CARo solicita demiterea lui Dan Stoenescu

Alina Ioana Papari

/ #21 Răspunsul rectorului

2016-01-19 12:00

 Rectorul săracul încă nu știa cu ce securiști discută, încă spera ca poate avea loc o dezbatere civilizată.

Stimate  Domnule Profesor,

Ma bucur ca viata noastra academica este dinamica si creaza premiza emiterii de opinii.

Institutul a fost creat in urma cu un an si este in faza de inceput ,in care s-au creat sectiunile si s-au nominalizat conducatorii acestora pe baza de voluntariat. Maine ,daca veti avea curiozitatea ii veti cunoaste!

In ce priveste lansarea de carte ,aceasta este o initiativa de a a da o dimensiune culturala spatiului academic,care trebuie sa fie o rampa de dezbatere stiintifica,istorica,culturala...etc.

Pentru acest institut am dorit ca el sa ofere sansa celor mai mari valori ale culturii si civilizatiei autohtone sa se exprime! Si acest lucru se va intampla! Lansarea aceasta este doar un pretext! Am fost putin dezamagit deoarece cu cateva zile inainte ati lansat la Biblioteca judeteana cartea dedicata  profesorului Tasim,om pe care as fi vrut sa-l cunosc si sa-l conving sa vina la institutul nostru.Din nefericire eram la bucuresti !! Poate ca ar fi fost mult mai normal ca institutul nostru sa debuteze cu acel eveniment,mai ales ca prof.Ciupina,moderatorul manifestarii, este membru fondator.N-a fost sa fie,iar acum este tardiv si nepotrivit sa criticati initiativa altora ,care si-au adus aminte de universitate si de institut!?!

Va astept maine la o abordare colegiala a problemei si de ce nu,la o interventie in plen!

 

Cu aleasa consideratie

prof.univ dr.Sorin Rugina