Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post


Musafir

#582 Re: Re:

2012-05-09 23:20

#581: - Re:

Dar ce, se face testarea inteligentei la obtinerea permisului? Care sunt criteriile psiho relevante pt ca o persoana sa fie un sofer bun, corect etc? S-a facut vreun studiu, vreo cercetare psiho in Romania? Cum sa dai un om inapt cand e dreptul lui sa faca scoala de soferi? Doar va conduce o masina nu un avion cu reactie... 99% dintre oameni au cel putin capacitati medii si n-au dificultati in a trece testele. Credeti ca e o intamplare ca in tarile civilizate NU EXISTA examen psihologic la obtinerea permisului?

Care sunt cauzele accidentelor rutiere? De acolo trebuie pornit. Viteza excesiva e pe primul loc? Atunci testele psiho de la scoala de soferi n-au nici o relevanta. Mentalitatea oamenilor duce la accidente si prea rar aptitudinile!

Raspunsuri

Aleph

#591 Re: Re: Re:

2012-05-16 09:09:56

#582: - Re: Re:

Bravo, aceasta inseamna o gandire independenta ! Cu 5 propozitii ai facut praf domeniul pastorit de Steluta Trascaian, Tanacli ,etc. si ...Politia Rutiera (  condusa de alti semidocti ) domeniu,  ghidat de stravechea axioma bolsevica  : " Functia creeaza organul , organul indeplineste functia, iar celulele stau in pozitie de drepti ! ".

Dramele psihologilor dateaza de cel putin 20 de ani dar au si eu o vina majora pentru ca in mod pasiv s-au lasat cotropiti de militarii, securistii si semidoctii pe care tot ei i-au votat cu sarg, si nu au sprijinit in nici un fel singura initiativa de reformare a domeniului si de conectare la psihologia din Occident.

Pana la reformarea domeniului si scoaterea parazitilor din sistem vor mai trece cel putin 20 de ani asa ca psihologii batrani nu pot decat sa spere ca vor mai apuca pensia,  iar tinerii pot sa-si faca linistiti bagajul pentru tarile calde. Peste 50 de ani de aici incolo , poate va fi bine si pentru psihologi !