Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA

#24576 Re: Re: Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

2014-07-25 14:07

#24508: AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA - Re: Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

#24256: AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA - Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

SPER SA NU SE INTAMPLE ASA CEVA, VOI AVETI MULTA EXPERIENTA IN PROBLEME DIN ASTEA, AI NOSTRI...,

TREBUIE SA INVETE SI CEI DIN VALCEA DUPA VOI.

MULTUMIM FRUMOS INCA O DATA PITESTIUL, VA SALUT CU RESPECT!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 

 

 

 

CCM ESTE VALABIL IN PERIOADA 01.01.2011 - 31.12.2014

NIMENI NU LE-A SPUS SA SCHIMBE CCM, TOCMAI LE-AM TRANSMIS SA TINA DE EL CAT POT CU DINTII SI SA AIBE MARE GRIJE CE FAC CU EL.

OLTCHIM ESTE IN INSOLVENTA!!!!!


SE LUCREAZA PE CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA IN VIGOARE PANA LA EXPIRAREA SA SI IN CONTINUARE PANA LA DEFINITIVAREA ALTUIA  SAU TOT ASTA DE ESTE ACUM IN VIGOARE, AVAND PRELUNGIRE CCM ACTUAL.


Musafir

#24577 Re: Re: Re: TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI DISPONIBILIZATILOR POT FI DATI IN JUDECATA

2014-07-25 14:07

#24546: - Re: Re: TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI DISPONIBILIZATILOR POT FI DATI IN JUDECATA

TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI DISPONIBILIZATILOR POT FI DATI IN JUDECATA

2014-07-18 08:41

Preşedintele Judecătoriei, Bogdan Mateescu, a reclamat-o la Parchet pe avocata şi mediatoarea Otilia Prooroc

http://ziaruldevalcea.ro/2014/07/16/presedintele-judecatoriei-bogdan-mateescu-a-reclamat-o-la-parchet-pe-avocata-si-mediatoarea-otilia-prooroc/
========================================================================================
TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI PRIN FAPTELE LOR, MERITA DATI IN JUDECATA LA FEL CUM A PROCEDAT SI PRESEDINTELE JUDECATORIEI CU AVOCATA SI MEDIATOAREA !!!!

ATENTIE!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 


 

 

NU VA LASATI PACALITI SI MINTITI ORI FURATI, DATII IN JUDECATA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI CARE INCEARCA SA VA PACALEASCA!!!!


 

STOP MINCIUNILOR SI INSELATORIILOR!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...


Musafir

#24578 Re: Re: Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

2014-07-25 14:08

#24547: - Re: Re: Re: ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS:

#23473: - ACESTA ESTE RASPUNSUL ADEVARAT Legea 85/2006 , CEL MAI CIVILIZAT RASPUNS: ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA! ACHITA!...

http://i.imgur.com/lysYAZn.jpg...


TREBUIE SA-SI ACHITE LA ZI TOT pentru ca asa cere LEGEA INSOLVENTEI, altfel INTRA DIRECT IN FALIMENT.

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

p.s. Castigul Oltchim 14,4 milioane euro anual, noi avem de luat ~(cu aproximatie ) 10 milioane euro, banii conform CCM, noi suntem in 2014 si disponibilizarea facandu-se in 2013. Peste  5 milioane euro raman in OLTCHIM, STATUL ROMAN.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

 

#23465: -Legea 85/2006 20. reorganizarea judiciara este procedura ce se aplica debitorului, persoana juridica, in vederea achitarii datoriilor acestuia, conform programului de plata a creantelor. Procedura de reorganizare presupune intocmirea, aprobarea, implementarea si respectarea unui plan, numit plan de reorganizare, care poate sa prevada, impreuna sau separat:
a) restructurarea operationala si/sau financiara a debitorului;
b) restructurarea corporativa prin modificarea structurii de capital social; c) restrangerea activitatii prin lichidarea unor bunuri din averea debitorului;

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.

Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

ATENTIE! PLATILE SALARIALE ALE TUTUROR, SALARIATI SI DISPONIBILIZATI (PLATI SALARIALE COMPENSATORII) = > CREDITORI PRIVILEGIATI.  ANGAJATORUL ACHITA URGENT!!!

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

 

CONFORM SI LEGII INSOLVENTEI CARE SPUNE ACHITA SI MINIMIZEAZA DATORIILE CATRE CREDITORI, ACHITA URGENT!!!!!!!!

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei


Musafir

#24579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE S-A DORIT, A FOST INDEPLINIT: FALIMENT OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCH

2014-07-25 14:09

#24548: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE S-A DORIT, A FOST INDEPLINIT: FALIMENT OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

#24477: - Re: Re: Re: Re: Re: CE S-A DORIT, A FOST INDEPLINIT: FALIMENT OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

#24275: - CE S-A DORIT, A FOST INDEPLINIT: FALIMENT OLTCHIM si ARPECHIM !!!! INCHIS.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10553604_618143421617051...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.impactreal.ro/2014072017279/Insolventa-Oltchim-gaura-neagra-pentru-ABA-Olt.html

http://www.impactreal.ro/images/stories/sediuabao.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Insolvenţa combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea trage după ea şi alte instituţii financiare din judeţ. Lanţul slăbiciunilor începe de la CET Govora, care a livrat timp de aproape un an abur tehnologic şi energie electrică pentru combinat fără a-şi recupera banii, până la 1 mai 2014, dar situaţia se dovedeşte a fi o adevărată gaură neagră pentru alte instituţii vâlcene. ABA Olt, de exemplu, se află în situaţia ingrată de a fi nevoită să livreze apă pentru Oltchim, fără a-şi recupera datoriile uriaşe pe care combinatul le acumulează în fiecare lună. Potrivit directorului economic al ABA Olt, Lenuţa Dobrinescu, în momentul intrării în insolvenţă a societăţii Oltchim, respectiv în luna ianuarie 2013, datoriile cu care ABA Olt s-a înscris la masa credală a Oltchim se cifrau la 13 milioane de lei noi. Lunar, ABA Olt furnizează apă pentru Oltchim în valoare de 550.000 de lei, sumă care se adaugă la datoriile acumulate anterior. „Această insolvenţă ne-a adus mari probleme, pentru că suntem obligaţi să le furnizăm utilităţi, iar ei se obligă să nu ne plătească. Uzinele Sodice Govora sunt, în schimb, un bun-platnic.”, spune directorul economic al ABA Olt. În aceste condiţii, este pentru prima oară când conducerea instituţiei îşi pune problema de a nu putea acoperi salariile tuturor celor 1004 salariaţi, câţi lucrează în prezent la ABA Olt. În plus, judeţele Vâlcea, Sibiu, Braşov sau Olt susţin şi activitatea ABA Olt din judeţele Covasna şi Harghita, unde economia nu poate susţine activitatea.


Musafir

#24580 Re: Cu CAS o rezolvăm, dar ce facem cu închiderea Arpechim Piteşti, Oltchim Rm. Vâlcea,...

2014-07-25 14:09

#24553: - Cu CAS o rezolvăm, dar ce facem cu închiderea Arpechim Piteşti, Oltchim Rm. Vâlcea,...

Cu CAS o rezolvăm, dar ce facem cu închiderea Arpechim Piteşti, Oltchim Rm. Vâlcea,...

2014-07-24 23:21

Cu CAS o rezolvăm, dar ce facem cu închiderea Arpechim Piteşti, Oltchim Rm. Vâlcea, Mechel Târgovişte, Alor Oradea, Europharm Braşov sau Ursus Cluj?

http://www.zf.ro/opinii/cu-cas-o-rezolvam-dar-ce-facem-cu-inchiderea-arpechim-pitesti-oltchim-rm-valcea-mechel-targoviste-alor-oradea-europharm-brasov-sau-ursus-cluj-12972838

Este bine că după patru ani de şocuri fiscale de la PDL (impozitul forfetar, TVA) şi după alţi doi ani de la PSD (acciza pe benzină, taxa pe stâlp) se pune acum problema scăderii contribuţiilor sociale, dar războiul care s-a declanşat este nejustificat de mare pentru o măsură care nu scoate România din subdezvoltare.

Atâta energie s-a consumat pentru justificarea sau contra-justificarea acestei măsuri încât aparent de ea atârnă cu totul relansarea economică şi punerea României pe un drum corect, ceea ce este fals.

Lupta cea mare este de fapt cu subdezvoltarea şi anume cu oprirea industrializării şi a urbanizării ţării în urmă cu 25 de ani. Faţă de 8 milioane de salariaţi cât avea în 1990, România mai are astăzi doar 4,5 milioane iar gradul de urbanizare stagnează la 52% în ultimele două decenii şi jumătate.

Privatizarea - către străini, către români – a fost urmată din păcate în multe, prea mult locuri, de distrugere şi capitalul venit în loc, străin în primul rând, nu l-a înlocuit pe cel anterior pentru a putea antrena suficient economia şi populaţia în activităţi cu valoare adăugată.

Carom Oneşti, Fibrex Săvineşti, Moldosin Vaslui, IMUM Medgidia, fabricile de zahăr şi de ulei din Bărăgan, Chimopar Bucureşti, Doljchim Craiova, Solventul Timişoara, Sinteza Oradea – numai câteva exemple din sute de fabrici de îngrăşăminte, de fibre şi fire sintetice, de reactivi chimici, mase platice, solvenţi, insecticide, aditivi pentru uleiuri minerale sau produse farma, cu mii de angajaţi care în loc să fie modernizate au fost demolate sau aşteaptă la rând.

Nu era nevoie în România de îngrăşăminte, de fire şi fibre, de reactivi chimici şi medicamente?

Închiderea capacităţilor industriale a fost urmată de depopulare: cu 32% a scăzut populaţia oraşului Roman între 2002 şi 2012, cu 23% Câmpia Turzii, cu 22% populaţia oraşului Brăila şi cu 26% populaţia oraşului Turnu Măgurele. Unde s-a mai văzut, în ce ţară din lume a mai avut loc o aşa depopulare ca urmare a condiţiilor vitrege de trai fără să fi avut un război sau ciumă?

Sunt 34 de oraşe unde populaţia a scăzut cu mai mult de 20% în perioada 2002-2012, unde condiţiile din şcoli şi spitale sunt deplorabile, pe măsura lipsei locurilor de muncă, unde tinerii gândesc că nu au altă şansă decât să plece imediat ce fac 18 ani în Italia sau Spania pentru joburi necalificate.

Scăderea CAS (o măsură de altfel de salutat, că acum poate se răzgândesc şi anunţă o creştere de 5% a CAS la anul, ca să acopere deficitul fondului de pensii publice!) nu ţine locul unui Program Naţional de Relansare a Economiei de care are nevoie România.

Nu ţine locul centrelor de procesare a laptelui, a legumelor şi fructelor care ar trebui să apară în fiecare comună din România, nu ţine locul acoperii ruşinii de a avea deficit comercial extern la produse de panificaţie când din satele depopulate, cu case şi garduri semidărâmate, unde copiii se joacă în praf desculţi, zboară azi camioanele de 20 de tone de grâu care umflă conturile traderilor.

Aceasta a fost situaţia în anii ’90, iar din păcate în prezent vine iar un val de închideri, ale investitorilor străini: fabrica de oţeluri speciale Mechel Târgovişte (investitori ruşi), fabrica d emedicamente Europharm Braşov, pentru care britanicii nu au găsit un cumpărător, fabrica de bere Ursus demolată la Cluj sau fabrica de ciocolată Poiana demolată la Braşov.

La acestea se adaugă capacităţile industriale ale românilor care sunt sufocate de lipsa capitalului. Băncile străine au ajuns, culmea, să finanţeze cu depozitele românilor – pentru că de acasă nu mai aduc bani, ci dimpotrivă, îşi reduc expunerea locală - firmele străine: austriecii pe austrieci, grecii pe greci, germanii pe germani, francezii pe francezi.

Valul de insolvenţe care a lovit economia este din ce în ce mai greu de suportat. Cu o rată a creditelor neperformante de 22% sistemul bancar este aproape „în pioneze“ având nevoie acută de bani suplimentari de la statele de unde vin băncile prezente în România, aşa cum a fost salvată Bancorex cu banii statului român. Dar va accepta contribuabilul austriac, grec sau francez să contribuie la salvarea băncilor care au sucursale în România?

Din acest punct de vedere, este dramatic să ajungi să spui într-un document guvernamental că finanţezi scăderea CAS „dintr-o mai bună recuperare“ a obligaţiilor fiscale de la firmele în insolvenţă. Păi dacă firmele respective nu mai au piaţă, nu mai au produse, nu mai au finanţare, adică sunt muribunde, tu ca guvern speri să le strângi şi mai tare de gât să scoţi mai mulţi bani de la ele şi te bazezi pe aceşti bani pentru reducerea CAS?

„Păi nu ţi-am spus că n-am? Ce să-ţi fac eu dacă n-am?“, spune Moromete al lui Marin Preda când vine „Fonciirea“, adică Fiscul, la poartă. Adică tu ca guvern tot de la Moromete care n-are speri să iei banii ca să-i spui după aia – uite, băi Moromete, ţi-am redus dările cu 5%!

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.07.2014


Musafir

#24581 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUDECATORUL-SINDIC.

2014-07-25 14:10

#24557: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: JUDECATORUL-SINDIC.

#23472 Oltchim Societate in insolventa, in insolvency, en procedure collective

 

 

#23470 Legea 85/2006 privind procedura insolventei

 

 

http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_procedura_insolventei.php

#23506 Re: Re: Daune interese = despăgubire bănească pentru repararea unui prejudiciu.

 

SA INCEAPA PLATILE CATRE CREDITORI, PRIMII SALARIATII (PLATILE COMPENSATORII SI ANGAJATI)

DATI BANII TUTUROR SI NU NE MAI VEDETI PE PETITIE SAU PE LA VOI IN AUDIENTE, MITINGURI, SEDINTE,TRIBUNAL...!!!

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII SI ANGAJATII:

 

BOGDAN STANESCU RECUNOSCAND CA EXISTA CADRUL LEGAL SA FIM PLATITI CU BANII SALARIILOR PLATILOR COMPENSATORII, CEI 9 MILIOANE EURO, SI PIPEREA A ZIS CA NE DA BANI IN SECUNDA CAND ARE IN CONT SUMA .

http://www.indiscret.ro/articol-combinatul-oltchim-la-un-pas-de-faliment=>BOGDAN STANESCU  EXISTA CADRUL LEGAL

A SPUS https://www.youtube.com/watch?v=R5G53xM9ty0 =>PIPEREA - 18 iunie 2014 SI SECUNDA

Ministrul a spus smechereste, creditorii sunt banii lor si trebuie sa li se achite. Atentie mare a spus!!!!!!!!! Inainte a batut campii pentru deruta, cu masa credala (care nu era discutia banilor aceia)...

Si a incheiat cu banii lor trebuie achitati...creditorii. Deci stie, dar omul e pervers.

FITI ATENTI!!!

Ministrul Economiei vorbeşte despre soarta Oltchim, reindustrializarea României şi negocierile cu China

http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/ministrul-economiei-vorbeste-adevarul-live-despre-soarta-oltchim-reindustrializarea-romaniei-negocierile-china--8_53bb9dc40d133766a83cfd58/index.html

SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII NU SUNT LA MASA CREDALA (PUNCT).

Va ofer text la interviu adevarul.ro  spus de Nita:

"Nu, nu, ea este in insolventa..."

"Este o procedura pe care o prevede legea, FMI nu are ce sa faca in asemenea situatie."

"SA RESPECTAM CU TOTII LEGEA !!!"

"Comitetul creditorilor este cel care spune ce trebuie sa faca cu aceasta companie"

"PENTRU CA, BANII SUNT AI LOR !!!"

"PAI, ASTA ESTE...!!!"

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

#24295 DISPONIBILIZATII DE TREI ORI PAGUBITI:

 

 

S-AU INDEPLINIT CONDITIILE:


A TRECUT PESTE UN AN DE ZILE, ROMINSOLV A SPUS CASTIGUL OLTCHIM DIN DISPONIBILIZARE LA UN AN ESTE 14,4 MILIOANE EURO, NOI DISPONIBILIZATII N-AM PRIMIT SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII , 9 milioane euro.

http://www.rominsolv.ro/comunicat-concediere-colectiva-oltchim/

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html

S-A VANDUT DIN OLTCHIM, PRESA A RELATAT SI OLTCHIM A RECUNOSCUT, N-AM PRIMIT BANII DISPONIBILIZATII NICI PANA AZI, BA MAI MULT AM CONSTATAT TOT NOI CA AM FOST IAR PAGUBITI PRIN IMPOZITARI ANAF SI NU AM PUTUT BENEFICIA DE ALTE DREPTURI.

http://www.indiscret.ro/articol-oltchim-suspiciuni-de-fals-cu-salarii-compensatorii

AUDITUL IAR.

http://www.impactreal.ro/2014061517061/Pierderile-firmelor-la-care-Oltchim-detine-actiuni-au-afectat-rezultatele-financiare-consolidate.html

AVEM SI ALTI BANI LA MASA CREDALA LA CARE NOI PLATIM CAR-UL IN CONTINUARE, NU S-AU VIRAT BANII, DETURNARE DE FONDURI PE TIMUL LUI BALAN DE LA CET RAMNICU VALCEA!!!!!!!!!

..... ETC.

ASTA AM SPUS SI EU (PUNCT DEFINITIV).

FINAL.

 

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

MAI GAOAZAA,TOT TE PRINDE PIPICASSO

#24583 SE INTILNESTE EL MUNTE CU MUNTE,DAPAI TU GHIOCA CU MINE PICASSO

2014-07-25 14:13

#24571: - Re: Re: Re: VEDETA DE SERVICIU NU E PICASSO E MARGELATU

NU FRATEEEEEEEE,ACEST GAOZAR IMPUTIT ,CU CERNEV,NU AU INTELES UN LUCRUUUUUUUUUUUUUUUUU,D ZEU NU DOARMEEEEEEEEEE


Musafir

#24584 Re: SE INTILNESTE EL MUNTE CU MUNTE,DAPAI TU GHIOCA CU MINE PICASSO

2014-07-25 14:20

#24583: MAI GAOAZAA,TOT TE PRINDE PIPICASSO - SE INTILNESTE EL MUNTE CU MUNTE,DAPAI TU GHIOCA CU MINE PICASSO

Fi sigur Dumnezeu nu doarme, poate pe lumea asta o sa-l plesneasca pe el sau familia lui pentru raul facut altora sau definitv in iad prajesc jigodiile, care nenorocesc viata pe planeta asta prin faptele lor.

Si are enorm de multe exemple ca asa este pe planeta asta, NIMENI NU SCAPA.


Musafir

#24585 Re: Re: Re: : Prefectul va chema la raport toti factorii responsabili de soarta Oltchim

2014-07-25 14:22

#24526: - Re: Re: : Prefectul va chema la raport toti factorii responsabili de soarta Oltchim

UN SINGUR LUCRU FOTA NU A INTELES DE LA OAMENII DIN OLTCHIM;DE CE DREACU MAI STAU IN SINDICATUL LUI DUMITRU,PRIETEN BUN CU TRADATORUL DE CERNEV?VAI DE MAMELE VOASTRE DE HANDICAPATI,VA MERITATI SOARTAAAAA,,,,,,,,,,ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,VA MERITATI SOARTA PROSTILOR DIN OLTCHIM,SA I SUGETI MINUTA LUI DUMITRUUUUUUUUUUU,CU STIMA?....HAI SA I ZICEM PICASSO CI  NU FOTA?,,,,PROSTILOR,PLECAM ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SA DEE D ZEU SA VA TREZITI PROSTILOR DIN OLTCHIM,CA DACA NUUUUUUUUUUUUUUUUU

#24586 PLECAM TOTI ACASA AAAAAAAAAAAAA,,FOTA NU MKINTEEEEE

2014-07-25 14:25


Musafir

#24587 Propunerea pentru conducerea ABA Argeș Vedea - Marius Pîrvu, fostul director al Direcției Petrochimi

2014-07-25 14:31

Propunerea pentru conducerea ABA Argeș Vedea - Marius Pîrvu, fostul director al Direcției Petrochimică Bradu-Pitești

 

http://www.criterii.ro/index.php/en/arges/10500-propunerea-pentru-conducerea-aba-arges-vedea-marius-pirvu-fostul-director-al-directiei-petrochimica-bradu-pitesti

http://www.criterii.ro/plugins/content/jumultithumb/img/img.php?src=Li4vLi4vLi4v...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Scriam, cu câteva zile în urmă, că nu-l apucă Sfânta Marie Mare pe directorul Mutu-Mazilu, de la ABA Argeș-Vedea, pe funcție.

La conferința de presă a PSD Argeș, de vineri, 25 iulie, președintele organizației județene, primarul Tudor Pendiuc, ne-a confirmat asta.

”A fost transmisă o propunere, dar rămâne să fie analizată și de dumnealor (n.r.: de Administrația Națională ”Apele Române”). E vorba de Marius Pîrvu, membru PSD din 2001 (n.r.: fostul director al OLTCHIM S.A./ Direcția Petrochimică Bradu-Pitești, ba chiar și al OLTCHIM S.A.-Rm.Valcea, deși meteoric).

Văzând ce-a făcut la Oltchim, eu cred că se va descurca și la Ape, pentru că are facultate de mecanică și la ABAAV există un parc imens de utilaje. Dar, ca manager, nu trebuie să știi tu, totul. Ai o echipă! Eu sunt convins că va face o treabă bună acolo”.

PICASSO NU MINTE,IA MAI GINDITI VA

#24588 Re: Propunerea pentru conducerea ABA Argeș Vedea - Marius Pîrvu, fostul director al Direcției Petroc

2014-07-25 14:57

#24587: - Propunerea pentru conducerea ABA Argeș Vedea - Marius Pîrvu, fostul director al Direcției Petrochimi

LASA MA FRATE CU MUISTUL DE PIRVU,PIPEREA ,CERNVEV ETC,VOI NU VEDETI CA NE AU ABURIT DESTUL DIN 2012?ACESTI TRADATORII SI MINCINOSII OLTCHIMULUI,IN FRUNTE CU BOSTOROGII DE TALPASANU SI POPESCU V,TREBUIE SA PLECEEEEEEEEE,DACA MAI AVETI UN PIC DE SINGE IN INSTALATIE,DACA NU PAAAAAAAAAAAAAA SI PUUU LA REVEDEREEEEEEEEE

SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!!

#24589 Re: Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!!

2014-07-25 15:46

#24565: SINDICATELE AU JUCAT LA DOUA CAPETE SI SUNT IN CULPA!!! - Re: PETITIE: Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!!!!!!!

VETI CUNOASTE TOTI AJOFM-UL.

 

OLTCHIM si ARPECHIM

 

Viitorul .... IMI PARE RAU AM INCHIS  !!! SFARSIT .

 

http://stareanatiunii.com/wp-content/uploads/2013/11/Oltchim-FATA-SI-REVERSUL.jp...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-UTjRgRQW_ls05aFUeDapna_v...

 

 

 


http://862525175.r.cdn77.net/wp-content/uploads/2010/08/android-force-closed-loo...

 

 

http://www.timpuldevalcea.net/wp-content/themes/snapwire-master/timthumb.php?src...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

vezi link: http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/EXCLUSIV-Gata-cu-OLTCHIM-Combinatul-se-vinde-la-fier-vechi-FOTO.html


[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

Art. 105
(1) Daca debitorul nu se conformeaza planului sau desfasurarea activitatii aduce pierderi averii sale, administratorul judiciar, comitetul creditorilor sau oricare dintre creditori, precum si administratorul special poate solicita oricand judecatorului-sindic sa aprobe intrarea in faliment, in conditiile art.107 si urmatoarele.
(2) Inregistrarea cererii mentionate la alin.(1) nu suspenda continuarea activitatii debitorului pana cand judecatorul-sindic nu hotaraste asupra ei, prin incheiere.

Art. 106
(1) Debitorul, prin administratorul special, sau, dupa caz, administratorul judiciar va trebui sa prezinte, trimestrial, rapoarte comitetului creditorilor asupra situatiei financiare a averii debitorului.
Ulterior aprobarii de catre comitetul creditorilor, rapoartele vor fi inregistrate la grefa tribunalului, iar debitorul sau, dupa caz, administratorul judiciar va notifica aceasta tuturor creditorilor, in vederea consultarii rapoartelor.
(2) De asemenea, administratorul judiciar va prezenta si situatia cheltuielilor efectuate pentru bunul mers al activitatii, in vederea recuperarii acestora, potrivit art.102 alin.(4), care va fi avizata de catre comitetul creditorilor.
(3) In termen de 5 zile de la sedinta comitetului creditorilor mentionata la alin.(1), comitetul creditorilor va putea convoca adunarea creditorilor pentru a prezenta masurile luate de debitor si/sau administratorul judiciar, precum si efectele acestora si sa propuna motivat si alte masuri.

Sectiunea 7 - Falimentul "

 

[ DISPONIBILIZATII NU SI-AU PRIMIT BANII ]

 

Oltchim – vândut la fier vechi! (VIDEO)

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/10380-oltchim-vandut-la-fier-vechi-video

Liderul Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa, Bogdan Hossu, are o perspectivă sumbră asupra Oltchimului, la care se gândesc deseori şi vâlcenii: politicienii români n-au interesul să privatizeze combinatul chimic pentru că este mai convenabil să-l vândă la fier vechi!

După zeci de promisiuni făcute de guvernanţi, preşedintele CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu, spune lucrurilor pe nume, în cadrul unei conferinţe de presă. În opinia sa, politicienii români n-au nici un interes să privatizeze Oltchimul, pentru că au întrevăzut o soluţie mai la îndemână. Altă explicaţie nici nu poate exista, de vreme ce caietul de sarcini s-a schimbat de 3 ori în două

luni şi într-o manieră semnificativă, iar în scrisoarea către Fondul Monetar Internaţional, atât combinatul, cât şi CFR Marfă sunt la capitolul ,,Lichidare”. Declaraţie de presă a liderului vine în contradicţie cu promisiunile optimiste ale ministrului Economiei, Constantin Niţă, dar şi ale şeful său de partid, premierul Victor Ponta, dar este în acord cu rezultatele politicii naţionale în cazul acestei privatizări. Oricum, vorba lui Hossu, un combinat care funcţionează doar cu 20 la sută din capacitate, nu poate emite pretenţii la ,,măritiş”.

https://www.youtube.com/watch?v=8FUFjG4329A =>video-audio

UITE CA AM UITAT EU ACUM DAR EI NU O SA UITE NICIODATA, STIU SA INCASEZE COTIZATIILE, CHIAR SI CU INTARZIERE EI INCASEAZA BANII...!!!!!!!!

 

 

http://i.imgur.com/zjLMHgB.jpg...


http://www.marturieathonita.ro/wp-content/uploads/2013/07/coliva.jpg...


http://image.stirileprotv.ro/media/images/620xX/Jul2014/61543951.jpg...

http://i.imgur.com/rBBGpCr.jpg...

http://i.imgur.com/nzcEjUp.jpg...


Musafir

#24590

2014-07-25 17:05

http://www.argesenii.ro/articol.cfm?id=3017&hid=248024541DBDA1D3FD75FE49D1A4DF4D&gid=3&hida=ECCBC87E4B5CE2FE28308FD9F2A7BAF3#.U9H_K-_E0vo.facebook



Numiri şocante la ABAAV. Directori noi


L.C. / postat pe 25 July 2014 09:54:15 AM Google

http://i.argesenii.ro/4B99BB72-B79F-41E9-9D436726779A7321.png...

Marius Pârvu, fostul director al Arpechim, Oltchim, va fi numit astăzi în funcţia de director general al Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Ieri dimineaţă, Tudor Pendiuc a plecat spre Bucureşti cu propunerea în tolbă. Deşi nu are nicio pregătire în acest domeniu, dar asta nici nu mai contează, susţinere politică să fie, Pârvu va conduce ABAAV. Surse din PSD susţin că acesta este un apropiat al deputatului Rădulescu. Mai mult, Directorul general de la Oltchim, argeșeanul Marius Pârvu, este cercetat de procurorii DNA pentru unele ilegalități „puse în scenă“ în perioada când era director al Secției Mecanice din cadrul Arpechim Pitești, scrie „Ziarul de Vâlcea“. Iliuţa Matei, cea care a cerut mutarea ABAAV la Giurgiu, director tehnic până azi, va fi destituită, iar în locul ei va fi numit Ion Mutu, actualul director general.

sparANGHEL

#24591 Re: SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

2014-07-25 17:16

APA TRECE, PIETRELE RAMAN,

#24515 SALVAREA OLTHIM-ARPECHIM....GARGARA POLITICA ELECTORALA SI DE INTERESE PERSONLE

2014-07-24 16:41

 

Dupa discutia de astazi de la Pitesti cu dl.Stanescu se trag urmatoarele concluzii:
1.Se taraganeaza prolema pana la alegeri. Functie de cine "iese" la alegeri "scoate dl ministru Nita asul din maneca,daca mai ramane"...sau nu! (pleca cu AS cu tot), mai vedem....(deci cu alte cuvinte aveti grija pe cine votati!)Oricum chiar daca iese sau nu, cine trebuie, se pare ca decizia este luata deja din alte considerente (PCC, firme de fier vechi,FMI,etc.,-deci supunere totala pentru interesele NOASTRE!!!!!!!!!!!!) si noi tot vom pleca acasa.
2.Salarii restanta ANGAJATI si ordonanta DISPONIBILIZATI la Sfantul ASTEAPTA!

3.Se calca in picioare toata legislatia din Romania iar tot aparatul judecatoresc, avocati, procurori si servicii de orice gen, au o tema clara:nu trebuie sa se dea dreptate salariatilor si disponibilizatilor si trebuie sa apere STATUL (STAT SUB UMBRELA CARUIA SE ASCUND INTERESE PERSONALE SAU DE GRUP!).
4.Se asteapta pe langa alegeri si expirarea CCM din decembrie a.i. sa nu se mai plece cu salarii compensatorii (SINDICATELE STIU DE CE!).Nu mai are rost sa comentam deoarece cine a inteles si vede ce se intampla a tras clar o concluzie.Nici macar forurile politice din Valcea si Arges nu se mai intereseaza de problema OLTCHIM-ARPECHIM.Minunata industrializare a Romaniei promisa de GUVERN si marirea numarului de locuri de munca s-a uitat si a ramas la nivel de promisiune electorala si minciuna!
5.Sindicatele care cf.legislatiei in vigoare ar trebui sa apere drepturile salariatilor si ale fostilor salariati de pe urma carora au ros un ciolan, sunt partase cu conducerea, indiferent care este ea.Unii apara interesele Petrom si PSD (indepartarea concurentei), iar altii apara interesele PDL pentru a demonstra ca PSD nu face nimic. Din aceasta lupta perdantii suntem noi:salariati,disponibilizati si POPORUL ROMAN! Si daca ne gandim ca toate aceste se fac pentru interese obscure de grup si personale, cum sa nu iti versi focul pe ei?
Oare ce fac Serviciile Secrete daca nu se iau masuri de catre cei care au acces la informatii? De ce nu se schimba legislatia ca aceste Servicii sa poata informa populatia sau DNA-ul despre faptul ca au anuntat si nu s-au luat masuri de forurile carora li s-a adus la cunostiinta despre starea de fapt, pana nu este prea tarziu ca in cazul PETROM?
Ar fi multe de spus dar vad ca degeaba se spun pentru ca "APA TRECE, PIETRELE RAMAN!", iar noi ramanem cu punga goala pe drepturile constitutionale si legale.

 

AM RAMAS FARA. DIRECTORUL CU EXPERIENTA INTR-O MULTINATIONALA,   HA. HA. HA.....

http://www.argesenii.ro/articol.cfm?id=3017&hid=248024541DBDA1D3FD75FE49D1A4DF4D&gid=3&hida=ECCBC87E4B5CE2FE28308FD9F2A7BAF3#.U9H_K-_E0vo.facebook

sparANGHEL

#24592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

2014-07-25 17:29

#24576: AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA - Re: Re: Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

#24508: AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA - Re: Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

#24256: AI DREPTATE PITESTIUL, CORECT TREZITI-VA VALCEA - Re: Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA

SPER SA NU SE INTAMPLE ASA CEVA, VOI AVETI MULTA EXPERIENTA IN PROBLEME DIN ASTEA, AI NOSTRI...,

TREBUIE SA INVETE SI CEI DIN VALCEA DUPA VOI.

MULTUMIM FRUMOS INCA O DATA PITESTIUL, VA SALUT CU RESPECT!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 

 

 

 

CCM ESTE VALABIL IN PERIOADA 01.01.2011 - 31.12.2014

NIMENI NU LE-A SPUS SA SCHIMBE CCM, TOCMAI LE-AM TRANSMIS SA TINA DE EL CAT POT CU DINTII SI SA AIBE MARE GRIJE CE FAC CU EL.

OLTCHIM ESTE IN INSOLVENTA!!!!!


SE LUCREAZA PE CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA IN VIGOARE PANA LA EXPIRAREA SA SI IN CONTINUARE PANA LA DEFINITIVAREA ALTUIA  SAU TOT ASTA DE ESTE ACUM IN VIGOARE, AVAND PRELUNGIRE CCM ACTUAL.

==============================================

Tineti cu dintii de el. asta e contractul ramas de la ROIBU. negociat de Diculoiu.pe vremea cand se dorea cu adevarat repornirea,

nu negociat de marin dumitru pe la Viena,Asa cum a negociat primele. pentru care ne executa petromul astazi,

PITESTI

#24593 CE SE INTAMPLA CAND O CORABIE SE SCUFUNDA?CINE SIMTE SI O PARASESTE PRIMUL(primii)

2014-07-25 17:43

de ce vrea parvu marius sa plece

Musafir

#24594

2014-07-25 18:06

Nu mai crede marele Parvu in repornirea Pitestiului?Are pe constiinta oameni dati afara!
Mare rahat de om!Urias!
Sa nu uiti sa iei cu tine echipa de baza!

Musafir

#24595 Marius Pârvu, fostul director de la Oltchim, îi ia locul lui Mutu la Ape

2014-07-25 18:12

http://www.jurnaluldearges.ro/index.php/politic-2/10095-marius-parvu-fostul-director-de-la-oltchim-ii-ia-locul-lui-mutu-la-ape

 

http://www.jurnaluldearges.ro/cache/site-pendiuc_images_stories_1047_thumb_mediu...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fostul director general de la Oltchim, Marius Pârvu, va prelua conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea. Pârvu are susţinerea PSD Argeş, iar acest lucru a fost confirmat chiar de preşedintele interimar al acestei formaţiuni politice, Tudor Pendiuc. Aflat la Bucureşti, joi 25 iulie, cu mai multe probleme pe ordinea de zi, edilul Piteştiului a mers şi la Apele Române pentru a discuta cu directorul general ANAR,Vasile Pintilie. „Am fost la Bucureşti unde am avut o întâlnire cu Vasile Pintilie, directorul Apelor Române. I-am transmis şi o propunere pentru funcţia de director în persoana domnului Marius Pârvu, pe care rămâne să o analizeze”, a declarat Pendiuc. Preşedintele interimar al PSD Argeş a mai spus că are încredere în Pârvu, chiar dacă acesta nu provine din domeniul Apelor, iar decizia de susţinere a fost luată în cadrul Biroului Executiv Judeţean al partidului. „Noi am discutat în Biroul Executiv, a fost o procedură transparentă. Marius Pârvu este membru PSD din anul 2001. Uitându-mă în CV-ul dumnealui şi văzând ceea ce a făcut la Oltchim eu cred că se va descurca la Direcţia Apelor. Are o facultate de mecanică, iar la Apele Române este un parc imens de utilaje. Să ştiţi că domnul Pintilie va numi directorul general, iar directorul general îşi va forma echipa de conducere”, a mai spus Tudor Pendiuc (foto), preşedintele interimar al PSD Argeş.
Ionuţ BURCEA


Musafir

#24597 Re:

2014-07-25 19:56

#24594: Musafir -

Nu uit fii sigura fa !

acest tradatorii enumerati de picasso,trebuie sa si ia zborul,pt ca au facut numai magarii

#24598 Re: nu numai pirvu al vostru,ci si magarii de;piperea,talpasanu,popescu v si cernev nemernicul

2014-07-25 19:59

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-25 20:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-07-25 20:40