Crearea Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative

Inițiativa se stopează

2022-06-23 06:16:18
Stimată comunitate,

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și ne-ați susținut cu tot sufletul în realizarea unei cauze nobile - crearea Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative.

Cu regret, inițiativa noastră se stopează aici.

Sperăm să existe alți oameni dedicați care să fie susținuți și să reușească!

Numai bine,

A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE

Rezoluția sesiunii de webinare online

2022-04-19 05:54:47

Stimată comunitate, vă aducem la cunoștință Rezoluția sesiunii de webinare cu genericul "Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național" care s-a desfășurat în perioada 4-14 aprilie 2022, fiind organizată de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Obștească PRINCIPII SĂNĂTOASE, Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină și IDIS Viitorul cu suportul financiar al Fundației Soros Moldova/Departamentul Sănătate Publică:

REZOLUȚIARezolutia.jpg

A.O.PRINCIPII SĂNĂTOASE

Comunitatea Facebook

2021-12-15 07:18:09

Dragi prieteni,

Vă suntem extrem de recunoscători pentru susținerea cauzei nobile orientate spre crearea Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative!

Pentru a face vizibilă inițiativa noastră am creat un grup Facebook: Centrul Universitar de Îngrijiri Paliative

Vă invităm să vă alăturați CAUZEI comune!

Vă mulțumim!

245541385_4373653696063338_4383589905620958934_n.jpg

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE

Primul turneu caritabil de fotbal organizat în susținerea creării Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative

2021-11-16 08:54:49

De Ziua Mondială de luptă împotriva diabetului zaharat, studenții și medicii-rezidenți din cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova s-au reunit la prima ediție a turneului caritabil de fotbal desfășurat în scopul susținerii unei cauze nobile orientate spre dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național precum și crearea Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative. Prin intermediul acestui turneu caritabil, toți participanții și-au propus să susțină bolnavii incurabili cu donații de produse igienice.

_____

Detalii:

Publicație Facebook

USMF web

_____

A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.