Gratiere pentru Gica Popescu


Musafir

/ #1143

2014-03-07 00:57

Respect pentru ELITE !
Sigur ca este ,,Mafie" in fotbalul romanesc, sau si in fotbalul romanesc , ca in tot ce e in Romania de altfel.
Gica Popescu este cel pe spatele caruia mafia s-a catarat pentru a fi comfundata Marfa cu ambalajul. Este un truc vechi.Prostii sunt noi. Adica suntem noi. Noi. Aceiasi, usor de prostit, pentru ca iertam prea mult si uitam prea repede.Suntem dezumanizati prin saracie si injectii cu compot, usor de dezbinat si in permanenta in oponenta legii. De ce ? Simplu !
NICIODATA legea nu a fost facuta in spiritul ei firesc. Legile Romaniei au fost facute mereu sub influenta celor trei imperii care trag de noi pe rand sau toti odata. Romanul a capatat un gest reflex de a eluda legea, pentru ca stie ca ea nu ii este favorabila, ci e facuta impotriva lui. De aceea toti fii de vaza ai acestui neam s-au realizat dincolo de granitele acestui mult ravnit pamant. Redresarea este ca linia orizontului, din pacate, cu cat ne apropiem cu atat se departeaza.
Marea masa de manevra care este din pacate si consumatoare de fotbal, nu este educata sa respecte elitele, pentru a nu-si dori sa devina la randul ei o ELITA, greu de prostit !!!