S.O.S. familia!


Musafir

/ #305

2013-08-14 21:36

Buna seara.
Sunt foarte multe de spus insa nu este locul potrivit pentru aceasta. Oricum: astazi este sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului. Incercati sa va imaginati ce-ar fi insemnat o lume doar sodomita... S-ar mai fi nascut Maica Domnului? Incercati sa va ganditi la consecinte!
Cred ca ar trebui sa organizati o petetie, si sa incercati sa o mediatizati, in care sa cereti ca emisiunile, filmele, talkshow-rile, desenele animate, etc., care in mod direct sau indirect au ca subiect sodomia sau sodomitii, sa fie transmise pe un canal (canale) specifice, dedicate poponarilor si lesbienelor. In felul acesta cine vrea treburi de rahat poate sa se autoserveasca iar ceilalti oameni normali, firesti, care incearca sa traiasca si sa aprofundeze taina apropierii de sexul opus, dupa darul lui Dumnezeu, sa nu fim constransi, noi sau copiii nostri, la vizionarea si/sau ascultarea , chiar eventual accidentala, a mizeriilor acelora care au facut din dosniciile lor sexuale un motiv de madrie. Ce mai mandrie. Insa este o mandrie agresiva care se doreste nu tolerata ci acceptata.
Addenda: EI DEVIN PUTERNICI PENTRU CA NOI SUNTEM SLABI SI LASI. FORTA LOR SE ALIMENTEAZA DIN SLABICIUNEA NOASTRA. De aceea sunt bucuros pentru prezenta petitie insa trebuie sa fim constienti ca aceasta este minum minimorum. Trebuie sa trecem la actiune, sa ne organizam si sa ne facem cunoscuta cu fermitate vointa. O minoritate nu poate sa constranga o majoritate sa accepte lucruri dezgustatoare precum sodomia. Le este indeajuns faptul ca sunt liberi sa-si traiasca nestingheriti optiunea sexuala. Nu ne pot impune mai mult. Familia este si va ramane doar uniunea a barbatului cu femeia su binecuvantarea lui Dumnezeu. Un cuplu sodomit ramane un cuplu si atat. Nu are nici caracterele si capacitatile unei familii adevarate.
pr. Constantin BALAUCA.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...