertebrala.
Vor trebui sa se implice activ in viata publica si inainte de a lua o decizie ar trebui sa se consulte cu electoratul.
Si nu inteleg de ce vor atatea favoruri. Este un job ca oricare altul, iar criteriile de acordare a unor facilitati ar trebui sa reflecte calitatea muncii pe care o desfasoara.Faptul ca isi doresc atat de multe recompene, demonstreaza ca sunt obisnuiti cu venituri nu fost tocmai corecte. Altfel ar fi trebuit sa stie cum se apreciaza munca si nu ar mai avea atatea pretentii.Se stie ca un LIDER este imaginea celor pe care ii conduce. Or parlamentarii nostri vor sa traiasca bine si sa castige intr-un mandat cat n-au reusit in toata viata, uitand de cei care i-au ales si care duc o viata la limita subzistentei.Am multe de spus, dar sunt sigura ca fiecare dintre noi are nemultumiri vis-a-vis de cei care ne reprezinta. Si-au facut atat de bine treaba incat nu mai au ce vinde.Este rusinos si inadmisibil. De aceea este momentul trezirii la realitate. Altfel ne vor blestema URMASII nostri.