Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

robert

#576 ?

2012-05-08 18:37

dupa primul pas timid facut in reglementarea pietei avizelor psihologice, sa inteleg ca gasca condusa de dobitocul de Duvac & co. respectiv, Bebe "sexologul pitipoancelor", Zivari si alte nulitati in cardasie cu clinicile de medicina muncii au castigat?
nu de alta, dar am un cabinet "pe" transporturi si munca, evident ca pe munca n-am reusit in 3ani sa eliberez vreun aviz(reusind sa mai scot un ban, care abia acoperea/acopera cheltuielile cabinetului, cu ajutorul avizelor in domeniul transporturilor si alea numai pentru dobandirea permiselor auto), in schimb am un prieten ce lucreaza la o firma de stat in domeniul energiei (aprox. 1100 de angajati) care in 3ani a schimbat 3 clinici de medicina muncii(deh,cine sare cu banul...) pentru verificarile anuale de sanatate si, ghici, la toate cele 3 clinici aparea un singur psiholog (d`ala greu, veteran(a)carevasazica, prieten(a)la catarama cu cei de prin comisiile pe transporturi si munca din COPSI,lucru constatat la un curs pentru credite unde aparuse si madama sa-si salute colegii) care probabil facea cu greu fata la stampilarea carnetelor de sanatate angajand si o tanara speranta intr-ale psihologiei care sa o ajute. extrapoland acest fapt la toate firmele cu care acele clinici aveau contracte, se poate inchipui dimensiunea monopolului in care acesti impostori in cardasie cu unii membrii din comisiile de la COPSI au acaparat piata avizelor psihologice. daca nu revin timbrele sau ceva asemanator, adio bani pentru cotizatie/credite si alte "jecmaniri" d`astea.

Raspunsuri


Musafir

#577 Re: ?

2012-05-08 19:14:58

#576: robert - ? 

 Timbrele nu rezolva situatia atata vreme cat examenul de psihologie este parte integranta a ex.de medicina muncii.Dosarele med. sunt confidentiale,deci e imposibil de avut o  evidenta a celor ce semneaza in acele dosare.

Daca este parte integranta din MM ex.psiho poate face parte din pachetul de servicii ofertat la licitatii de clinici. Daca ar exista imposibilitatea ofertarii ex.psihologic de castre nespecialisti atunci firmele ar fi obligate sa incheie contracte doar cu cabinete individuale.

ABIA ATUNCI,in acest stadiu se pot introduce restrictii gen nr maxim examene/luna si un pret minim al dif.categorii de examinari. Nu este nevoie de timbre atata vreme cat facturile eliberate catre firme arata numarul real de examinari.

Contabilitatea unui cabinet nu poate fi falsificata (nu de un psiholog)si ea poate reflecta corectitudinea raportarilor.Dar, repet, trebuie sa ne separam de intermediarii ex.psihologic.