Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Unul care citeste balivernele voastre

#2076 Despre OLTCHIM

2013-03-19 16:49

Mi-am sacrificat ceva timp din viata mea sa incerc sa inteleg de ce s-a ajuns aici.
Si ce constat: pierdere de timp. Injurii, vorbe goale, jigniri, presupuneri, scenarii stiintifico-fantastice, lancezeala, lipsa de clarviziune, lipsa de judecata, necunoastrerea realitatilor economiei mondiale, perceperea denaturata a realitatilor zilnice, frustrare, lasitate, analfabetism, barfe de cea mai joasa speta, dispret, dezgust, invidie, " sa moara si capra vecinului", plutire in bezna, " ochelari de cal", automultumire, satisfactie, dezordine, intoarcerea la preceptele comuniste: "cei al tau e si al meu " , lipsa de implicare, superficialitate, preamarirea asa zisei " clase muncitoare", lipsa de respect fata de sefi, anarhie, dezbinare, minciuna, manipulare, slugarnicie, nepotism,amenintari staniliste sau fasciste, etc.

Habar nu aveti pe ce lume traiti! VA MACINA URA, INVIDIA si DISPRETUL.

Voi nu vreti sa salvati o companie OLTCHIM
VOI VRETI SANGE ! SANGELE CELOR PE CARE II HULITI! O SA_L OBTINETI! SI APOI??????
un coleg nesolidar al unor colegi mizerabili

#2077

2013-03-19 16:51

"FELICITARI" OLTCHIMISTI!
ASTAZI ATI DAT DOVADA DE CEEA CE INTELEGETI DIN CEEA CE SE PETRECE IN JURUL VOSTRU!
INCEPAND CU ORA 16 CONDUCEREA OLTCHIM STABILESTE CU SEFII VOSTRI CE SE VA INTAMPLA, IN VIITORUL IMEDIAT APROPIAT, CU SALARIILE SI CU SALARIATII DE LA OLTCHIM ARPECHIM.
"FELICITARI"! ATI ALES DEJA SI VE-TI FI SACRIFICATI.

FELICITARI ARPECHIM! ATI ARATAT ASTAZI CA SUNTETI UNITI SI CA VA PASA!

economistul

#2078 Re: Alain = Giurea

2013-03-19 17:02

#2070: Andu` - Alain = Giurea

Sa stii ca incep sa cred ca Alain nu prea este Giurea. Giurea este el un refulat al sistemului, plin de invidie si fara prea mult caracter ( de fapt este extrem de fricos si se vaita de zici ca venit sfarsitul pamantului) dar daca ii explici pana la urma cu bruma de minte pe  care o mai foloseste in scop productiv si nu distructiv pricepe.

Giurea este un lingau, dar un actor foarte prost. El vroia sa fie un pic DIRECTOR. Dati-i, va rog, postul de DIRECTOR macar pana la privatizare.

Acest Alain este un misogin. Pozeaza in judecatorul impartial , este de la DESIGNRO si militeaza pe langa Cernev pentru preluarea la OLTCHIM.

UNU' ALTU'

#2079 Re: NE PASA

2013-03-19 17:35

EU

#2080 Re: Re: NE PASA

2013-03-19 17:56

#2079: UNU' ALTU' - Re: NE PASA

Vă rog să ne spuneți și nouă celor din afara Oltchim-ului , ce s-a discutat astăzi și care sunt măsurile ce se vor lua pentru salariați ( că șefilor nu le ducem noi  grija ). ).

UNU' ALTU'

#2081 Re: Re: Re: NE PASA

2013-03-19 18:06

#2080: EU - Re: Re: NE PASA

pai lucrurile stau cam asa.......vor pleca in somaj somaj circa 1500 de salariati...

si asta in prima faza...

la cei ce vor ramine....li se vor diminua salariile cu 37%...

nu se vor acorda salarii compensatorii....ca doar sintem in insolventa..

pe urma   urmeaza reduceri de personal pina la  aprox 1000 de pers...

vi se pare putin?

P,S. tot ce inseamna salarii vor merge la masa credala (sau a credulilor)

POATE IMI  SPUNE CINEVA SAU CHIAR ..DL.CERNEV..........CE CAUTA SUS PE CLADIREA PAVILIONULUI?ADMIRA PANORAMA?..SAU.....

ARGESEANUL

#2082 Re: Cica .. SINTETI LASI

2013-03-19 18:15

#2056: Unul - Cica ..

NU S-AU DAT SALARIILE LA PITESTI.....AM VENIT...VOI UNDE ERATI?...SAU ATI FOST OCUPATI CU PRODUCTIA........SAU ERATI PREOCUPATI  CU..CERNEV....SA NU CADA CUMVA DE PE CLADIREA PAVILIONULUI....AM O CURIOZITATE...A COBORIT?

IN GRABA NOASTRA AM UITAT DE EL.....SINTEM FOARTE  INGRIJORATI.

Ronaldo

#2083

2013-03-19 18:36

Nimic altceva decat BRAVO OLTCHIMISTILOR! Speram ca acum sunteti multumiti de ce ati reusit sa obtineti in septembrie anul trecut: l-ati dat jos pe Roibu pt. ca v-a marit salariile si nu v-a concediat nici in conditii de criza, si v-ati ales noul lider de sindicat Cernev, care in sfarsit a obtinut ce a vrut: reducerea locurilor de munca!
Acu' sa vina Burdoaza si cu Ghioca prin sectii sa le explice oamenilor de ce, daca inainte de alegeri s-a promis ca nu se vor face disponibilizari, acum se fac?
O sa plecati acasa, bai, si ce bine ne pare noua, astora care am prevazut acest dezastru! Fiecare isi merita soarta! Noii directori care au ramas au un singur defect: ca se uita in gura analfabetilor si anagramatilor de Cernev si de Talpasanu! In rest, salutam cu incredere reducerea de schema - vom scapa in sfarsit de Burdoaza, Ghioca si restul.
Sa va traiasca liderul Cernev si cand v-o da afara pe lista de disponibilizari sa nu uitati sa-i spuneti: Sa traiti, Dl. Cernev!
V-ati ales niste maimute analfabete, acum sa suportati si consecintele! Se pregateste cu fundita rosie Oltchim 2 pt. a se da cadou PCC, in timp ce pe voi habarnistilor va ametesc domni in costume de la firma X si Y ca e doar o "gogorita"! Dar voi puteti sa stati linistiti - nu veti ajunge pana acolo!
P.S. si sa nu indrazneasca vreun cretin sa vina sa spuna ca Roibu ne-a adus aici - pe vremea lu' numitul, nu a fost nici o disponibilizare, asa ca sa va taca fleanca in avans. Disponibilizarile "urgente" vin de la Cernev si de la noul interimar Talpasanu! Oare Talpasanu de ce nu iese acum la pensie printre disponibilizati, pt. ca s-a milogit de Roibu sa mai ramana, daca il tot sprijina pe Cernev cu disponibilizarile "obligatorii"? Sa-i fie rusine ca v-a fost "coleg" in atatia zeci de ani si acu' va scuipa-n fata de la noul nivel la care s-a ajuns!
EU

#2084

2013-03-19 19:02

Doamne, îți vine să dai cu pumnul în piatră și să iei drumul pribegiei.

Musafir

#2085 petrochimistul

2013-03-19 19:45

unde au fost colegii nostrii de la valcea ? functioneaza cumva combinatul de la valcea ? nu ne trezim frati ramani din somn . somn usor ! nu,nu o sa dormiti in timpul somajului destul .
Observator

#2086 Oltchim

2013-03-19 20:26

Astazi a fost un "fas" la ceea ce s-a intamplat pe platforma Oltchim. Astazi ati demonstrat ca nu sunteti uniti. Astazi ati iesit in fata cand nu trebuia si tot "ASTAZI" ati iesit la ambitiile unor sefi de sectoare sau sectii care au trait bine si au alte interese decat ale voastre (muncitorilor).
Petrochimist curajos

#2087 .....unitate.....

2013-03-19 20:27

Dragi valceni ,va meritati soarta cu varf si indesat.Din atata multime de oameni doar cateva zeci s-au alaturat protestului nostru.Sunt socat cat de mult v-a traumatizat dictatura Faraonului si ce repede v-au aburit cei de acum.
Ne meritam soarta !
Somn usor!
somerul

#2088

2013-03-19 20:30

pentru Dl Argesanul si Dl Musafir .......ar trebui sa abservam ca au venit astazi cu voi si colegii de Valcea,intradevar un grup de 200 persoane care au dat dovada de solidaritate ......nu au fost vazuti?......nu au fost auziti ? Restul de salariatii le este bine si au zis ca stiu ei cand ies nu este momentul ca fug investitorii ........care investitorii?nu se stie?!!
Pacatosul

#2089 Oltchim

2013-03-19 20:43

Pacat ca unii sunt atat de prosti si pleaca urechea la sefii lor (AVIZ TRANSPORTURI, SPALARE CISTERNE).
"Raspundeti la cateva intrebari "
A. Cine a iesit astazi in fata?
R. - cei care au profitat tot timpul.
R. - cei care fac jocurile unei singure familii.
A. De ce astazi au manifestat pe platforma majoritatea celor care nu au binevoit sa iasa in sep. oct. nov. dec. ian. feb. mar.
R. - pentru ca nu aveau interese comune cu cei care au iesit atunci;
R. - pentru ca au simtit ca li se apropie sfarsitul;
R. - pentru ca liderul lor astazi i-a mintit spunandu-le "MERGEM IN FATA CA VINE PIPEREA"
A. Pentru ce au venit liderii sindicatului "Unirea" la Valcea? (pana acum sapte luni se certa cu Roibu si Diculoiu si nu aveau decat un "SLOGAN". Nu vrem decat salarii pentru ca ne chemati la lucru. Nu este vina noastra ca nu ne puteti da de lucru. Acum cand au vazut ca nu exista nici o posibilitate de a porni Arpechimul, si-au schimbat "SLOGANUL" vrem locuri de munca.
Pentru Pitesti nu exista pe termen scurt, mediu sau lung nici o solutie.
Ce facem domnilor "OLTCHIMISTI" ii mai platim inca trei ani sa stea degeaba?
Tudor

#2090 Oltchim

2013-03-19 20:45

Am ajuns la ora actuala ca in Oltchim sa existe si sa comande clanul "TUDORILOR.......".
Speram ca binele sa invinga.
Oropsitul

#2091 Oltchim

2013-03-19 20:50

Se pare ca in Oltchim jumatate dorm, un sfert nu sunt interesati, iar pe ceilalti numai un singur om ii poate scoate si acela este "BURDOAZA"
Informatorul

#2092 Oltchim

2013-03-19 21:08

Astazi 19.03.2013 la orele 16:00 a avut loc o sedinta la care au participat toti sefii de sectie si reprezentantii administratorului judiciar. S-a hotarat ca cei care pleaca definitiv din Oltchim vor primi plati compensatorii. Cei din sectiile care merg isi vor pastra salariile conform contractului. Cei care nu functioneaza dar vor functiona vor merge in somaj tehnic pana la pornire.
Vor fi reluate activitatile din cele opt sectii care sunt viabile la ora actuala in Oltchim. Se pare ca "CERNEV" a avut dreptate in tot ceea ce ne-a spus (pe surse am aflat ca o persoana de la Receptie a fost infruntata ca fiind (sosia fostului director). Problemele au aparut la TESA. Se pare ca unii ingineri vor trece pe post de maistru. Vom vedea reactiile.
Dobitocul

#2093

2013-03-19 21:26

După cum îţi argumentezi comentariul, stimată B. Cristi constat că eşti o pupincuristă, şi o să îţi explic ca la un incompetent de ce .În primul rând, nu ai curajul când postezi un comentariu să îţi treci numele, nu prenumele cum l-ai făcut,aşa cum îi ceri comentatorului, iar în ceea ce spune comentatorul ce se semnează sub seudonimul "Membrană", este 100% adevărat, mai mult decât atât, în acele comentarii, este descrisă decăt 10% din biografia "mercenarului", aşa cum l-ai botezat tu, dar acest apelativ l-ai nimerit de minune.Dacă vrei mai multe argumente în ceea ce spun ţi le dau.
cucuveaua cernev

#2094 catre unul...altul

2013-03-19 21:31

Ce cauta o CUCUVEA PE CLDIREA PAVILIONULUI OLTCHIM????? Nu ti-ai dat seama ...isi face cuib CERNEV si paiele sunt aduse de GHIOCA si el urcat pe cladire.

Alain

#2095 Re: Re: Alain = Giurea

2013-03-19 21:39

#2078: economistul - Re: Alain = Giurea

 

pai, mai domnul, sa-ti zicem "N" - pana acum ziceai ca sunt nu stiu ce director, nu stiu ce politician, ca nu stiu ce interese reprezint, ba ca sunt Giurea ba Spiru... si sa zicem ca pricep aceste ratiuni (desi vad ca ai ceva dubii in privinta asta la mine) - dar nu inteleg treaba cu misoginismul si ce rost isi are in discutiile astea - banuiesc ca stii ce inseamna, ca doar nu ai folosit expresia de dragul de a o pune intr-o fraza.... , banuiesc ca ai tras concluziile astea de prin postarile mele... adica, de unde pana unde?

 

si daca este asa de important cine sunt sau cine nu sunt, poate o rezolvam pana la urma si pe asta, desi, pe mine, de exemplu, chiar nu ma intereseaza cine esti tu!

 

insa ceva este foarte sigur : nu eu am lasat 800 milioane gaura !

 

@Ronaldo : sa zicem ca sunt de acord cu cele spuse de tine - tu, cam ce solutii vezi acum?

yo & 03

#2096 macar pe noi ne cunoaste....pacat ca pe voi doar va banuie

2013-03-19 22:39

yo nu inteleg dragi colegi chimisti sau economisti de ce dracu nu-i spune-ti lui Alex ( Alexandru Giurea ) in fata ce credeti despre el????? de ce va folositi de un user name?? ma, nu este el perfect ca doar nu-i DUMNEZEU,dar nici dracu pe pamant nu e!!!!! daca aveti dovezi incriminatoare....arata-ti-ni-le si noua ca asa-i frumos...zic si yo!! yo nu l-am vazut-auzit pe Alex sa ameninte subalternii ca nu-s in sindicatul Victoria, sau sa incerce sa-i bage in Victoria cu forta,el a respectat decizia fiecaruia,a dat dovada ca este un om cerebral!! voi astia care tot scrieti despre el de ce nu aveti curajul sa va dati numele??? de ce va este frica??? voi nu sunte-ti lasi? voi nu va ascunde-ti dupa niste litere? ECONOMISTUL- care economist dragul meu coleg,ca pavilionul are 800 de exemplare??? de ce (dupa parerea voastra) doar el e lasi? daca aveti dovezi incriminatoare arata-ti-ni-le si sa fie pedepsit, daca nu...cere-ti-va scuze...cu nume,prenume si CNP,nu ascunsi dupa un user name!!! e un tip inteligent...:) si frumusel foc, de ce sa nu fie director???? voi nu aspirati la functiiiiii....zau asa? care dintre voi nu vrea sa fie director???? nu mai fiti invidiosi pe Alex ca vom pleca cu totii acasa curand & poate de invidie va crapa fierea in voi
OLTCHIM

#2097

2013-03-19 22:59

bai user cu nume de fotbalist tu-l cunosti pe Domnul Talpasanu? ai colaborat cu el? din respect pentru el nu au iesit multi azi la greva DOBITOCULE!!!TALPASANU a fost si va ramane un DOMN prin excelenta! imi doresc din tot sufletul sa se intoarca DOMNUL ROIBU sau macar DOMNUL OLARU,aici suntem pe aceeasi lungime de unda....dar gresesti amice cand te exprimi vomat despre DOMNUL TALPASANU!!! si de ce sa ramana atate lepre in OLTCHIM??? MUNCESTI TU SA LE PLATESTI SI LOR SALARILE???
argeseanul

#2098

2013-03-20 00:21

asa ne trebuie. tot timpul dumitru a dat cu piciorul ofertelor sindicatului liber oltchim. pentru ca a vrut numai pentru el ciolanul. cand valcenii ieseau la miting noua ne spunea sa stam linistiti. acum suportam noi fraierii consecintele.

Musafir

#2099 ......deci

2013-03-20 01:20

#1975: economistul - Re: Vrajala de raport

Deci,deci,deci asa au invatat la scoala sa vorbeasca uni si deci e greu sa fi director.


Musafir

#2100 Re: ......deci

2013-03-20 01:22

#2099: - ......deci

Si deci e greu sa fi Director General.