Plângere adresată CCR

Constantin Cojocaru

/ #21 Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor este PROIECTUL care poate şi trebuie să UNEASCĂ poporul

2013-06-25 12:34

Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei.

Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.

În goana lor după îmbogăţire şi în ura lor oarbă împotriva poporului român, cei care ne-au furat ţara vor, acum, să facă o Constituţie care să-i apere de toate fărădelegile pe care le-au săvârşit pentru a se îmbogăţi, o Constituţie care să le permită să fure ceea ce a mai rămas din capitalul naţional şi din resursele naturale ale ţării, o Constituţie care să le permită să vândă pământul ţării către străini, o Constituţie prin care vor să regionalizeze România, s-o împartă în feude, pe care să le treacă în stăpânirea străinilor, făcând, astfel, ultimul pas către destrămarea statului naţional al românilor, către transformarea noastră într-un popor fără stat şi fără ţară.

Pe data de 16.03.2013, s-a constituit Comitetul de Iniţiativă, format din 24 de cetăţeni români cu drept de vot, care a aprobat proiectul de revizuire a Constituţiei României, ca iniţiativă cetăţenească, proiectul fiind publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 294/23.05.2013. Tot pe data de 16.03.2013, Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români.

Ei vor continua să se certe pe pradă şi vor face tot mai multe şi mai mari greşeli. Putem folosi greşelile lor, pentru a spune adevărul, pentru a ajuta poporul să vadă adevărata lor faţă, să vadă în Mişcarea noastră calea prin care putem scăpa de hoţi, de sărăcie şi de umilinţă.

Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor este PROIECTUL care poate şi trebuie să UNEASCĂ poporul român, ACUM.

Putem să-i oprim să adopte Constituţia LOR. Putem să IMPUNEM Constituţia NOASTRĂ.

Dacă şi numai dacă vom fi UNIŢI şi MULŢI.

Mă puteţi contacta pe:
E-mail 1: constantincojocaru.mcc@gmail.com
E-mail 2: cojocaruconstantin88@gmail.com

Constantin Cojocaru
***
Documentaţi-vă aici : Forum Constituţional CETĂŢENESC: Revizuirea Constituţiei României - Noua Constituţie : http://www.nouaconstitutie.info/dezbateri/legi.html