VREM SPITALE NU CATEDRALE


Musafir

/ #676 ne intoarcem in comunism... daca nu mai rau...

2015-11-02 10:23

De parca statul construiește din bugetul public catedrale!!! Cat de perfid si bolsevic este jocul facut de aceste mizerii antiromânești din ASUR care calcă pe cadavrele unor tineri pentru a mai forța scăderea in sondaje a bisericii.

Oameni buni, Biserici construim de peste 1000 de ani pe când școli și spitale de vreo 200. De asta sunt atâtea biserici ! Mai mult, primele spitale din țara noastră au fost amenajate pe lângă mânăstiri și se numeau “bolnițe.” Mitropolitul Veniamin Costache a înființat primul spital organizat și prima “spițerie” adică farmacie, în Moldova.

Și totuși, de ce atata zgomot cu acest slogan ...anti-BOR? Simplu: ca sa se acopere urmele unei crime. Se spune ca sunt prea multe biserici și prea putine spitale. Doar 425 spitale, se atrage atentia, revoltat. Da, însă, spre exemplu, în 2010, FMI a cerut închiderea a 200 spitale. Două sute! În documentul aprobat însă ulterior de Guvern nu s-a mai regăsit măsura desființării spitalelor, ci a fost menținută doar obligația de a reduce numărul de paturi în spitale cu 9.200. (Erau prea multe, probabil...) Din 1 aprilie 2011, 67 de spitale au fost închise, Ministerul Sănătății propunând reorganizarea lor în cămine de bătrâni.

A vazut cineva, atunci, revolte populare, propagate pe Facebook, pe Gândul, Hotnews și Adevarul împotriva unor astfel de decizii ?

NU.

Avem, în schimb, agitație propagandistică împotriva BOR pentru simplul fapt că sunt, de sute de ani, biserici prin țară.

DA, problema e reala cu sistemul sanitar. Avem nu atat puține spitale, cat mult prea puțin personal sanitar.

Da, avem o mare, mare problemă, când se intamplă tragedii colective cu zeci, sute de răniți ce necesita îngrijire. Și stăpânii acestei țări știu că în astfel de momente revolta poate fi mare.

De aceea, revolta trebuie canalizata catre tapul ispasitor: Biserica. Nu care cumva minunatele noastre servicii si minunatii nostri procurori cu preocupari artistico-mafiote să fie trași la răspundere pentru cum gestioneaza chestiuni ce țin de siguranța națională.

Criminali cu sange rece.

Vrem spitale SI catedrale !