Cerem scoaterea certificatelor verzi din Facturile CEZ

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerem scoaterea certificatelor verzi din Facturile CEZ

Musafir

2015-08-24 17:54

Nu inteleg de ce trebuie sa platim noi ca si consumatori casnici contributii la certificatele verzi.....cine a avut bani sa investeasca in panouri solare, eoliene etc...nu cred ca-mi da mie ceva inapoi.Pretul la energie electrica a tot crescut si noi l-am platit, voi (asa zisii investitori, Guvern, ANRE) exportati energia electrica prin firme fantoma (care sunt tot ale voastre sau ale apropiatilor vostri) la niste preturi de.....mori nu alta...si noua ne cresc  sumele din facturi, daca nu platesti ai penalizare sau iti taie curentul, astia au scutiri de impozit banuiesc, ca de profitul se reinvesteste, nu? Faceti ce ati facut si cu bancile....sunt private,dar banii sunt romanesti, depozite purtatoare de dobanzi infime, credite cu dobanzi uriase caci suntem tara de mana a 3-a, profitul a al lor si pleaca peste granita si daca e o criza economica, noi ne imprumutam bani - cine i-a dat voie chiorului sa imprumute tara?-tot aia din cercurile politice si BNR-ul ca doar trebuia o garantie nu???-  multi sa le acoperim lor pierderile (ei nu au nici un fel de risc, doar prostii de romanasi isi pierd banii din conturi, casele, masinile, lucrurile cu care au girat ei si girantii lor)- si pentru asta nu plateste nimeni.... nu beneficiez de nimic de pe urma platilor pentru certificatele verzi...si astea se scumpesc, tot timpul ai de dat la astia