Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

EMIL GHIOCA

#10712 REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

2013-10-28 17:36

INCETEAZA CA TOT CE FACI ITI ADUCE NUMAI RAU. TE RUGAM SA INCETEZI CA TI-AI BATUT JOC DE NOI .
AM HOTARIT CA SA TE BAGAM CIT DE CURIND IN SEAMA. SA VEZI CA VOR FI CAPETE DE ACUZARE INPOTRIVA TA SI SA VEZI CA IN FATA INSTANTEI TE VEI UITA IN SPATELE TAU SI NU VEI VEDEA PA NIMENI SA TE SPRIJINE.
TU NU VEZI CA TOTI TE-A MARGINALIZAT?
DIN COLEGUL NOSTRU AI AJUNS OAIA NEAGRA?
STAI SI INJURI PE CERNEV SI NU INCETEZI,CA TINE MAI ERA SANDU DUMITRASCU DIN OXO DAR A INTELES CA A GRESIT SI A MERS SI SI-ACERUT SCUZE DOMNULUI CERNEV ASA CA TOATE GRESELILE SE POT INDREPTA.
REMUS TE ROG FRUMOS SI O FAC IN NUME PERSONAL FARA SA IMPLIC SINDICATU ,PE ACEST PAMINT SINTEM TRECATORI CUM A FOST SI COPILUL TAU .....HAI SA TERMINAM CU SOU ASTA CA NE FACE NUMAI RAU LA TOTI...TE ROGGG



Raspunsuri


Musafir

#10738 Re: REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

2013-10-28 19:53:41

#10712: EMIL GHIOCA (Emuil Ghioccev) sau DRACU (asa cum te-ai recomandat in mesajul 10712 - REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

Mai termina bai maimuta cu amenintarile astea. Daca ceva nu-ti convine incepi sa ameninti si odata cu tine si ceilati latrai ai SIO (Sind. Infrangerea Oltchim). Nu pot sa fiu de acord cu injuraturile lui FOTA dar nu puteti sa ma convingeti ca voi sunteti imaculati atata timp cat sunteti niste TRADATORI, MINCINOSI, HOTI, IMBARLIGATORI SI TORTIONARI ai Oltchim (si aici ii dau dreptate lui FOTA). Daca va injura este pentru ca voi il provocati si-l injurati fara pic de rusine iar acum vreti sa va transformati in mielusei si lumea sa va mai si creada.

Voi trebuie sa dati socoteala nu FOTA.

Ati ajuns reclamagiii combinatului si va pretindeti ca sunteti aparatorii salariatiilor.

Abia astept sa va vad la raport in fata lui Dumitru si sa spuneti cum este cu integratu, cum este cu disponibilizarile de 100% de la Arpechim.


Musafir

#10739 Re: REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

2013-10-28 20:38:31

#10712: EMIL GHIOCA - REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

aloooo ghioca emil;lasa ciocu mic ca nu esti decit un lingau si un pupincurist;sa inteleg ca ma ameniti cu restul lingailor si cu magraonul de cernev,nu te sfatuiesc sa ne intilnim amindoi face to face,mai citeste n mina mea ce spun eu si baga ti la capusor sudoras, frecateas,citeste atent,daca nu ;taceti si mai suuuuu  gerati, A R U,,,,,IAR PT MAGRAONUL DE CERNEV;MIIIIIRS TRADATORULE CA UITE CE FACI CU LINGAII TAI,PUPINCURISTULE,A LU PIGUS;


Musafir

#10748 Re: REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

2013-10-29 13:44:59

#10712: EMIL GHIOCA - REMUS FOTA TE RUGAM SA TE OPRESTI

baaaaaaa, pling sa moara ma-ta, m-ai impresionat pina la lacrimi, ce discurs, ce om...................!!! te duci dracu cu oltenii astia !?! ne-ati nenorocit cu sensibilitatea voastra, inapoiatilor !