Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!


Musafir

#201

2012-03-28 23:03

Care d-na jeni chiriac, sparta aceea care umple ecranul...jos cu ea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#202 Re: Re: Re: Re: Re: ...

2012-03-28 23:04

#197: Manole C. student an 3 T.M. - Re: Re: Re: Re: ...

tinere, nu mi-e clar cu cine te certi aici. cu cei care cred ca timbrele sunt magice si vor crea joburi pt psihologi? sau cu cei care au ajuns la capatul rabdarii si vor o schimbare, oricare ar fi aia?

si nu vad ca tu sa fi prezentat nici o solutie pt imbunatatirea situatiei.

ai scris doar ca sa-ti descarci frustrarile?


Musafir

#203 Re: Zivari atacata de Mara, Bahmuteanca si de Draghici

2012-03-28 23:09

#199: Daniel - Zivari atacata de Mara, Bahmuteanca si de Draghici

atunci ai grija ca atunci cand se vor face alegeri sa fi prezent si cu argumentele de rigoare, sa propui persoane care sunt "curate ca lacrima" si pt care a-i baga mana in foc.... dar ai grija sa nu te frigi cum am facut-o noi cand am ales marii si renumitii profesori dr. universitari ;)


Musafir

#204 Re: adevarata miza a acestei mizerii cu introducerea timbrelor sunt banii

2012-03-28 23:16

#158: - adevarata miza a acestei mizerii cu introducerea timbrelor sunt banii 

 Ai fost vreodata la un curs? vb sa te afli in treaba.....


Musafir

#205 Re: Re: Re:

2012-03-28 23:22

#173: - Re: Re:  

 De unde vrei sa achizitionezi timbrele? De la taraba din piata? Ar fi bine sa gandesti mai mult cand vb.


Musafir

#206 Re:

2012-03-28 23:23

#201: -  

 Esti un nesimtit! "Sparta aia care umple ecranul" e insarcinata. Halal psihologi!!!

psiholog

#207 Re: pentru postacii de partid prezenti aici

2012-03-28 23:44

#198: - pentru postacii de partid prezenti aici

Ca de obicei "gasca jos timbrele", ca n-a fost ideea lor, dezinformeaza si ca sa-ti demonstrez ce formator de opinie esti iti arat chiar acum: daca "baiatul de mingi" era traficant, cum cu nerusinare il numesti, era arestat si nu la colegiu cum eu l-am vazut. Dar asa sunteti formati sa improscati cu noroi tot pe cei cinstiti, fara macar sa aveti decenta sa va luptati corect. Esti patetic, Anitei n-ar avea cum sa traiasca din timbre, inca nu s-a terminat luna, dar ca de obicei cu lasitate si fara argumente reale, fara scrupule, dezinformezi. Ce bine ca ai postat acest mesaj, asa vad cei mai multi cum lucrati voi: anti timbre", poate te mai "lucreaza Gasca", altfel  faci doar rau  ptr gasca si -i ajuti pe cei cinstiti.

 


Musafir

#208 ATAC MURDAR LA JENI CHIRIAC

2012-03-29 08:57

PROSTIA UMANA NU ARE LIMITE! IRESPONSABILII CARE AU DENIGRAT DEJA PROFESIA ARUNCA GUNOI IN FIECARE PERSOANA CARE LI SE OPUNE. JENI CHIRIAC VA FI MAMICA, IAR ACEST LUCRU ESTE EVIDENT PENTRU ORICE PERSOANA DE BUN SIMT. ESTE CEA MAI MARE NERUSINARE, IN STILUL MIRELA ZIVARI, PAPAGAL ION DUVAC, MIRCEA FA-TE CA LUCREZI SI CU BEBE SEXOLOGU, GASCA CEA NEBUNA CARE VREA SA URCE IN COPAC. RUSINE PENTRU MIZERIA IN CARE EXISTATI!

Musafir

#209 Prostia umana are un nume=grupul antitimbre

2012-03-29 09:00

Definitia iresponsabilitatii si prostiei umane poarta numele vostru!

Musafir

#210 Domnule student Manole il cunosc pe romeo mocanu..un alt papagal

2012-03-29 09:10

Goarna carpatilor, imatur si foarte turbulent, acest nou papagal romeo mocanu s-a pripasit prin colegiu pentru o functie care sa-i asigure controlul. Sunt si oameni ok in filiala bucuresti, insa romeo mocanu e psihopatul de serviciu...va multumesc pentru impresii

Musafir

#211 PDL, MIRCEA MICLEA, NELU DUVAC, BEBE, MIRELA SI BOGDAN ION-URAT MIROSITOR

2012-03-29 09:16

Gasca leprelor din Colegiu vor un nou mandat. Vorbeam cu niste colege care imi spuneau ca vor sa scape de mutrele lor obosite, pentru ca au suportat umilinte fara margini. Duvac incerca sa agate si el cate o fata pe la Neptun, dupa care imediat fata trecea la supervizare pe aparare! Cam asa merg lucrurile la comisie, ca sa nu mai vorbim despre poligraf

Musafir

#212

2012-03-29 10:32

NU VA LASATI, FRATILOR!
psiholog cotizant

#213 Laurentiu Stefan, baiatul de mingi al lui Anitei

2012-03-29 13:02

Laurentiu Stefan, baiatul de mingi al lui Anitei, maruntul traficant de droguri ramas celebru pentru explicatia juridica savanta "unde-i lege nu-i tocmeala" probabil ca este trist ca tocmai isi face bagajele. Ma rog, lui o sa-i fie probabil mai greu, ca trebuie sa i le care si pe ale stapanului lui, dl. Anitei.

Daca dl. Laurentiu-Unde-i-Lege-nu-i-Tocmeala ar fi avut un dram de competenta profesionala si-ar fi sfatuit stapanul ca mizeria asta cu timbrele desi pare profitabila este ilegala.

Jos lipitorile din Colegiu! Carati-va de acolo si la munca cinstita cu voi. Ati supt destul, gata!
ciprus

#214 ciprus_ciprus@yahoo.com

2012-03-29 13:07

DA ,,,,,,,,DA, NU VA INTELEG "" PSIHOLOGILOR "" DE CE NU VA MARITI PRETURILE SI PRACTICATI TARIFE DE 2 LEI , INDIFERENT, OAMENI TOT VOR PLATI DACA MARITI CU TOTI PRETURILE, dar ce sa faci .......daca nu sunteti in stare sa va pretuiti munca .
ciprus

#215 ciprus_ciprus@yahoo.com

2012-03-29 13:07

DA ,,,,,,,,DA, NU VA INTELEG "" PSIHOLOGILOR "" DE CE NU VA MARITI PRETURILE SI PRACTICATI TARIFE DE 2 LEI , INDIFERENT OAMENI TOT VOR PLATI DACA MARITI CU TOTI PRETURILE, dar ce sa faci .......daca nu sunteti in stare sa va pretuiti munca .
CIPRUS

#216 ciprus_ciprus@yahoo.com

2012-03-29 13:11

CE ESTE ASA GREU , AM NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE NU IL POT LUA FARA AVIZ PSIHOLOGIC , DAR DACA VOI SUNTETI CONDUSI DE INSTRUCTORI AUTO SI FACE-TI MAGARI SI NU EXAMINATI OMUL , SI UITE ASA Dn instructor isi ia partea , si de intrebi de ce nu este o profesie respectata , si nu sunt respectati cei care fac prosti ,,,,,,,,,,,,MISTO CU TIMBRE POSTALE POATE O SA NE BUCURAM DE CALITATEA EXAMENULUI PSIHOLOGIC SI O CONSILIERE DE SPECIALITATE NU DOAR DE HARTIE .

Musafir

#217 ciprus, tocmai ai dovedit ca esti prost

2012-03-29 13:18

ciprus, tocmai ai dovedit ca esti prost, poti sa stai jos, de ce vorbesti neintrebat? Sau esti postac proaspat angajat cu calificare la locul de munca?

Musafir

#218 Jos lipitorile de la conducerea Colegiului Psihologilor

2012-03-29 13:19

Laurentiu Stefan, baiatul de mingi al lui Anitei, maruntul traficant de droguri ramas celebru pentru explicatia juridica savanta "unde-i lege nu-i tocmeala" probabil ca este trist ca tocmai isi face bagajele. Ma rog, lui o sa-i fie probabil mai greu, ca trebuie sa i le care si pe ale stapanului lui, dl. Anitei.

Daca dl. Laurentiu-Unde-i-Lege-nu-i-Tocmeala ar fi avut un dram de competenta profesionala si-ar fi sfatuit stapanul ca mizeria asta cu timbrele desi pare profitabila este ilegala.

Jos lipitorile din Colegiu! Carati-va de acolo si la munca cinstita cu voi. Ati supt destul, gata!
Tihan & Asociatii.
Musafir

#219 da pentru timbre

2012-03-29 15:24

Sunt psiholog specialist si am si activitate. Sunt de acord cu timbrele. Eu deja aveam timbru sec. De ce? Foarte multi smecheri isi scanasera stampila si parafa mea si mergeau sa depuna avize. Asta ptr ca nu exista un circuit informatic sa trec avizele APT si INAPT.
Sunt de acord cu timbrele pe orice aviz/act chiar daca imi cresc cheltuielile dar se va sti cine este autorizat.
Situatie: MEDLIFE etc sunt pline de psihologi care muncesc pe 1200 ron si cu contract direct cu clinica. CPR spune ca trebuie sa avem cabinetul nostru sau organizatia sa aiba structura acreditata.
Am lucrat ptr MEDLIFE cu contract prestari servicii intre cabinetul meu si clinica. Am avut o situatie ca am refuzat o avizare APT ptr un director de firma. Imediat au sunat la MEDLIFE si eu am fost retras. Directorul a primit avizul. In acea speta nu MEDLIFE e de vina ci psihologii care au sarit imediat sa ma acuze pe mine care aveam contract propriu si buget cu mult mai mare decit cei cu contract cu clinica, ca niste slugi.
Au ajuns avizele sa coste 2 lei. Trebuie sa fii bolnav, in incapacitate sa dai un aviz pe un covrig Si sa raspunzi 1 an ptr acel aviz si viata acelui OM.
Da, sunt de acord pentru timbre, pentru perioada de stagiu in profesie ca la avocati.

am luat deja dela 2 martie 100 timbre, mi-am facut si registrele dupa model.

Eu nu am probleme cu autoritatea ci cu "smecheri' ce se cred psihologi.


Musafir

#220 vezi ca le confunzi

2012-03-29 15:33

@musafir #219 Vezi ca le confunzi: postacii de aici sunt de acord doar cu timbrele, nu si cu perioada de stagiu. Ce spui tu n-are nicio logica: daca ar ramane timbrele (probabil ca nu vor ramane) colegii tai fomisti nu vor pune timbru in locul tau daca tu nu vrei sa dai un aviz, sau ce?

CPR vrea cat mai multe cabinete pentru ca fiecare autorizare de cabinet inseamna banutzi in plus la pusculita in care isi mai baga cate un pic degetzelele alea grase si dl. Anitei. Ce e greu de inteles? Ce conteaza ca noile cabinete sunt condamnate dinainte pentru ca nu vor atinge niciodata masa critica pentru a fi rentabile? A deschide un cabinet e simplu si de multe ori inutil. Daca nu ai destui clienti incat sa iti platesti chiria si curentul la ce sa il mai deschizi??

Timbrul sec ar fi intr-adevar o solutie. Formulare speciale pentru avize ar fi o alta solutie. Dintre toate solutiile posibile dl. Anitei a ales-o pe cea care ne transforma in slugile Postei Romane. Si pentru comision probabil, dar asta e deja alta poveste.
Tihan & Asociatii.

#221 Re: pro timbre

2012-03-29 15:35

#178: musafir - pro timbre 

 1 leu nu te saracteste dar la 250 de timbre per luna X 12 luni ia mai gideste-te.

Si sunt bani pe care ii muncesc.


Musafir

#222 ce fel de caractere sunt psihologii?

2012-03-29 15:50

De cand a aparut legea va uitati numai in gradina altuia-cat castiga,cum se imbogateste-in loc sa va vedeti de calitatea actului psihologic. Ce va deranjeaza asa mult ca se timbreaza avizele, de ce nu vreti sa avem o evidenta a serviciilor psihologice? Serviciile medicale sunt reglementate dupa reguli stricte, medicii sunt foarte uniti, nu s-ar improsca cu noroi asa cum fac psihologii. Ajung sa cred ca personalitatile care formeaza aceasta profesie sunt de cea mai joasa speta. In loc sa dam exemplu ca existam in societate ca sa ajutam pe altii, noi ne tinem de prostii. Ce credeti ca este constructiv in ceea ce faceti? Este cumva o lupta pentru putere? Scenariul acesta l-am vazut la politicienii nostri care in loc sa vegheze la interesele tarii, se tiganesc in parlament pentru putere.
Manole C. student an 3 T.M.

#223 pt cei grei de cap...

2012-03-29 16:03

observ ca sunt persoane care se repeta, mai mult se pretind psihologi dar vorbesc ca pe santier(imi aduc aminte de Romeo Mocanu..).Evident au facultatea si atestatetele la ff,altfel nu-mi explic limbajul pe care il folosesc cand vorbesc despre dna. Jeni Chiriac, sau despre dir, juridic al Colegiului domnul Stefan. Personal am fost in audienta la dansul. Am fost mandatat de colegii de facultate sa obtin informatii legate de supervizare, credite, documente infintare cabinete, etc...si desi mai asteptau si alte persoane in audienta la dansul,timp de 40 de minute a stat sa-mi explice fiecare detaliu in parte.Cu mine a fost politicos si jovial.
Curios a fost sa aflu motivele pentru care este numit'drogat' am cautat pe internet info despre arestarea lui.
Ca sa fiu cat se poate de obiectiv pot sa spun ca numai un imbecil, si aici ma refer la gradul de imbecilitate,(deficienta mintala de gradul al II-lea,)nu poate observa ca este cusuta cu ata alba acest caz, adica politia 'la prins' chiar in fata Colegiului psihologilor.....mda, mai mult
povestea se complica deoarece suspectul nr 1 de acum domnul Alin briceag a lucrat pt colegiu, si se pare ca sotia la parasit pentru domnul Stefan...mai departe este irelevant..
Referitor la timbre si motivele pt care noi studentii din anul 3 T.M le sustinem,le voi descrie asa cum am inteles eu(ma vad nevoit sa ma repet)sunt:
1.Creaza o baza legala pt. avizele de tot felul acordate de psihologi.
2.Elimina acordarea avizelor de persoane care nu au cabinet individual.
3.Elimina acordarea de avize fara numar, la propriu deoarece va fi limitat nr de avize pe care un psiholog le poate acorda
4.Creste valoarea prestatiei psihologice,deoarece o persoana dand doar 250 de avize NU cateva mi ca sa poate sa traiasca va trebui sa creasca valorea serviciului pe care il presteaza!!
5.Prin eliminare persoanelor care acordau mi de avize,va creste numarul de psihologi care vor avea si ei de lucru, putand acum sa-si valorize timpul,si experienta sa.
6. Daca pana acum se putea da un aviz pe 1 sau 2 lei acum prin reducerea numarului de avize pe care un psiholog le poate acorda va creste automat si pretul acelui aviz.
......Reluare pentru cine nu a inteles de prima data:
Ati spus ca timbrul este doar un pretex pt schimbari la nivelul intregului Cpr.Perfect dar ce ati pazit pana acum?? vreti sa-l dati afara acum pe Anitei dupa ce a introdus timbrele si ati aflat ca la expirarea celor 2 mandate nu-l mai puteti obtine si pe al treilea??

Credeti ca daca faceti alegeri anticipate mandatul actual nu o sa fie luat in consideratie?? Iar daca incalcati o lege organica-apropo va trebuie 2/3 din voturi pt a o schimba-dar cred ca deja stiti asta :) orice psiholog se poate erija in 'parte' si sa va conteste in contencios administrativ.

Vreti schimbare???la anul toti detinatorii de functii care termina al doilea mandat vor zbura.......zbuara Miclea....zboara....

Cu ce ajuta timbrele tinerii psihologi si nu numai???

Cateva clarificari:

Daca ex. Avicola Bacau are un agajat medic pentru a oferi primul ajutor in cadrul fabricii, acest lucru NU inseamna ca a devenit peste noapte operator de servicii medicale!,sau daca are angajat un contabil pentru contabilitatea fabricii, de maine poate oferi si servicii de contabilitate!....etc...

In momentul de fata clinicile angajaza un psiholog , sau mai bine zis angajaza o parafa, si din acel moment pe langa servicile medicale Hopa Topa ofera si servicii psihologice!

Eu personal am participat la o sedinta a conducerii filialei Bucuresti a CPR, si ce limbaj au putut sa aiba unii dintre dansii este greu de imaginat pt niste psihologi cu pretentii cum sunt ei.Ce sa mai vorbesc de o totala lipsa de asertivitate, de rautati aruncate unu altuia si de lipsa unei idei coarente in discutia lor.

La capitolul plus, doamna Jeni Chiriac (jos palaria), la capitolul minus, Romeo ....(numele de familie nu mi-l amintesc) limbaj de sant, a tinut toata sedinta sa aduca atacuri la persoana unor colegi, de asemene se erija in mare cinstit si corect printre psihologi, uitand sa mentioneze de colaborarea pe care o are cu scoala de soferi 'Teo' unde da avize psihologice din burta.

Asa ca, desi inteleg frustrarea cu privire la imposibilitatea de a candida pentru un al 3-lea mandat, va rog sa asteptati pana la anul cand se fac noi alegeri in CPR pt a scapa de banditi asemni domnilor: Miclea,Duvac,Romeo...,in toti acesti ani nu ati facut nimic pt ca aceasta meserie sa fie respectata , iar acum cand s-a facut ceva, evident fara acord vostru , vreti alegeri anticipate.

Sunteti borfasii meseriei de psiholog!!!

un psiholog confuz

#224 Re: da pentru timbre

2012-03-29 16:05

#219: Tihan & Asociatii. - da pentru timbre

stimate psiholog specialist, si eu am lucrat cativa ani la o policlinica din provincie ca salariat. si eu primeam periodic telefoane cu "am si eu o cunostinta...care nu are timp etc", dar am spus clar ca nu dau avize fara sa vad persoana. am cedat la un moment dat presiunilor de la MM si am fost de acord sa se faca testari la sediu de firma si am invatat o asistenta cum sa dea instructiuni, cat timp dureaza fiecare proba etc.. pt ca nu puteam pleca de la sediu. bineinteles ca nu s-a respectat ce am vrut eu si surpriza cea mai mare a fost cand mi s-au adus 4 caiete de testare identic completate. normal ca le-am anulat dar si ce scandal s-a iscat: "dar nu ti se pare ca ai standarde prea inalte?" mi-a spus asistenta sefa de la MM. pt ei, totul este o afacere si corectitudinea=standarde prea inalte. la un moment dat s-au trimis de la sediul din Buc niste teste prin fax pe care sa le aplice asistentele. imaginati-va surpriza mea cand am aflat ca in cabinetul psihologic se faceau testari pana sa ajung eu la munca, iar acele foi erau trimise inapoi la Buc sa fie corectate. nu dupa mult timp mi s-a desfiintat postul. deci policlinicile selecteaza psihologii dupa cum le satisfac nevoile, fara multe comentarii.

problema care se iveste cred ca este urmatoarea: exista vreo lege care sa opreasca policlinicile sa angajeze psihologi, atata timp cat in COR exista profesia de psiholog (fara precizarea specializarii) sau sa sub-contracteze cabinete private pt contractele lor (cand lucram in sistemul acesta am propus sa se incheie contracte direct cu un cabinet si policlinica sa primeasca un procentaj din valoarea contractului dar nici n-au vrut sa auda)? pt ca daca nu exista asa ceva, atunci timbrele nu sunt o solutie valabila, realista, rezolvatoare a problemei noastre.

dar hai sa zicem ca adoptam timbrele. ultima lege ne-a lasat la cheremul medicului MM. acest om este platit sa bage cat mai multe analize ca sa castige policlinica. sa zicem ca psihologii se pun de acord si maresc tarifele. reprezentantii policlinicilor merg la firme si le prezinta aceste noi tarife care in multe cazuri depasesc valoarea tuturor analizelor medicale la un loc. clientii spun ca e prea mult si ca daca nu e obligatoriu, refuza adaugarea examenului psihologic. in concluzie, medicul MM lasa numai examenul psihiatric compus din 5 intrebari si care costa 4 lei si gata, problem solved.

cand incercam sa gasim solutii la problemele psihologilor, ar trebui sa invatam sa gandim ca la sah: cand mutam o piesa, sa le gandim si pe urmatoarele 5-10 posibile. daca aplicam un timbru, acest lucru va duce la imbunatatirea situatiei psihologilor sau de fapt se creeaza alte probleme.

eu tot nu am inteles mecanismul prin care aceste timbre ar rezolva ceva. va rog sa-mi explicati dvs pas cu pas, ca la mutarile in sah, consecintele imediate si cele pe termen lung, realizabile in contextul actual al romaniei.

as aprecia foarte mult. incerc de aproape 2 luni sa inteleg logica din spatele utilitatii timbrelor si nu reusesc. poate dvs veti reusi, cu exemple clare si scenarii realiste sa imi schimbati viziunea. va multumesc.

Cristian Holban

#225 Re: vezi ca le confunzi

2012-03-29 16:08

#220: - vezi ca le confunzi

1.Costurile pt formularul special este foarte ridicat.

2.Posta romana este singura abilitata sa emite timbre, este monopol de stat, ...dute si mai citeste

3.Posta romana prin sucursalele ei este singura care are acoperire nationala, asa ca lasa psihologia si dute la sapa...drum bun