Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

musafir.

#20201

2014-04-30 09:45

Bine va face ,numaratoarea inversa a inceput cit de curind ne prindeti din urma pe cei din iunie 2013 prea stateati cu nasul pe sus ca de voi ati ramas sa reporniti combinatul se vad rezultatele

Musafir

#20202 Re: Re: Re: Re: NU ATI VISAT INCA URIT CERNEVE,GHIOCA SI CAP DE CAL?

2014-04-30 10:10

#20199: - Re: Re: Re: NU ATI VISAT INCA URIT CERNEVE,GHIOCA SI CAP DE CAL?

BAAA,CERNEVEEEEEE,MA FACI IAR NEBUN?   SA FI TU AL DREACU CU CE MA VEZI,DACA NU TE VOM MINCA CU PENE SI FULGI CU TOT,ZBOARA CIOARAAAA,ZBOARA LA NEAMUL MATI IN BULGARIA,TRADATORULEEEEEEEEEEEEEE,PINA AICI TI A FOST,VEZI CA TACTO VOICULESCU SI FRATETO VOZGANIAN,NU SCAPA,DAR NICI TU NU SCAPI DE NOI PROSTIMEA OLTCHIMULUI,TE MINCAM SCIRBOSENIO,TE MINCAM CA PE UN RAHAT IMPUTIT,ATITA URA NE AI PROVOCAT TAMBALAGIULEEEEEEEE,PICASSO


Musafir

#20203 Re:

2014-04-30 10:17

#20201: musafir. -

SI TU STAI LINISTIT MUSAFIRULE,CA DE MILA DE SILA AI PLECAT CU CEVA,DAR RESTUL PLEACA CU P,,,,,A IN MINA SI NU TE MAI CACA PE TINE ATIT,CA AI FOST INFORMAT SA NU TI BAGI ORDONANTA,CE NU TI CONVINE?,,STAI LINISTIT INVIDIOSULE,CA VAD CA ASTA VREI SA DEMONSTREZI,CA ITI E NECAZ DE PROSTIME CA A RAMAS SI TU NU,,,,FOTA ,FRAIERICA,FOTA TE SALUTA


Musafir

#20204 16 mai - termenul pentru privatizarea Oltchim

2014-04-30 10:35

http://www.ziarulancheta.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=7432:16-mai-termenul-pentru-privatizarea-oltchim&catid=45:stirile-saptamanii&Itemid=98

 

http://www.ziarulancheta.ro/images/stories/thumbnails/2014/347/347-9_9757a253795...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anunțată încă de acum trei săptămâni, convocarea pentru stabilirea unui nou termen al privatizării combinatului Oltchim trebuia să aibă loc joi, 17 aprilie, însă în ultimul moment s-a luat decizia amânării întâlnirii pentru data de 24 aprilie. Motivul pentru care s-a decalat cu o săptămână şedinţa a fost cauzat de schimbarea președintelui de la AVAS, niciunul dintre reprezentanţii acestei instituţii nemaiavând mandat pentru a vota. Săptămâna trecută, factorii decizionali s-au întâlnit în cele din urmă şi au stabilit un nou termen al privatizării pe 16 mai, cu doar 9 zile înainte de alegerile parlamentare, anumite surse avansând ideea că termenul nu ar fi fost ales deloc întâmplător, o privatizare reușită însemnând sporirea numărului de procente obținute de actuala coaliţie de guvernământ. Ba, mai mult, surse din cadrul combinatului spun că în proporție de peste 75% s-a și găsit un posibil investitor. Totuși a mai fost stabilit un nou termen pentru a da posibilitatea și altor firme interesate să vină cu propriile oferte, dintre acestea urmând să fie selectată cea mai bună, cele câteva mii de suflete care depind de soarta Oltchim sperând că data de 16 mai să fie și cea a salvării locurilor lor de muncă.

ION D PPP

#20205

2014-04-30 13:02

CU VALU ASTA NU MAI SCAPI BAI FOTA....PA PA
TE MAI ANGAJAZA TATA LA CIT DE PROST ,PUTUROS,SI BETIV ESTI

Musafir

#20206 Re:

2014-04-30 13:18

#20205: ION D PPP -

CU VALUL ASTA GHIOCA CERNEV SI POATE CAP DE CAL,NU CRED CA MAI SCAPATI VOI NEMERNICILOR SI TRADATORILOR,AI INTELES CEVA GAOAZA?


Musafir

#20207 Re:

2014-04-30 13:23

#20205: ION D PPP -

GHIOCA GHIOCA,SUGI TU MINA MEA SI A OAMENILOR CU TACTO CERNEV CU TOT,IAR MAI PUTUROS SI MAI BETIV CA TINE,CHIAR NU EXISTA NIMENI SUDORAS, FRECATEAS PRIN BOT DE IMPUTIT,CU TACTO CU TOT,,,,,PIPICASSO ,ETE NA, DE AICI;;;;;;P S BOULE,,,,POATE MATA BEA,DAR EU BA


Musafir

#20208

2014-04-30 15:21

Doamne nici acum dupa ce aproape s-a ales prafu de combinat (cu aportul celor de la SVO)nu stiti decat sa injurati, ce dracu ati facut voi bun in astia aproape doi ani, decat minciuna si injuraturi, ce oameni josnici, de rahat.

Musafir

#20209 KPMG: Dosarul Oltchim depus la Astra Asigurari nu arata un eveniment asigurat

2014-04-30 15:51

http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/165312/kpmg-dosarul-oltchim-depus-la-astra.html

KPMG Advisory, administratorul special al Astra Asigurari, anunta ca dosarul de despagubire inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim, aflat in insolventa, nu indica un eveniment asigurat, produs in intervalul asigurat si care sa descrie si sa cuantifice un prejudiciu acoperit de polita de asigurare a raspunderii civile emisa de Astra.

http://img.wall-street.ro/article_pictures/165312_articol.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Oltchim a incheiat in 2011 la Astra Asigurari o polita de asigurare impotriva deficientelor de conducere in valoare de 10 milione de euro, de 3.000 de euro pe luna, polita fiind reinnoita anual. Raportul privind cauzele intrarii in insolventa ale Oltchim mentioneaza ca o serie de directori din cadrul combinatului, precum si membri ai Consiliului de Administratie din perioada 2009-2012 "au fost implicati in mod direct sau indirect in actiuni/operatiuni ce pot fi incadrate in prevederile articolului 138 din Legea insolventei".

In astfel de cazuri, judecatorul poate dispune ca o parte a pasivului debitorului sa fie suportata de catre membrii organelor de conducere daca acestia au cauzat starea de insolventa. Printre neregulile mentionate in raportul privind insolventa Oltchim se numara vanzarea unor produse sub costurile de productie, cresteri nejustificate ale salariilor, desi compania inregistra pierderi, sau relatii comerciale in conditii defavorabile, cu firme controlate direct sau indirect de catre persoane din managementul combinatului.

Polita de asigurare a fost gasita in arhiva Oltchim in urma cu un an, iar autoritatile si administratorii judiciari ai Oltchim, printre care si avocatul Gheorghe Piperea, au semnalat Astra Asigurari printr-o scrisoare trimisa la 30 aprilie ca datoreaza 10 milioane de euro combinatului Oltchim.

Reprezentantii KPMG explica insa faptul ca: "Cererea s-a intemeiat pe analiza facuta de administratorii judiciari cu privire la cauzele care au condus la starea de insolventa a Oltchim, desi polita nu acopera - potrivit art. 6.7, lit. g., prejudicii decurgand din/bazate pe/atribuibile sau implicand direct sau indirect performantele profesionale ale Asiguratului ori pierderi financiare provocate prin neatingerea obiectivelor propuse prin planul de afaceri al Companiei, contractul de administrare ori management sau ca urmare a insolvabilitatii Companiei. In interesul tuturor partilor, in calitatea noastra de administrator special al ASTRA SA, am solicitat in repetate randuri detalii privind titlul executoriu sau alt document echivalent din care sa reiasa raspunderea civila a conducerii, precum si intinderea daunei cauzate. Ca raspuns la solicitarile noastre, administratorii judiciari ai Oltchim SA insista ca raportul intocmit de ei este documentul necesar si suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale. Din dorinta de a clarifica situatia, am analizat din proprie initiativa dosarul de insolventa al Oltchim cu scopul de a determina daca administratorii judiciari au initiat si, eventual, au finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii Oltchim in conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa. In urma analizei, nu am reusit sa identificam o astfel de actiune si pe cale de consecinta vreun drept de creanta castigat de Oltchim SA impotriva membrilor organelor de conducere acoperiti de polita".

Polita de raspundere civila a unor membri din organele de conducere ale Oltchim SA a fost emisa de Astra in iunie 2012 pentru o perioada de un an si prevede o limita de raspundere de 10 milioane euro, fiind reasigurata in proportie de 100% de catre un reasigurator cu rating A acordat de o agentie de rating internationala.

Asigurarea de raspundere profesionala pentru managerii societatilor pe actiuni a devenit obligatorie dupa aparitia Legii nr. 441/2006, aceasta functie devenind o profesie liberala. De altfel, raspunderea se extinde de la manager (director, in terminologia Legii societatilor comerciale), pana la administratorul neexecutiv, membrii consiliului de administratie sau de supraveghere, precum si la cenzori si auditori interni.

Oltchim Ramnicu Valcea a intrat in insolventa la inceputul anului 2013, dupa ce solicitarea de declansare a acestei proceduri a fost aprobata in 30 ianuarie de catre Tribunalul Valcea.

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a decis deschiderea procedurii de redresare financiara prin administrare speciala a companiei ASTRA SA. In calitate de administrator special, KPMG, conform deciziei ASF si in baza prevederilor legale, contribuie la re-echilibrarea parametrilor financiari ai societatii de asigurare ASTRA, astfel incat toate drepturile asiguratilor sa fie protejate corespunzator. KPMG a pus la dispozitie o echipa specializata de profesionisti in asigurari, finante, fiscalitate, avocatura, actuariat si specialisti in tehnologia informatiei pentru a duce la indeplinire mandatul primit in conditiile legii.

Citeste mai mult: http://www.wall-street.ro/articol/Finante-Banci/165312/kpmg-dosarul-oltchim-depus-la-astra.html#ixzz30NxB0DHb
Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook


Musafir

#20210 Administratorul Astra Asigurări consideră că poliţa de 10 milioane euro pentru Oltchim nu trebuie pl

2014-04-30 15:53

Administratorul Astra Asigurări consideră că poliţa de 10 milioane euro pentru Oltchim nu trebuie plătită

http://www.economica.net/administratorul-astra-asigurari-considera-ca-polita-de-10-milioane-euro-pentru-oltchim-nu-trebuie-platita_78868.html

Dosarul de despăgubire înaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S.A (în insolvenţă) nu indică un eveniment asigurat, produs în intervalul asigurat şi care să descrie şi să cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de poliţa de asigurare a răspunderii civile emisă de societatea de asigurări Astra SA, susţine administratorul special al Astra, compania KPMG Advisory.

http://media.rtv.net/image/201404/w620/oltchim_37666500_38617600.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


'În interesul tuturor părţilor, în calitatea noastră de administrator special al Astra SA, am solicitat în repetate rânduri detalii privind titlul executoriu sau alt document echivalent din care să reiasă răspunderea civilă a conducerii, precum şi întinderea daunei cauzate. Ca răspuns la solicitările noastre, administratorii judiciari ai Oltchim SA insistă că raportul întocmit de ei este documentul necesar şi suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale. Din dorinţa de a clarifica situaţia, am analizat din proprie iniţiativă dosarul de insolvenţă al Oltchim cu scopul de a determina dacă administratorii judiciari au iniţiat şi, eventual, au finalizat o acţiune de atragere a răspunderii conducerii Oltchim în conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolvenţa. În urma analizei, nu am reuşit să identificăm o astfel de acţiune şi pe cale de consecinţă vreun drept de creanţă câştigat de Oltchim SA împotriva membrilor organelor de conducere acoperiţi de poliţă', precizează KMPG Advisory, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Poliţa de răspundere civila a unor membri din organele de conducere ale Oltchim SA a fost emisă de Astra în iunie 2012 pentru o perioadă de un an şi prevede o limită de răspundere de 10 milioane euro, fiind reasigurată în proporţie de 100% de către un reasigurator cu rating A acordat de o agenţie de rating internaţională, potrivit KPMG.

Administratorul judiciar al Oltchim susţine că Astra Asigurări trebuie să plătească o poliţă în valoare de 10 milioane de euro pentru management defectuos la Oltchim.



Musafir

#20211

2014-04-30 16:20

astra da o tzeapa asa cum oltchim a dat altora

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-30 16:50



Musafir

#20213

2014-04-30 17:40

da ma sau inchinat ca iam intrebat io
tu teai inchinat?
dar de verificat la cap teai trataf?
mai lasi bautura aia?

Musafir

#20214 Re: ti am spus ca mata bea, nu eu picasso,mata,e betiva cu tine tambalagiule

2014-04-30 17:51


Musafir

#20215 iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

2014-04-30 17:54


Musafir

#20216 SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-04-30 17:54

#20184: JUSTITIARUL - Si tot de la Piperea: jocurile foamei ... jocurile propriei neputinte la OLTCHIM; pierderi de cca. 211 MILIOANE de EURO.

Dupa cum bine stiti astazi a avut loc sedinta Adunarii Generale a Actionarilor din OLTCHIM.
In cadrul acestei sedinte s-au aprobat RAPOARTELE FINANCIARE ALE OLTCHIM pentru anul 2013.
Si ... surpriza! In primul an de insolventa (anul 2013), sub conducerea "OVER - LORDULUI" OLTCHIM, avocatul Gheorghe Piperea s-au inregistrat pierderi fabuloase (la o functionare a OLTCHIM de maxim 7% din capacitatea de productie):
- de 211.132.584 EURO - conform SITUATIILOR FINANCIARE INDIVIDUALE ale OLTCHIM (intocmite de Directia Economica a OLTCHIM) sau
- de 211.315.584 EURO - conform RAPORTULUI AUDITORULUI FINANCIAR al OLTCHIM (intocmit de PKF FINCONTA SRL Bucuresti).

Retineti, asa pe scurt, in anul 2013 ... pierderi de cca. 211 MILIOANE de EURO la OLTCHIM.

Si, pentru ca cel mai bine este sa vorbim cu documentele in fata, iata si RAPORTUL transmis catre BURSA DE VALORI BUCURESTI:

http://i.imgur.com/WmhzyaU.png?1?2467...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/6wDf1tr.png?1...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://i.imgur.com/UyDKhmg.png?1?2387...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Musafir

#20217 pt d l MAX;va rog sa cautati si sa aratati la cernev,ce declaram de sarbatori

2014-04-30 18:12

#20215: - iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

ANUL TRECUT DE CRACIUN SAU DUPA REVELION,IN LEGATURA CU PRIVATIZAREA OLTCHIMULUI CIND SPUNEAM CA PRIVATIZAREA DIN MARTIE E O CACEALMA,SA NE ASTEPTAM IN MAI LA ALEGERI POATE SI CHIAR AM ZIS CA PUN PARIU CA VA ESUA IN MARTIE,IAR TAMBALAGIU IESEA LA VL1 SI MINTEA CU NERUSINARE CA VA PORNI OXO,DOF,ETC;;;;;;;CU STIMA, FOTA.


Musafir

#20218 KPMG: Dosarul Oltchim depus la Astra Asigurari nu arata un eveniment asigurat

2014-04-30 18:14

#20209: - KPMG: Dosarul Oltchim depus la Astra Asigurari nu arata un eveniment asigurat

Reprezentantii KPMG explica insa faptul ca: "... in calitatea noastra de administrator special al ASTRA SA, am solicitat (adminnistratorilor judiciari ai OLTCHIM - nota autor comentariu) in repetate randuri detalii privind titlul executoriu sau alt document echivalent din care sa reiasa raspunderea civila a conducerii, precum si intinderea daunei cauzate.

Ca raspuns la solicitarile noastre, administratorii judiciari ai Oltchim SA insista ca raportul intocmit de ei este documentul necesar si suficient pentru aceasta, contrar prevederilor legale.

Din dorinta de a clarifica situatia, am analizat din proprie initiativa dosarul de insolventa al Oltchim cu scopul de a determina daca administratorii judiciari au initiat si, eventual, au finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii Oltchim in conformitate cu prevederile Legii 85/2006 privind insolventa.

In urma analizei, nu am reusit sa identificam o astfel de actiune si pe cale de consecinta vreun drept de creanta castigat de Oltchim SA impotriva membrilor organelor de conducere acoperiti de polita".

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deci, ce reiese din analizele KPMG - administratorul special al ASTRA:
-  raportul intocmit de administratorii judiciari ai OLTCHIM nu este un document opozabil in instanta;
- administratorii judiciari de la OLTCHIM nu au initiat si, eventual finalizat o actiune de atragere a raspunderii conducerii OLTCHIM, conform Legii 85 / 2006 (legea insolventei);
- administratorii judiciari nu pot sa faca dovada vreunui drept de creanta, castigat in instanta, impotriva conducerii OLTCHIM.

Ceea ce era de demonstrat ... a fost demonstrat.


Musafir

#20219 SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

2014-04-30 19:28

#20216: - SA VEDEM CE INSEAMNA OLTCHIMUL IN INSOLVENTA ... OLTCHIMUL LUI PIPEREA!

UNDE SI PE CE S-AU PIERUDT 211 MILIOANE DE EURO?
INTR-O INSOLVENTA "ROBINETUL PIERDERILOR TREBUIE" INCHIS DAR .... DUPA CUM SE VEDE IN RAPORT LA OLTCHIM (SUB CONDUCEREA LUI PIPEREA, TALPASANU, SPIRII, CERNEVII & POLITRUCII USL) TEAVA S-A SPART SI NE-AM UMPLUT DE PROSTI.

SPUNEA PIPEREA SI SUSTINATORII LUI (VEZI DECLARATIILE LUI CERNEV) CA DACA SE FAC DISPONIBILIZARI O SA SE IA "O PIATRA DE MOARA" DE PE GRUMAZUL OLTCHIM.
DE FAPT CE S-A INTAMPLAT?
- AU FOST DISPONIBILIZATI 1000 DE SALARIATI CARE NU SI-AU PRIMIT, LA APROAPE UN AN DE ZILE DE LA DISPONIBILIZARE, SALARIILE COMPENSATORII.
-  VALOAREA SALARIILOR COMPENSATORII + DATORIILE AFERENTE CATRE ANAF, CASA DE PENSII, CASA DE SANATATE SE RIDICA LA APROXIMATIV 14 MILIOANE DE EURO.
- DACA NU S-AR FI FACUT DISPONIBILIZARI, SALARIILE + DATORIILE CATRE ANAF, CASA DE PENSII, CASA DE SANATATE, ALE CELOR DISPONIBILIZATI (IN PERIOADA 14 IUNIE - 31 DEC. 2014) AR FI FOST DE APROXIMATIV  7 MILIOANE DE EURO, DECI LA JUMATATE DIN SUMA DATORATA DE OLTCHIM CA SALARII COMPENSATORII. DACA TRAGI LINIE REZULTA MINUS (7 MILIOANE DE EURO) NU PLUS (ASA CUM AU CALCULAT EI ... LA ABAC).

IN CONCLUZIE ... AU FACUT RAHATUL PRAF! NU AU LUAT "PIATRA DE MOARA" DE PE GRUMAZUL OLTCHIM DAR L-AU PUS LA PAMANT SI L-AU INCALECAT, "INCALECANDU-NE" SI PE NOI.

NU NUMAI CA NU AU FACUT ECONOMII DAR AU PROVOCAT PIERDERI CATASTROFALE OLTCHIMULUI, 211  MILIOANE DE EURO, PIERDERI RECUNOSCUTE SI RAPORTATE DE ACESTI "IMPOTENTI" RIDICOLI AFLATI LA CONDUCEREA OLTCHIM, PIERDERI ACUMULATE FARA SA FACA INVESTITII, REVIZII TEHNICE, ETC.

SI CA SA VA FACETI O IDEE DE CEEA CE INSEAMNA PIERDERI DE 211 MILIOANE DE EURO VA SPUN DOAR ATAT:
- FONDUL DE SALARII AL OLTCHIM, INAINTE DE DISPONIBILIZARI, A FOST DE CCA. 3 MILIOANE DE EURO PE LUNA.
- CU SUMA PIERDUTA, DE 211 MILIOANE DE EURO IN ANUL 2013, AR FI PUTUT SA FIE PLATITI TOTI CEI 3300 DE SALARIATI, TIMP DE 70 DE LUNI, ADICA APROAPE 6 ANI DE ZILE.

SI NOI, INCA II MAI DUCEM "IN SPATE" PE ACESTI INCAPABILI.
SI NOI, INCA MAI SPERAM CA VOR REPORNI OLTCHIMUL, CA NE VOR ADUCE SALARIILE LA ZI SAU CA NE VOR PLATI SALARIILE COMPENSATORII.

VISE, TATA VISE.


Musafir

#20220 Re: iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

2014-04-30 21:04

#20215: - iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

Cap ai ca altfel nu mai traiai acum. Din pacate pentru tine , nu iti mai functioneaza decat creierul mic pentru echilibru(si ai mare nevoie de asta)

Dinastia ca tine inca mai sunt multi in OLTCHIM, care nici nu stiu pt. ce isi primesc banii, dar cel putin stau in banca lor nu dau sfaturi altora.


Musafir

#20221 Re: Re: iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

2014-05-01 01:42

#20220: - Re: iar daca nu aveam cap,nu stateam sa ajut la buna functionare,timp de 29 de ani

SI TU CE CAP AI CERNEVISTULE LINGAU?  MAMICUTELE VOASTRE PRIN GURITE,GHIOCA SI CERNEV,PRIN GURITE,CA NU TREBUIAU SA VA CACE,MAI BINE VA MINCAU ATUNCI CIND VA U CACAT LA GARD,BULANGIILOR DE OLTCHIM, ASTA SUNTETI MIZERIILOR,NISTE BULANGIIIII

UN DISPONIBILIZAT

#20222 Re:

2014-05-01 04:43

#20200: - NOAPTE BUNA DISPONIBILIZATI

 


Musafir

#20223

2014-05-01 07:37

Colegu vezi ca o parte nu au primit si restantele salariale, aferente concediului pe 2013, deci in concluzie ai mare dreptate si ce sa le faci daca au ajuns o sleahta de prosti sa se creada mari conducatori, ne meritam soarta nu am fost in stare sa le zicem zat magarilor in frunte cu tiganul ,stie el bine ce a facut in aug 2012, un imputit abia astept sa il scuip intre ochi.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-01 07:43


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-01 07:45