PETITIA PREMIERUL NOSTRU

Contactați autorul petiției

Ringul Politic

2020-04-09 16:57:37

Astă seară, joi 9 aprilie, ora 22 în România, un dialog SPONTAN. Live!!! Cristela si Calin Georgescu! Fiti pe faza, "Romania se Trezeste!"

Facem echipa?

2020-04-09 16:13:47

Doresti sa te impIici mai muIt in promovarea DI. CaIin Georgescu? Fiecare ajutor E IMPORTANT! Astept mesajuI TAU pe adresa radu_roncea@yahoo.com, trimite-mi nr tau de teI. pt a te putea contacta. Cu stima, Radu Roncea

Interviu "aprilie 2020"

2020-04-09 12:23:35

Interviu recent!, partea a 2-a,  o puteti viziona pe (facebook) sau pe youtube (radu roncea) https://www.facebook.com/rroncea/videos/228582931639899/

Informam eficient!

2020-04-08 20:19:58

Continuam !

2020-01-14 11:30:00

Petitia noastra a ajuns sa fie semnata de 6341 de persoane. Continuam strangerea de semnaturi ! Multi cetateni romani nu au aflat, inca, de existenta acestei petitii si nici de existenta dl. dr. Calin Georgescu. Ajutorul tau este esential in promovarea acestui demers.

Radu Roncea

E timpul să ne mobilizam!

2019-11-15 07:53:57

În aproximativ 2 luni, am reușit sa formăm un grup de aproape 6000 de petiționari. E timpul mobilizării! Merită!  Varianta susținută de către noi, Calin Georgescu prim ministrul Romaniei,  e singura care poate face lumina în România. Vorbiți prietenilor despre acest om, distribuiți petiția pe Facebook, email, wapp și cei ce au posibilitatea de a face promovare plătită sa o facă!  Cu 5 euro petiția va ajunge la 3000 de persoane. Un efort minim pentru o cauză mare.

Distribuiți această petiție

Ajutați această petiție să obțină mai multe semnături.

Cum să promovați o petiție?

• Partajați petiția pe peretele Facebook și pe grupurile care au legătură cu subiectul petiției.
  • Contactați-vă prietenii
    1. Scrieți un mesaj în care explicați de ce ați semnat această petiție, având în vedere că este mai probabil ca oamenii să o semneze dacă înțeleg importanță subiectului la care face trimitere.
    2. Copiați și lipiți adresa web a petiției în mesajul dumneavoastră.
    3. Trimiteți mesajul folosind e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram și LinkedIn.