Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

musafie

/ #10659 Daca USL ar fi pestisorul auriu...

2014-01-17 09:01

Prima dorinta ar fi sa nu uite ca, in Bucuresti, peste noapte, a aparut un cimitir al eroilor, in decembrie '89. Acolo zac cei care au murit pentru LIBERTATE - in toate aspectele ei de manifestare. Deci, USL, intoarce-te la radacini, intoarce-te spre cei multi care alcatuiesc acest popor si fa legi pentru libertatea lor.
A doua dorinta ar fi sa nu uite ca "somnul ratiunii naste monstri" (Francisco de Goya). Ratiunea vine odata cu instructia de calitate, adica cu educatia. Fara educatie vom avea mereu surpriza ca cei agramati, inculti, incompetenti sa conduca destinele acestei tari. Daca ar fi dupa mine, un presedinte ar trebui in timpul campaniei sale electorale, sa dovedeasca gradul de eruditie si apetitul pentru cultura. Deci, USL, pentru a nu fi sortiti pieirii in contextul globalizarii, intoarce-ti fata spre Educatie si spre Cultura, recunoaste-le rolul in devenirea unui popor si ajuta-le sa-si joace rolul in cadrul societatii.
A trei dorinta este sa nu uite ca, prin puterea votului, poporul da puterea in Parlament. Insa nu pentru ca potentatii zilei sa-si faca averi sau sa impileze si mai mult cetateanul prin taxe impovaratoare. Alesii sunt instrumentul prin care cetateanul doreste sa-si taie o felir mai buna de viata. USL nu trebuie sa uite, chiar ajuns la putere, ca cetatenul roman i-a dat acea putere, deci trebuie sa-l slujeasca, sa nu-i tradeze increderea.
Domnilor din USL, stringe-ti rindurile, intrati in transee, luptati pentru tara cu armele pe care noi vi le-am dat.