Sa spunem un Nu categoric saptamanii de rugaciune ecumenica!


Musafir

/ #33 Noi să rămânem ortodocsi cât vom fi pe acest pământ!

2014-01-23 15:03

Noul Sfant binecuvantat al Bisericii noastre, Sfantul Iustin Popovici, in memorabila sa lucrare “Biserica Οrtodoxa si Ecumenismul“ spune:
“Ecumenismul este numele comun al pseudo-crestinilor, al pseudo-bisericii din Europa de Vest. In cadrul acestuia se gaseste inima umanismului European al carui cap este papismul. Toti acesti pseudo crestini, aceste pseudo-biserici nu sunt nimic altceva decat o erezie pe langa celelalte erezii. Denumirea ei comuna evanghelica este panerezie.“
In acelasi spirit, fericitul gheronda Arhimandrit Haralambos Vasilopoulos ne reda adevarata imagine a Ecumenismului.


“Ecumenismul este o miscare mondiala a Sionismului International ce are ca unic scop cucerirea politica si religioasa a Universului. Ecumenismul este o furtuna cumplita, care se pregateste sa distruga din temelii Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostolica Biserica a lui Hristos. Este o salbatica vijelie a puterilor intunericului, care isi concentreaza furia distructiva in special impotriva Ortodoxiei, cu dorinta intunecata de a o distruge si de a o face sa dispara”.


Fericitul gheronda, Arhimandritul Athansios Mitilineos denumeste Ecumenismul ca pe ultimul inainte-mergator al Antihristului.