Concert Martina Stoessel,turneu Violetta en Vivo in Romania!

Stella

/ #523

2015-08-09 23:14

Buna, eu sunt Stella locuiesc in Republica Moldova, satul Giurgiulesti. Din cauza ca familia mea trece printro situatie financiara delicata si din simplul fapt ca traiesc la tara nu am vizitat locuri si nu am intalnit faimosi cantareti. De cand eram mica am stiut ca muzica este pasiunea mea si privind serialul Violetta sunt si mai convinsa de asta insa din cauza banilor nu am avut ocazia sa studiez la o scoala de muzica. Cei din România sunt foarte norocosi ei calatoresc si vad diferite locuri frumoase ba chiar au ocazia de a o intalni pe Martina. Mi-as dori sa am oportunitatea de a studia muzica undeva in strainatate sau cel putin sa am ocazia de a o intreba pe Martina cum sia indeplinit visul de a deveni actrita si cantareata dar chiar daca as sti eu nu as putea sai urmez sfatul pentru ca locuiesc itro casa de ciment si deabia ne putem intretine. Te ador Martina si imi pare bine ca tiai indeplinit dorinta de a deveni actrita si muziciana sincer mias dori din tot sufletul sa vii in Republica Moldova satul Giurgiulesti macar o singura data.