S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

/ #306 RUGAMINTE

2013-08-14 21:42

Mi-as dori mult sa nu uitam pentru ce ne-am adunat aici, si care ne este gandul comun. Nu cred ca ajungem nicaieri daca ne jignim, ba mai mult, o sa ne suprasaturam prin incarcatura emotionala de acest subiect si, cand va fi nevoie sa facem cu adevarat ceva, vom fi prea sleiti si scarbiti.
Fac apel la calm, eleganta si fermitate in exprimare, dar si la respect pentru orice fiinta in tratarea acestui subiect delicat (din multe puncte de vedere). Nu uitati ca intotdeauna, unei actiuni ii va urma si o reactiune. Este valabil pentru toata lumea.
Pentru mine este un subiect apasator, insa fara a-l supune publicului ar fi fost imposibil sa intelegem cu totii ca numai impreuna putem pazi ca sensul in care lucrurile se misca sa fie cel bun.
Multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca ne aduna, si ne tot aduna, si va multumesc rugandu-va sa nu va obositi, pentru ca dincolo de acest subiect, viata are niste frumuseti imposibil de descris. E pacat sa nu va incarcati sufletul din tot ce e frumos, si in numele caruia semnati petitia.
Imi place sa cred si ca, dupa ce semnati, faceti o rugaciune. Eu Il rog pe Bunul Dumnezeu sa ne Lumineze pentru a vedea doar ce/cat trebuie, pentru a ne feri de uraciuni si pentru a-i ajuta pe incrancenati.
Deja azi este o mare si plina de Har sarbatoare, bucurati-va!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...