Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

....

/ #437 remember

2012-04-06 09:06

Sper totusi ca mai avem ceva minte si nu alegem in orb doar pentru ca "nu credem" in timbre...

Orice om cu "scaun la cap" intrevede "problematica" clinica a "platformei program" a d-nului Miclea! Bucuresteni psihologi - noi suntem cei mai numerosi dintre psihologii atestati, membri CPR...cunoasteti drumul cu trenul la Cluj? Dar costurile cu avionul? Dar atitudinea unora dintre clujeni (fara sa caut sa jignesc pe nimeni in special)?

Fiti atenti ce alegeti si ce "tabara" sustineti!!!!!!!

Voi sunteti importanti prin voi insiva! Nu va lasati manipulati!!!!! In listele acelea (comisii) sunt multi care v-au luat mai multi bani decat v-a luat Colegiul...prin formari, conferinte, baterii de teste etc...Reamintiti-va atitudinea lor la interviurile de acces in breasla sau de trecere in treapta de-a lungul anilor...imbufnarea, usile inchise, cozile...statul in picioare...Statea in mainile lor sa faca ceva...acumcand orgoliile lor sunt atinse (nu estimez varianta "buzunar") se trezesc....

Imi amintesc ce cald era in vechiul sediu...fara apa, fara utilitati, cozi infernale...interviuri pe banda cu comentarii rautacioase de parca veneam acolo la taiat capul...fara respect intre colegi...pentru ca noi uitam, evoluand pe "scara profesionala" ca suntem toti egali!!!!!!!!!!!!!!!

Sa platim egal medicii?! Ca unul care lucreaza si a lucrat...stimate coleg/-a, poti refuza si lucra cu "ora" nu la norma!

Noi se pare ca este nevoie sa invatam lectia respectului de sine, apoi cea a respectului reciproc!

Atentie la cei care au prea mult respect de sine si pica in grandomanie!!!!!!!!!!! :))))