Petiţie pentru reintroducerea probei de latină la bacalaureat


Musafir

/ #10

2014-04-03 03:37

Buna de dimineatza tutulor inadaptatzilor ca noi si care isi doresc astfel de lucruri !

Legat de aceasta petitie nu prea sunt multe de zis fara tristete... in afara de mult succes si poate sa se incerce sa fim profesionisti nu doar pe fond ci si in aspect !
Un prim pas in acest sens ar fi sa evitam superficialitatea si sa incepen cu a corecta, deo-pilda, antetul acestei pagini prin completarea cuvantului "bacalaureat" la care lipsesc ultimile doua litere ...foarte albastre, mama dreaculu' de informatician ce a facut pagina si care sigur n-a dat bacalaure-"at"-ul la limba latina si acum ne saboteaza chiar pe pagina petitziei, fatzish.
:-)
Apoi, daca tot ne-am readus aminte de profesionaalism ash dzice ca putem continua prin selecatarea dintre noi a unui grup de initiativa care sa incerce sa introduca limba latina ca proba obligatorie la bacalaureatul umanist si poate, desigur nesperat (!?!), greaca veche la alegere.

O zi buna si mare grija la desemnarea informaticianului pentru redactare pt ca trebuie unul care sa fie de aceeasi parte a baricadei nu doar var de-al 2-lea cu unul din initiatorii petitziei, conform consacratului nepotism romanesc !

Q.E.D. (pentru cei ce n-au uitat...)

P.S. (tooot pentru ce-i ce au avut shansa sa stie ce-nseamna !)
"A desena" vine de la "a desemna". Poate de aici si defectul meu profesional care iata, se itzeshte si-n cazul de fatza.

Cu drag si umor, inca, urmuzian,
al dumneavoastra artist autor, iremediabil, Andi-Bacii-Ion-Plebeu-Pribeagu'