Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

Cora M.

#570 Re: Re: precizare

2012-05-04 17:09

#569: - Re: precizare 

 OK, nu ne mai risipim energia.

Si ce facem in continuare? Asteptam sa vedem ce ne rezerva viitorul? Asteptam in continuare ca altii sa ia decizii pt noi fara sa ne intrebe? Incetam sa ne platim cotizatiile si taxele si mergem inainte, fie ce-o fi? Sa tacem ca pana acum? Sa ne vedem fiecare de patratica lui, indiferenti la legi?

Daca o asociatie vi se pare inutila, cum putem "impulsiona" CPR sa faca ce ne tot promite de cativa ani dar are "retineri" (financiare? politice? personale?) in a face? 

Raspunsuri


Musafir

#571 Re: Re: Re: precizare

2012-05-07 11:16:41

#570: Cora M. - Re: Re: precizare 

 

Nu neaparat, draga colega. Tactica folosita de  a imparti tuturor functii si atributii a calmat spiritele "contra"din CPR, probabil ca toti s-au impacat si se iubesc acum mai mult ca niciodata.

In aceasta minunata betie a puterii vor simti nevoia impetuoasa sa taie si sa spanzure ceva capete,este privilegiul si datoria lor de onoare sa-si demonstreze "valoarea". Vor porni controale, vor retrage autorizatii, etc..

Abia atunci popandaii care hiberneaza acum se vor transforma in lei-paralei si se vor incolona marsaluind catre libertate. Atunci si numai atunci se va trezi constiinta civica din cei care dorm acum linistiti.