Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post


Musafir

#198 pentru postacii de partid prezenti aici

2012-03-28 22:49

dragilor, nu mai va inghesuiti cu munca de partid ca tocmai i se pregateste debarcarea Stapanului Timbrelor asa ca ramaneti fara angajator.

Si nu mai fiti voi ingrijorati de Bogdan Ion, Duvac si Mirela Zivari ca le merge bine. Spre deosebire de Anitei si baiatul lui de mingi, traficantul de droguri toti cei de mai sus pe care incercati voi sa ii improscati cu noroi au o meserie, aceea de psihologi. Anitei saracu' traieste doar din comisioanele de timbre. Inca, dar nu pentru multa vreme.

Raspunsuri

psiholog

#207 Re: pentru postacii de partid prezenti aici

2012-03-28 23:44:41

#198: - pentru postacii de partid prezenti aici

Ca de obicei "gasca jos timbrele", ca n-a fost ideea lor, dezinformeaza si ca sa-ti demonstrez ce formator de opinie esti iti arat chiar acum: daca "baiatul de mingi" era traficant, cum cu nerusinare il numesti, era arestat si nu la colegiu cum eu l-am vazut. Dar asa sunteti formati sa improscati cu noroi tot pe cei cinstiti, fara macar sa aveti decenta sa va luptati corect. Esti patetic, Anitei n-ar avea cum sa traiasca din timbre, inca nu s-a terminat luna, dar ca de obicei cu lasitate si fara argumente reale, fara scrupule, dezinformezi. Ce bine ca ai postat acest mesaj, asa vad cei mai multi cum lucrati voi: anti timbre", poate te mai "lucreaza Gasca", altfel  faci doar rau  ptr gasca si -i ajuti pe cei cinstiti.