Susțineți revenirea Jurnal TV pe ecranele voastre!


Musafir

/ #1362

2014-01-14 20:18

Salutare întregului colectiv JurnalTV.
Vreau să menționez că sunt foarte indignat si îngrijorat de toate nelegiurile care se petrec în Republica Moldova, comise atît de unii funcționari ai unor instituții sau organizații, cît și de unii cetățeni în parte. Toate știrile le privesc ZILNIC prin intermediul aplicațiunii JTV, care este una foarte reușită (cu toate că ar fi bine de inclus compartimentul COMENTARII, pentru a avea posibilitatea de a ne exprima părerile la fiecare subiect difuzat). În așa fel sunt familiarizat cu situația actuală REALĂ din RM. Nu mă tem să întrebuințez acest cuvînt, deoarece fără exagerare doar acest post de televiziune ne dezvăluie rapid, obiectiv și inedit toate evenimentele importante or frauduloase din activitatea celor trei puteri ale statului (și nu numai), precum și din viața unor persoane publice controversate care activează în cadrul acestora.
Avînd în vedere cele expuse, consider că JurnalTV trebuie să-și continuie nestingherit activitatea, fără ai fi puse piedici care vădit contravin legislației RM în vigoare, convențiilor internaționale, precum și principiilor fundamentale pe care se bazează activitatea massmedia. În același context nu trebuie ignorat și dreptul cetățeanului la informație, garantat de art.34 din Constituție, realizarea căruia echipa Jurnal Trust o îndeplinește întocmai.
Deci, JurnalTV, vă urez curaj, răbdare și prseverență în atingerea scopurilor. Continuați fără temere și sa știți că Legea, Poporul și Dumnezeu sunt de partea voastra.
Baftă. Sergiu, Spania