Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

/ #9846 unica solutie :suspendarea si apoi incarcerarea tiranului

2014-01-17 07:57





suspendarea si apoi incarcerarea tiranului si sa nu uitam ca tiranul a imprumutat fara acordul poporului roman,19 miliarde de euro in contul celor 3,2 miliarde de euro cit afirma ca ne trebuiesc pentru ca sa evitam dezastrul in domeniul pensiilor!

trebuie ca acest genociard sa plateasca pentru tot raul facut poporului roman,el,mizeria umana numita boc si tot guvernul si pd –ul,unpr-ul si udmr-ul care i-au sustinut! toti acestia trebuiesc inchisi pe viata si confiscata toata averea pina la rudele de gradul 3 inclusiv!


in bataie de joc,taxescu mondialu' a trimis in parlament parlagiilor,legea pensiilor,ascunzind sub pres cei 7,5 miliarde de euro jefuiti prin udrea la turism,alte citeva mii de rizdi si tinind-o pe anastase de cinstita si de om de baza ,adica de complice la genocidul pe care acest monstru l-a pregatit timp de 20 de ani poporului roman.

sper ca opozitia sa-l suspende pe tiran si apoi noi poporul sa-l trimitem in premiera la puscarie,acolo unde-i este locul lui si famigliei lui,odrasellor si lu frate-su! alt mondial penal!