S.O.S. familia!


Musafir

/ #2326 O parada gay... intr-o ''tara civilizata''

2013-09-05 08:23

http://www.theonion.com/articles/gaypride-parade-sets-mainstream-acceptance-of-gays,351/?ref=auto

In 2001, pe la jumatatea lui aprilie, comunitatea din West Hollywood, California, era inca foarte toleranta cu homosexualii, avand de ani buni o atitudine pozitiva sau neutra fata de ei, considerandu-i oameni normali cu vieti normale. Aceasta impresie s-a schimbat brusc cand o parada gay a avut loc acolo, distrugand imaginea pe care mass-media si industria filmului se chinuisera zeci de ani sa o creeze. Oamenii au fost pur si simplu oripilati.

Doua pasaje descriptive:

"I'd always thought gays were regular people, just like you and me, and that the stereotype of homosexuals as hedonistic, sex-crazed deviants was just a destructive myth," said mother of four Hannah Jarrett, 41, mortified at the sight of 17 tanned and oiled boys cavorting in jock straps to a throbbing techno beat on a float shaped like an enormous phallus. "Boy, oh, boy, was I wrong."

Among the parade sights and sounds that did inestimable harm to the gay-rights cause: a group of obese women in leather biker outfits passing out clitoris-shaped lollipops to horrified onlookers; a man in military uniform leading a submissive masochist, clad in diapers and a baby bonnet, around on a dog leash; several Hispanic dancers in rainbow wigs and miniskirts performing "humping" motions on a mannequin dressed as the Pope; and a dozen gyrating drag queens in see-through dresses holding penis-shaped beer bottles that appeared to spurt ejaculation-like foam when shaken and poured onto passersby. ''

Un anume Dr. Henry Thorne, care le-a mai facut propaganda scriind despre miscarea lor de ''emancipare'', justifica totul la modul urmator: cu decenii in urma homosexualii erau respinsi si faceau astfel de lucruri pentru a soca, satirizand stereotipurile care circulau despre ei; a ramas pesemne o traditie practicata si astazi, desi lumea ii accepta si nu mai e nevoie de asa ceva...poate o fac si pentru ca e foarte distractiv (ce vede de distractiv nu stiu). La fel este si opera lui Michael Swift, ''The Gay Manifesto'' – de o violenta psihica deloc amuzanta - descrisa ca o satira nevinovata. Nu exista nicio justificare pentru placerea de a ii dezgusta pe altii.

Reactia organizatorilor paradei a fost, fireste, persiflarea:

"I knew it. I said we needed 100 dancers on the 'Show Us Your Ass' float, but everybody insisted that 50 would be enough," said Lady Labia, spokesperson for LAGALABATATA. "Next year, we're really going to give those breeders something to look at."

E de remarcat cuvantul ''breeders'', termen care ii ridiculizeaza pe cei care au copii.

Amuzant e un singur lucru: cum se chinuie unii sa dreaga busuiocul si imaginea homosexualilor inainte si dupa ce ei o distrug din proprie initiativa si cu atata voluptate. Vedem asadar ca totul e un joc de imagine, o campanie de PR, in sprijinul unor oameni care nu au nici macar luciditatea de a isi juca rolul pana castiga anumite privilegii. Ei singuri arata cine sunt de fapt; restul e propaganda si nu are legatura cu realitatea.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...