S.O.S. familia!

A.

/ #408 Re: Re: Re: Re:

2013-08-17 05:14

#403: Mayhem - Re: Re: Re:  

 iubirea inseamna responsabilitate maxima. responsabilitate si implicare fata de tot ceea ce insamna viitor pentru umanitate. nu poti spune ca iubesti cand totul in jurul tau se strica pentru ca asta inseamna sa demonizezi sensul "iubirii". iubirea este universala si singurul sens al iubirii este ca umanitatea sa fie desavarsita. cand zici ca iubesti pe cineva, iar copilul tau, fratele tau, parintii tai, colegii, au de suferit, inseamna ca nu este iubire ci o forma mascata de egoism pur, marsav, demonic.

iubirea adevarata aduce dezvoltare si progres si spiritual si material si iubirea care poate indeplini aceste conditii este iubirea dintre un barbat si o femeie, ambii echilibrati si sanatosi sufleteste, pentru ca ei pot da viata. pot da viata altor oameni ce devin viitor. un barbat si o femeie pot deschide viitorul, lasa viata sa mearga mai departe si da dreptul si altor suflete sa vina in lume. asta inseamna umanitate si asta primeaza in fata oricarui alt "drept" defect. pe cand, homosexualitatea inchide cercul. inchide spirala. transforma viata in moarte. incepe sa distruga incet incet tot ce este in jur. aceasta nu este iubire. este disolutie, distrugere, prabusire, decadere. in sine, totul se termina la homosexualitate, ceea ce inseamna ca nu se aduce nici un beneficiu omenirii si societatii.

mayhem, lasa pseudo-intelepciunea. nu mai fa pe-a delicatul fin intelectual cu bun simt pentru ca, conceptia ta despre viata nu este completa. te-ai limitat.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...