Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Mihael

/ #16370 O noua petitie... contra!

2014-01-17 16:14

Trist dar adevarat...
E trist cand observi cati "pupaciosi" are asa zisa alianta ce este la putere dar asta-i adevarul... sunteti multi.
Tot trist este faptul ca toti sunteti indoctrinati de niste oameni ce nici macar n-ar trebui sa deschida gura daca-i vorba de matrapazlacuri...
Si mai trist e ca voi (astia multi) va faceti ca nu stiti nimic despre adevaratii vinovati de situatia de fapt din tara... ba mai mult, ii acoperiti pe vinovati...
Trist e si faptul ca in ziua de azi are voie sa functioneze o televiziune cu un program exact ca pe timpuri, 250% aservita (corect spus, creeata special) unui partid si care foloseste orice tertipuri ca sa-i infunde pe toti ce-i stau in cale. Cum poti sa te "acoperi" tu stiindu-te vinovat de ceva? Simplu (si copilaresc), dai vina pe altul. Si cu cat "tipi" tu mai tare... ai sanse mai multe sa scapi neobservat!

Nu vreau sa scriu mai mult de-atat pentru ca sant mult prea trist... Stiu ca n-am nici o sansa sa va schimb doctrina...Basescu-i vinovat de tot (si sa nu uit...si Boc)!
Ma tot bate gandul sa deschid o petitie cu titlul "Nu credeti ca acest post de TV trebuie inchis pana cand o sa devina echidistant sau macar pana cand "staff-ul" lui sa-si dea de pe ochi barna din cauza careia nu-si vede musca de pe caciula?"