Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Marcela,Bidin,Comanescu

#47516 Vrem Cascaval

2016-06-24 10:10

Ce aveti ma cu Domnul Cernev uite ca acum noi cei din Sindicatul Victoria ne unim in cu get si in simtire cu Sindicatul Liber si formam Sindicatul Chimistul ca sa va ,,aranjam impreuna''.

Raspunsuri


Musafir

#47517 Vrem Cascaval noi cernevistii,PAI VA DA FOTA NUMAI M..UIEE CERNEVISTILOR,TRADATORILOR

2016-06-24 10:36:24

#47516: Marcela,Bidin,Comanescu - Vrem Cascaval 

 COM COM ,IN CUGET SI PooOLA LUI FOTA SA BAGATI BOTUL CERNEVISTILOR?..TOT NEAMUL VOSTRU DE FAMILISTII SI DE  CERNEVISTII[TRADARORILOR,PT.UN ZLOT?]SA VA DEA MOIE FOTA LA TOTII ,AI INTELES TUGURINE?....TU ESTI ULTIMUL HOT SI MOHICAN DIN OLTCHIM,SA I SOOGI POOLA LUI FOTA.TU ESTI PUNCTUL LOR KAKATULE,KAKATUL DE TUGURIN CARE SOOGE POOOLA LUI FOTA,DATI II BA MOOIE CIND IL PRINDETI CU TRADATORII CERNEVISTIII SI BIDINU, PUTETI SA L MUUUITI UN PIC MAI MULT,BAGATI L INTR UN VESTIAR SI SA I O DATI PINA VINE MASA DIN POOLA LUI FOTA,VA ANUNT.


Musafir

#47522 Re: Vrem Cascaval

2016-06-24 11:02:37

#47516: Marcela,Bidin,Comanescu - Vrem Cascaval 

Nu este corect:
- voi pe ista cu zlozii;
- voi pe lista cu prime pentru grevistii foamei;
- voi pe lista cu camere in caminele combinatului;
- voi pe lista cu maistri, sefi patrula monitorizare si alti se(f)uti facuti la apelul bocancului;

- noi pe lista cu instigatori si "dusmani ai poporului". (CORNELIU CERNEV - AUTORUL UNEI LISTE CU 10 PERSOANE CONSIDERATE DE EL CA FIIND INSTIGATORI LA OLTCHIM - ESTE CAUTAT PENTRU A DA SOCOTEALA PERSOANELOR INCRIMINATE).

SI EU, CU LISTA SAU FARA LISTA, SUBSCRIU ACESTUI MESAJ POSTAT DE UN COLEG SAU EX-COLEG:

"Dragi colegi (sau ex-colegi), daca vreunul dintre voi stie adresa lui Cernev, va rog sa o publicati pentru ca vreau sa il caut. Am intrat in posesia unei liste facuta de manuta lui , lista care continea un numar de 10 persoane care in conceptia lui erau instigatori si de care conducerea societatii trebuie sa scape neaparat. Acest tigan imputit se credea buricul OLTCHIM-ului si isi permitea sa decida el destinul oamenilor. Tigane , ai pus-o. De mine nu vei scapa si ca sa iti dai seama cu cine vei avea de-a face, eu eram cap de lista. Te voi cauta in curand".

POST SCRIPTUM:
Adresa la care poate fi vizitat si vizionat CORNELIU CERNEV - luata de pe site-ul Judecatoriei Ramnicu Valcea:
"Cernev Nicolae-Corneliu, domiciliat în Rm. Vâlcea, str. Dr. Hacman, nr. 28, bl. 85, sc. C, ap. 6, judeţul Vâlcea."