Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

AM IMBRACAT SI SARACII IN 2011,ZI BIDINUE MINT?

#48951 Re: Re: IA SA VEZI CUM VINE FOTA SI LE DA NU MAI MOOOIEE,LE AM DAT O SI CU CHINEZIII,ATI UITAT?

2016-10-20 00:18

#48950: EXISTA UN DUMNEZEU - Re: IA SA VEZI CUM VINE FOTA SI LE DA NU MAI MOOOIEE,LE AM DAT O SI CU CHINEZIII,ATI UITAT? 

 ROIBULEEEEEE,EU AM STIUT SA FUR MAI BINE CA TINE BA NEMERNIUCLEEEEE,EU AM LUAT CEL PUTIN 1TONA DE CUPRU DIN OLTCHIM[HAHA,HAAAAAA,E RISUL  MEU]..........AM FACUT SI AM CONDUS OLTCHIMUL DUPA POOOLA MEA FRASIERILOR,,.,INTERESATI VA N GITUL MAMICUTELOR VOASTRE DE CERNEVISTII RETARDATIIII. ZI BIDINE,ZI MATULESCULEEEEEEEEEEEEEE,TE N GURA DE PENAL DIN [U.S.G]Soda,atunci cind erai pompier,ai auzit ba hotule de tugurin cit de prost esti numit tugurin?[hahaha].................sa ma pooopati in pooooolaaaaa.

 

SA MA POOOPATI IN POOOLICICA SCIRBELOR DE CERNE,TALPASANU,MARDARE SI GAOAZA

#48952 Re: Re: Re: IA SA VEZI CUM VINE FOTA SI LE DA NU MAI MOOOIEE,LE AM DAT O SI CU CHINEZIII,ATI UITAT?

2016-10-20 00:25

#48951: AM IMBRACAT SI SARACII IN 2011,ZI BIDINUE MINT? - Re: Re: IA SA VEZI CUM VINE FOTA SI LE DA NU MAI MOOOIEE,LE AM DAT O SI CU CHINEZIII,ATI UITAT? 

 fota nu minte,fota chiar a fost jupinul Oltchimului timp de peste 29 de ani,voi kakatilor i ati soooptooooooooo,voi cernevistilor,voi tradatorilor de oameniiii,ATIT.

O SA TE FOOOTA FOTA N GURA BA NEMERNICULEEEEEEEEEEEE

#48953 Re: Re: Re: Re: IA SA VEZI CUM VINE FOTA SI LE DA NU MAI MOOOIEE,LE AM DAT O SI CU CHINEZIII,ATI UIT

2016-10-20 16:32


Musafir

#48954 Nu este clar cum Pipera a schimbat planul de privatizare, în aplauzele ministrului Costin Borc!!!

2016-10-21 07:24


Modificarea strategiei de vânzare a "Oltchim", astăzi (19.10.2016), la Adunarea Creditorilor
BURSA 19.10.2016

  * Acţionarii minoritari s-au întrebat ce se întâmplă cu acţiunile persoanelor fizice, dacă activele se vând pe bucăţi

     *  ASF: "Starea societăţii este precizată în mod expres şi actualizată în acord cu soluţiile adoptate de instanţele competente, respectiv în insolvenţă sau în reorganizare judiciară"
 
       Creditorii "Oltchim" (OLT) au fost convocaţi, pe 19 octombrie, pentru a fi informaţi cu privire la situaţia actuală a companiei, pe ordinea de zi fiind inclusă şi prezentarea evoluţiei demersurilor întreprinse în legatură cu proiectul de modificare a strategiei de vânzare a societăţii debitoare.

     În luna septembrie, "Oltchim" a anunţat că va lansa un proces competitiv de vânzare a activelor, grupate în nouă pachete, înlocuind astfel metoda anterioară de privatizare, printr-un vehicul special SPV.

     Decizia a venit în contextul în care Comisia Europeană a lansat, în aprilie, o investigaţie privind un posibil ajutor de stat pentru "Oltchim" şi a transmis că opinează că procesul de vânzare astfel cum figurează în planul de reorganizare aprobat va conduce la o continuitate economică între Oltchim SA şi un posibil cumpărător al Oltchim SPV (o societate fără datorii, 100% deţinută de Oltchim SA şi destinată a fi vândută unui investitor).

     Anterior, însă, perioada de reorganizare a activităţii Oltchim a fost extinsă cu încă un an, în adunarea creditorilor, fără ca planul de reorganizare să fie modificat.

     În contextul modificării metodei de privatizare, micii investitori au cerut Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), prin intermediul site-ului BURSA, să spună ce se întâmplă cu acţiunile persoanelor fizice în procent de 11,3453%, dacă activele se vând pe nouă module.

     Un alt cititor a comentat: "Acţionarii nu mai au nici un drept atât timp cât OLT este dator vândut. Acum creditorii dictează sau nu mai înţelegem că suntem în insolvenţă?"

     Acţiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzacţionare numai până când planul de reorganizare a fost confirmat, în instanţă, conform prevederilor legale, după cum ne-a trans¬mis ASF: "În conformitate cu prevederile art. 43 alin. (1) din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, prevederi preluate de art. 81 alin. (1) din Legea nr. 85/2014 privind procedura insolvenţei, ca urmare a deschiderii procedurii şi până la data confirmării planului de reorganizare, acţiunile societăţilor emitente, în sensul Legii nr. 297/2004, cu modificările şi completările ulterioare, se suspendă de la tranzacţionare cu începere de la data primirii comunicării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

     Conform informaţiilor publicate pe site-ul operatorului de piaţă (raport curent din 23.04.2015), la termenul din 22.04.2015, în dosarul de insolvenţă nr. 887/90/2013 aflat pe rolul Tribunalului Vâlcea, instanţa a confirmat planul de reorganizare al societăţii.

     În aceste condiţii acţiunile Oltchim au fost reintroduse la tranzacţionare".

     Referitor la măsurile luate pentru asigurarea protecţiei investitorilor, în cazurile companiilor listate aflate în insolvenţă/reorganizare, ASF ne-a precizat: "Obligaţiile de trans¬parenţă incidente emitenţilor ale căror acţiuni sunt tranzacţionate pe o piaţă reglementată sunt cele prevăzute de legislaţia în vigoare.

     Informaţii cu privire la emitentul Oltchim SA, respectiv cu privire la procedura insolvenţei şi aprobarea planului de reorganizare pot fi regăsite de către investitori pe site-ul autorităţii prin accesarea sistemului de raportare, pe site-ul operatorului de piaţă şi pe site-ul emitentului.

     În aceste condiţii, investitorii au acces la informaţia cu privire la situaţia societăţii din perspectiva evoluţiei procedurii de insolvenţă/reorganizare.

     Totodată, prin rapoartele curente publicate de către emitent, prin persoanele abilitate conform legii, starea societăţii este precizată în mod expres (în antetul rapoartelor curente intocmite, în română, engleză şi franceză) şi actualizată în acord cu soluţiile adoptate de instanţele competente, respectiv în insolvenţă sau în reorganizare judiciară".

     În aceste condiţii, nu este clar cum societatea a schimbat planul de privatizare, în aplauzele Ministrului Economiei Costin Borc, fără o aprobare în Adunarea creditorilor.

     La întrebarea ce se întâmplă cu acţiunile persoanelor fizice în procent de 11%, dacă activele se vând pe nouă module, ASF ne-a transmis: "Odată cu aprobarea planului de reorganizare, activitatea debitoarei se află sub supravegherea administratorului judiciar şi se derulează în acord cu planul de reorganizare confirmat de instanţa competentă.

     Astfel, deciziile de afaceri aparţin administratorilor desemnaţi. Eventuale sume încasate din vânzarea unor active vor fi utilizate conform deciziilor organelor de administrare în drept".

     Deşi noua metodă de privatizare anunţată presupune vânzarea pe bucăţi, ministrul Economiei Costin Borc a vorbit, într-o întâlnire de la finalul lunii trecute la Râmnicu Vâlcea, despre găsirea unui investitor pentru combinatul chimic.

     "Climatul este foarte bun acum pentru găsirea unui investitor care să continue să dezvolte partea viabilă a Oltchim", a spus Borc, care a precizat că, până la finalul anului, crede că vom avea o ofertă angajantă de la un investitor, străin sau român. 

A.A.
IN REST TOATE SUNT NUMAI FRECTII LA UN PICIOR DE LEMN

#48955 NU MAI FITI CREDULI MAI FRATILOR,VOI NU INTELEGE TI CA TOATE DRUMURILE DUC CATRE ZAREMBA?

2016-10-21 07:33

#48954: - Nu este clar cum Pipera a schimbat planul de privatizare, în aplauzele ministrului Costin Borc!!! 

 KAKATUL ASTA DE PIPEREA E PUS CU UN SCOP DE NEMERNICI ASTIA CARE NE CONDUC[TARICEANU,VOSGANIAN,PONTA,ETC]OLTCHIMUL I L VA LUA ZAREMBA SI ATIT,SPER CA ATI INTELES MESAJUL LUI PICASSO........O SA VA DEMONSTREZ PESTE CITEVA LUNI CA NU AM MINTIT,PAPA SI LA BULGAR TABAC MAI KAKATULE DE CERNEV.


Musafir

#48956 AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ.

2016-10-21 10:54

 

AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM.
PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ ȘI LUP DE MARE ÎN FARFURIE!

CURIERUL DE VALCEA

  • 21/10/2016
  • Written by Marius Ciutacu
    CLICK Eveniment si cititi articolul si mai ales vedeti pozele de la paranghelie!
  • în insolvență de ani de zile și fără nici cel mai mic orizont de privatizare, combinatul a avut parte de o aniversare extravagantă de multe zeci de mii de euro

Joi seara, Oltchim a aniversat cei 50 ani de viață împliniți încă de la mijlocul lunii mai. Evenimentul a fost mai mult de exclusivist și exagerat de select dacă ne gândim la situația combinatului și la sutele de oameni trimiși acasă fără a se reuși privatizarea. Lesne de înțeles că la petrecerea organizată într-un local din Troianu au luat parte numai invitați unul și unul cu Varujan Vosganian și Andrei Gerea, foști miniștri ai Economiei, în frunte, cu formația Jukebox pe scenă dar și cu un ton optimist pe care toți cei trei administratori, doi judiciari și unul special, l-au abordat.

Gheorghe Piperea și Bogdan Stănescu au mulțumit și sindicatelor pentru că s-a ajuns la acest moment, asta în pofida faptului că de acolo au plecat și cele mai grave acuzații: Piperea ar fi încasat deja 2 150 000 euro și ar mai avea de încasat suma de 1 400 000 euro plus alte bonusuri de milioane de euro pentru cei patru ani de insolvență, nu s-au acordat plățile compensatorii personalului disponibilizat, salariile restante se acordă ca prime personalului angajat, creșterea exagerată a salariilor directorilor (câte 12 000 lei net/lună), Bodgan Stănescu, administratorul special Oltchim Râmnicu Vâlcea, ar încasa nu mai puţin de 12 salarii de la stat: Administrator special la Arcadia 2000 SA București, din partea Autorității pentru Administrarea Activelor Statului, plătit cu 36.396 lei pe an; Administrator special la Romplumb Baia Mare și Oltchim SA Râmnicu Vâlcea, din partea Ministerului Economiei – Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului unde este director general. Pentru asta primește 105.197 lei pe an; Membru al Curții de Arbitraj București de unde are venituri anuale de 29.078 lei; Administrator special la Hidroelectrica SA, din partea Ministerului Economiei și a Fondului Proprietatea. Indemnizație de 11.940 lei, respectiv 4.809 lei pe an, Membru în Consiliul de Administrație al Nuclearelectrica SA, de unde vin încă 38.735 lei pe an; Reprezentant al statului în AGA Complexului Energetic Hunedoara, cu 12.860 lei pe an; Membru în AGA la Complexul Energetic Oltenia, cu 47.760 lei anual; Membru în AGA de la Nuclearelectrica SA, cu 36.000 lei pe an; Membru în CA la Rompetrol Rafinare SA din partea statului român, cu un venit anual de 59.571 lei (până în aprilie 2016), adică undeva pe la 420.000 lei net anual fără a contabiliza veniturile „secretizate” de la BNR ca și consilier al lui Bogdan Olteanu, unde pe lângă salariu, oricine lucrează în BNR mai primește anual un bonus de performanță, 10% din profitul realizat de BNR, care se împarte proporțional cu veniturile de la Guvernator .

În încheiere, iată și meniul serii:

Mousse de brânzeturi cu nucă, Terina de curcan cu legume, Terina de porc cu fructe confiate, Terina de somon cu brânzeturi fine, Salată de pui cu andive, Parfait ficat de rață cu dulceață de fructe de pădure, Rulouri cu ouă de prepeliță și icre de somon, Creveți în sos cocktail pe lime, Lup de mare în crustă de parmezan și roșii confiate servit cu legume thai și sos butter lemon cu șofran, Sorbet de lămâie, Mușchi de vită Wellington cu sos brun servit cu morcovi copți și piure de rădăcinoase.


Musafir

#48957 AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ.

2016-10-21 13:05

#48956: - AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ. 

 BAAAAAAAAA,POOOLICICA LUI FOTA NU AU AVUT O LA DESERT?...PIPEREAAAA,CE GUST ARE PUTA LUI PICASSO?.....AM UITAT SA VA SPUN CA EU AM RAMAS FARA PUTA, MIE MI AU LINS O CERNEV,GHIOCA,TALPASANU,AVRAM,MARDARE,BALAN BORFASUL DE LA C.E.T SI TOATA SLEATA DE BABUINI CERNEVISTIII..

PIPEREA ACUM SOOOGI POOOLA LUI ROIBU?

#48958 Re: AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ.

2016-10-22 16:47

#48957: - AVERTISMENT! ARTICOL NERECOMANDAT DISPONIBILIZAȚILOR OLTCHIM PETRECERE CU VOSGANIAN PE SCENĂ. 

 BA CERNEVISTILOR MIZRERABILI SI SOOGACI DE POOLI POLITICE,ASCULTATI L PE FOTA,O SA V O TRAGA BORFASUL DE ROIBU IN CEL MULT 2 ANI,ARE OAMENI LA PUTEREEEEE,ATI INTELES CEVA DE LA FOTA?........................TIC TAC GAOZAREEEEEEEEEE,MAI TI MINTE?

BIDIN Smecherul

#48959 Ati fost dusi de nas

2016-10-22 17:10

Ba prostilor nu mai suntem cernevisti acum suntem in sindicatul Chimistul , vom negocia CCM pentru voi prostilor va este necaz ca nu ati fost si voi la petrecerea de la POSADA,ofticativa stati in combinat si munciti ca sa avem noi din sindicatul Chimistul ce manca.

Avem 1000 de adepti in sindicatul chimistul ori 20 de lei cotizatie ne intra in cont lunar 200 de MILIOANE avem ce papa.


Musafir

#48960 Re: Ati fost dusi de nas,,TU AI SOOPT POOLA LUI FOTA CU TAMBALAGIUL MAI GHIOCA,AI UITAT/?>

2016-10-22 19:27

#48959: BIDIN Smecherul - Ati fost dusi de nas 

 GAOZAREE,RAMAI ULTIMUL SU..GAR DE POOOOLA LUI FOTA,TU NU MAI AI VOIE SA VORBESTE[HAHA]

NU AU INTRAT ZILELE N SAC MAI EMUILUSI.

#48961 Re: Re: Ati fost dusi de nas,,TU AI SOOPT POOLA LUI FOTA CU TAMBALAGIUL MAI GHIOCA,AI UITAT/?>

2016-10-23 01:00

#48960: - Re: Ati fost dusi de nas,,TU AI SOOPT POOLA LUI FOTA CU TAMBALAGIUL MAI GHIOCA,AI UITAT/?> 

 auzi mai gaozare ce ti spun,lasa l pe bidinu ca si o fura de la FOTA cit de curind,ho un pic.


Musafir

#48962 Profit doar pe hârtie. Vosganian a văzut alt film la Oltchim!!! ”Piperion” extravagant.

2016-10-24 13:05

 

OLTCHIM 2016: Disponibilizaţii fac foamea, „CONDUCEREA” se înfruptă cu meniuri de lux la petreceri aniversare.

23 Oct 2016
Ana Maria Gheorghe
Vocea Valcii Economie

 

CLICK PENTRU POZE: http://imgur.com/WdFK0yi

În seara zilei de 20 octombrie 2016, la un hotel din Râmnicu Vâlcea, sute de participanți aleşi pe sprânceană, au marcat cei 50 de ani de existență ai combinatului Oltchim. Printre invitați s-au numărat şi foștii miniștri ai economiei din perioada 2013 - 2014, senatorul ALDE Varujan Vosganian și deputatul ALDE Andrei Gerea.

Vosganian a văzut alt film la Oltchim

„Am salvat Oltchim în anul 2013, în timpul mandatului meu de ministru al Economiei, în ciuda faptului că Fondul Monetar Internațional și Comisia Europeană mi-au cerut să-l închid și nimeni altcineva nu-i mai dădea combinatului vreo șansă de supraviețuire. În ianuarie 2013, toate instalațiile erau gajate sub presiunea unei datorii de un miliard de dolari, capacitățile erau utilizate în proporție de doar 6%, pierderile zilnice erau de un milion de lei, iar protestele muncitorilor care nu-și mai primiseră salariile nu mai conteneau. Felul în care, în numai șase luni, fără nicio finanțare, doar cu resurse proprii, Oltchim a eliminat pierderile, și-a reconfigurat locul pe piață și a reușit să mențină peste 2.000 de locuri de muncă, readucând pacea socială, ar putea să constituie un capitol de studiu în orice manual de management.

Astăzi, după trei ani, de la acel gest curajos de a salva combinatul de la faliment și pentru care mulțumesc întregii mele echipe de atunci, Oltchim este profitabil, se înscrie, cu exporturi de peste 100 de milioane de euro, printre primii cinci exportatori cu capital românesc și se regăsește din nou pe orice hartă a Europei industriale”, a declarat senatorul Varujan Vosganian în cadrul festivităţii.

Celebra vorbă din popor: „Luda de sine, nu miroase-a bine!”, îşi găseşte atât de bine corespondentul în discursul pompos al senatorului Vosganian. Dacă noi, muritorii de rând din Vâlcea, nu am ştii cum „stau de fapt lucrurile”, am fi avut timp să plecăm urechea la vorbele măreţe ce făceau referire la „readucerea păcii sociale”. Dacă situaţia reală a combinatului nu ar fi fost una de plâns, atunci când Vosganian a mai adus în discuţie includerea acestei „reuşite” în manualele de management, am fi râs cu gura până la urechi.

Senatorul a avut grijă să vorbească despre menținerea celor 2.000 de locuri de muncă, dar nu a pomenit nimic de oamenii disponibilizați. Numai în pielea lor să nu fii! În timp ce aceştia îşi aşteptau cu înfrigurare plăţile compensatorii, invitaţii petrecerii fastuoase s-au înfruptat cu mâncăruri fine.

Profit doar pe hârtie

Potrivit Curierul de Vâlcea, iată ce delicatese au fost servite: mousse de brânzeturi cu nucă, terină de curcan cu legume, terină de porc cu fructe confiate, terină de somon cu brânzeturi fine, salată de pui cu andive, parfait ficat de rață cu dulceață de fructe de pădure, rulouri cu ouă de prepeliță și icre de somon, creveți în sos cocktail pe lime, lup de mare în crustă de parmezan și roșii confiate servit cu legume thai și sos butter lemon cu șofran, sorbet de lămâie, mușchi de vită Wellington cu sos brun servit cu morcovi copți și piure de rădăcinoase.

Lăsând la o parte meniul extravagant, suntem curioşi să ştim despre ce profit vorbeşte Varujan Vosganian în condiţiile în care toată presa naţională vorbeşte despre profitul făcut din pix al Oltchimului.

Reamintim că în anul 2015, combinatul Oltchim a raportat un profit net "pe hârtie" de 2,3 miliarde lei. Acest profit a rezultat din ștergerea datoriilor companiei în luna aprilie a anului trecut, după rămânerea definitivă a deciziei judecătoreşti de aprobare a planului de reorganizare, în vremea ce activitatea curentă a societății a generat o pierdere de 36 milioane lei. Pe româneşte, profitul de aproape 2,3 miliarde de lei în 2015 a fost făcut din pix, printr-un transfer contabil prin care societății i s-a permis să înregistreze ca drept venit valoarea datoriei acceptate de creditori a fi tăiată.

Situaţia s-a repetat în primul semestru din 2016. Însă banii au fost transferaţi din altă categorie contabilă într-alta. Profitul net de 18,6 milioane de lei anunţat în prima jumătate a anului 2016, potrivit rapoartelor neauditate, se bazează pe o activitate operaţională în creştere faţă de anii precedenţi dar şi pe un ajutor contabil în valoare de 23 de milioane de lei, fără de care rezultatul final ar fi fost unul negativ.

”Piperion” extravagant

La fel de „încântaţi” de realizarea acestei petreceri grandioase au fost şi administratorii paginii de Facebook „Oltchim Trecut Viitor”.

Iată ce postau înainte de organizarea serbării: „Peste câteva zile, joi 20 octombrie 2016, va avea loc la Oltchim "Revelionul Întârziaţilor" sub "bagheta" lui Gheorghe Piperea sau mai bine zis va avea loc (cu o întârziere de 5 luni) aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea Oltchim (15 mai 1966 - 15 mai 2016) în prezenţa a 500 de invitaţi din ţară şi din străinătate. Acest "revelion" va purta numele de "Piperion".

Piperea, după ce a "bătut" în septembrie 2016 "banc(nota)" oltchim de 1 leu şi "banc(nota)" oltchim de de 5 lei schimbă istoria Oltchim...

15 mai se sărbătoreşte în 20 octombrie. Foştii disponibilizaţi sunt sfătuiţi să nu apară la Oltchim...la ceas aniversar... pentru a nu speria invitaţii aşa cum au "speriat", în trecut, investitorii care băteau la porţile Oltchim.”.

Suntem curioşi dacă la nota de plată a acestui eveniment opulent a contribuit şi Bogdan Stănescu, administratorul special de la Oltchim, care încasează nu mai puţin de 12 salarii de la stat.


Musafir

#48963 Re: Profit doar pe hârtie. Vosganian a văzut alt film la Oltchim!!! ”Piperion” extravagant.

2016-10-24 13:50

#48962: - Profit doar pe hârtie. Vosganian a văzut alt film la Oltchim!!! ”Piperion” extravagant.  

 PAI SA LE DEE FOTA NUMAI MOOIEEEE,TI AI DRACULUI DE TRADATORII CU VOSGANIAN CU TOT


Musafir

#48964 MULTA MOOOIE DE LA FOTA TIGANILOR DE VOSGANIAN,CERNEV SI RESTUL DE CRENEVISTIII.

2016-10-24 14:04

#48963: - Re: Profit doar pe hârtie. Vosganian a văzut alt film la Oltchim!!! ”Piperion” extravagant.  

 APROPO BA TAMBALAGIULE BULGAR NUMIT CRA CRA DE CERNEV, TE N GITU MATI DE NEMERNIC TU UNDE AI STAT ASCUNS CIND A VENIT TIGANUL SI PRIETENUL TAU ARMEAN NUMIT VOSGANIAN?


Musafir

#48965 Re: MULTA MOOOIE DE LA FOTA TIGANILOR DE VOSGANIAN,CERNEV SI RESTUL DE CRENEVISTIII.

2016-10-24 14:25

#48964: - MULTA MOOOIE DE LA FOTA TIGANILOR DE VOSGANIAN,CERNEV SI RESTUL DE CRENEVISTIII.  

 BSA GAOZARE DE GHIOCA,TU NU AI FOST SA I LINGI UN PIC LA C..OAIE?


Musafir

#48966

2016-10-24 14:29

Ce întrebare poți să pui,on spatele lui smiorcaitul parlamentului Vosganian,nu trebuia să-l pupe în c.ur ca doar atât au știut,iar gaoaza era pe post de hârtie igienică.


Musafir

#48967 Re:

2016-10-24 16:54

#48966: -  

 GRESESTI,GAOAZA RETARDATA A STA PE POST DE SOOGACI,TE SALUT SI PAAA,E DE LA PICASSO

ZI GAOAZAA,ZI TAMBALAGIULEE,ZI TALPASANULEE

#48968 Re: Re: SA MI BAG POOOLA N TOATA CONDUCEREA OLTCHIMULUI MAFIOT,EU FOTA

2016-10-24 17:27

#48967: - Re:  

 BA FU..TU..VA N BOTURI DE TRADATORI DE CERNEVISTII,A VENIT VOSGANIAN CU AIA 45 DE MIL DE EUROI?


Musafir

#48969 Re: Re: SA VA DAU MOOIEEEEEEEEEEE,TRADATORILOR DE OAMENII,

2016-10-24 17:31

#48967: - Re:  

 SA NE SOOGETI POOLILE MAI CERNEVISTILOR RETARDATI SI HOTIII,TE STI ,MARCULEEEEEEEEEEE [CERNEVIST IMPUTIT]TUGURINE,BIDINE,MARCELOOOOOOO[KURVA RETARDATA]MATULESCULE,ETC,HAI PAAA

Big

#48970 Cine știe?

2016-10-25 19:41

Cat o fi fost nota de plată și cine o plateste?.....,........,...........


Musafir

#48971 NEGOCIERI CCM

2016-10-26 14:20

ce mai stiti de noul CCM? IN CE STADIU SUNT NEGOCIERILE ?

SAMI ALUP IGUS MAI GAOZAREEEEEEEE.

#48972 Re: NEGOCIERI CCM

2016-10-26 19:12

#48971: - NEGOCIERI CCM 

 VA SPUNE FOTA DE CCMul OLTCHIMULUI,DE MOOOISTI ASTIA DE POLITICIENII,DE MIZERIILE DE OLTCHIM,SA MI BAG POOOLA IN BOTURILE LOR SI ALE  VOASTRE DE SCIRBE;ERBIVORE RETARDATEEEEEEEEEE] SI NEMERNICIII,FAMILIA FOTA  NU VA MAI VOTA NICIODATAAAAAAAAAAAAAA[NEVER]AI INTELES MAI KAKATULE?


Musafir

#48973

2016-10-26 19:16

SCUZE LA PARANTEZA DE LA ERBIVOREEE,CINE STIE SA CITEASCA CONSTIENTIZEAZA CE AM DAT DE INTELES ANIMALELOR DE OLTCHIM.


Musafir

#48974 JAF LA OLTCHIM!!!

2016-10-28 09:04

Mihai Diculoiu
JAF LA OLTCHIM

Ad.judiciar Piperea si ad.special Stanescu sustinuti de conducerea executiva Oltchim (11 directori) se comporta ca propritari Oltchim cheltuid fonduri nejustificat si asuprind salariatii(salarii restante,1200 disponibilizati, neachita-tarea platilor compensatorii, etc.

Din 30 .01.2013 (data insolventei Oltchim) au actionat iresponsabil astfel:
-au inchiriat activul Ramplast pentru a pierde plusvaloare
-nu s-a elaborat plan de reorganizare oltchim de catre debitorul Oltchim
-modifica planul de reorganizare Oltchim fara acordul Adunarii creditorilor, cautand sa duca in eroare judecatorul sindic
-supraevaluiaza cladirille (exemplu o camera la Caminul 3 Oltchim care era evaluata in 2006 la 10 000 lei este evaluata astazi la 8 000 euro) si subevaluiaza instalatiile
-aduce la Oltchim pe criterii de cunostiinte directori (ex. Munteanu,familia Spiru) de la salarii lunare de 800 lei la 12 ooo lei
-aniversarea a 50 ani de la infintarea Oltchim o sarbatoresc in secret (fara reclama in mass-media) ,oferind salariatilor 40 lei ,dar in 20 oct.2016 organizeaza o megapetrecere la hotel Posada din Rm Valcea cu participare a 500 persoane alese de Piperea in mare secret
-nu au o strategie clara de salvare de la faliment a SC Oltchim ,spunand initial i ca vinde Oltchim SPv ca apoi sa spuna ca vinde Oltchim pe pachete de active.
-incalca legislatia europeana stergand creantele in suma de 400 milioane euro ale AAAS si Electrica,ignorand conversia acestora in actiuni.

Solicit implicarea politicului,Guvernului Romaniei in stoparea jafului la Oltchim si stabilirea unei strategii clare de salvare Oltchim
AAAAAAAAA,CRED CA ATI DEMONSTRAT CUM SE OBTIN ZLOTIII.

#48975 Re: JAF LA OLTCHIM!!!

2016-10-28 11:24

#48974: - JAF LA OLTCHIM!!! 

 PAI SA I SU..GA POOLICICA LUI FOTA TOTI KAKATI OLTCHIMULUI IN FRUNTE CU PIPEREA,O FI BINE O FI RAU CA SOOG,SU..GE SI TU GAOZARE CU TATICUTU CRA CRA TAMBALAGIUL,CE ATI VRUT SA DEMONSTRATI OAMENILOR DIN OLTCHIM?