Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #10367

2014-01-17 08:34

Că sunt discriminată ,batjocorită de guvernanţi,a devenit o stare de fapt , dar mai grav mi se pare faptul că prezenţa acestui INDIVID (ENTITATE - completaţi pe linia punctată) in cea mai inaltă demnitate a statului mi se pare de-a dreptul jignitoare pentru pentru această naţie ,care nu cred că-şi va reveni nici în douăzeci de ani.
Ne intrebăm de unde atâta violenţă şi agresivitate in societatea românească ? ,,Peştele de la ...,,.Dacă un preşedinte ,de la cea mai înaltă tribună , îşi permite să fie atât de... mârlan(n-am găsit un sinonim), muritorii ,cei care sunt evidenţiaţi doar de statistici, de ce nu şi-ar insuşi şi nu ar perfecţiona dispreţul faţă de bunul simţ,faţă de educaţie cu tot ce incumbă această noţiune?
Acest... ,,accident,, al naţiei urăşte sincer românii.Vă amintiţi accentul pe care-l punea când rostea ,,reducerea salariilor,,? Jubila .Ne pedepsea că nu am protestat pentru voturile lui din străinătate.Eram la mâna lui păroasă de babuin.
Este cel mai diabolic personaj al istoriei;este cel care a distrus ,cred ,ADN-ul acestui popor.
Avea dreptate Octavian Paler când spunea ca,,asta nu e ţară ,este o chestie,,.
Dar ,dacă deschidem ochii şi vedem pe cine am trimis in Parlamentul României,riscăm să devenim mistici şi să ne consolăm cu ...fatalitatea ,spunându-ne că suntem blestemaţi de Ceauşescu ,pe care l-au (nu l-am) împuşcat în ziua de Crăciun.După ce aleşii noştri au ,fătat,, inepţia aia de ,,imunitate,, ,pe care n-au fost în stare s-o explice şi să insiste asupra faptului că singurul care şi-a ,,cumpărat,, imunitate este băsescu (cu ,,b,,) şi-au luat concediu postnatal .RUŞINE.Dar ,cu Zgonea preşedinte ,la ce să te aştepţi ?!Îţi faci cruce şi te rogi la Dumnezeu să apere poporul ăsta de nonvalori şi semidocţi care hotărăsc soarta unor oameni care n-au decât ...vina inacţiunii.Am dorit să vina USL-ul la putere ,fără să sper la vreo prosperitate (m-am obişnuit cu umilinţa pe care ţi-o dă sărăcia ),dar am sperat că măcar legislaţia pe care ar fi putut-o crea mi-ar fi dat confortul să sper că ...va fi bine şi i-ar fi limitat lui băŞescu puterea de a face rău ,dar m-am înşelat.Poate că ar fi trebuit să votez ...ASUL DE TREFLĂ,că aştia sunt solidari cu etnia lor şi ,ca să fiu plastică ,i-ar fi dat la... geoale.