CEI CE IUBESC NUMELE STEAUA BUCURESTI AU DECIS: STOP HAOSULUI

45

/ #292 Petitie Steaua

2016-08-30 12:59

Domnilor,

 

Ma bucur sa vad ca unii sustinatori ai acestei echipe Steaua Bucuresti incep sa faca ceva in a schimba aceasta situatie.

Tin sa amintesc ca in perioada in care echipa Steaua Bucuresti a fost scoasa din strucutura statului ( ministerul apararii ) a fost din cauza ca forul european si regulamentele europene nu permit ca un club de fotbal care participa in competitiile europene sa faca parte din structurile statului.

Concluzia este ca aceste jigodii din cadrul clubului sportiv CSA Steaua Bucuresti nu urmaresc decat ceea ce noi numim "ochiul dracului" sa faca bani pe spatele jucatorilor care au evoluat si care evolueaza la acest club.

Sa nu uitam ca in toata aceasta perioada in care echipa a jucat pe stadionul Ghencea , clubul a platit o chirie nesimtit de mare fata de alte cluburi precum Rapid, Dinamo si alte echipe din liga 1.

Ca sa va faceti o idee Steaua platea catre armata 1 milion de euro pe an pentru chiria bazei din Ghencea, pe cand Dinamo plateste in jur de 36000 de mii de euro pe an iar Rapidul platea undeva pe al 25000 de mii de euro pe an.

Cred ca daca facem un calcul mai amanuntit toate echipele din liga 1 platesc la un loc cat platea Steaua pentru Ghencea.

Vred ca a venit timpul ca Baza sportiva Ghencea sa fie scoasa de sub  administratia Ministerului Apararii si data catre Primaria capitalei si astfel Baza sportiva va putea fi folosita de catre aceasta echipa Emblematica.

Hai Steaua Bucuresti