Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#20226

2014-05-01 07:49

Bai l-am cunoscut si eu pe acest Ion Dan(CAP DE CAL),doamne cata prostie, nu am putut sa cred ca exista astfel de oameni prosti,creduli, asta este cu doua clase in minus fata de Gaoaza ,iar daca trendul este descendent imi dau seama ce este sub ei, te apuca groaza daca astfel de oameni au ajuns sa-si dea cu parerea despre combinat, asa ca nu ma mir ca Oltchimul a ajuns in aceasta situatie dramatica cu astfel de prosti anagramati si analfabeti.
Alege numele de user

#20227 Subiect

2014-05-01 07:55

Bai prosti cu prosti se aduna,nu o sa veni niciodata un om destept condus de prost ptr. ca nu accepta ,asa ca dai dracu, pana la urma isi rup ei gatul,trebui sa aveti rabdare.Nu vedeti ca este mandatul lor inclusiv la guvernare si va mirati ca s-au aciuit si pe la Oltchim,asa este peste tot.

Musafir

#20228 MESAJ DE 1 MAI

2014-05-01 08:08

ALEXANDRU ARSINEL-MARELE ACTOR : AM DISTRUS TOT CEEA CE STRAMOSII NOSTRI AU CONSTRUIT CU SUDOARE.ASTA MA DOARE PE MINE . TOATE ACESTE LUCRURI AU FOST VOITE . CE ZICETI-SA-L CREDEM ? O INDUSTRIE FACUTA PRAF. UN POPOR VLAGUIT, LIPSIT DE PERSPECTIVE. BATRANII SUSPINA DUPA COPIII PLECATI PRIN STRAINATATE. CE VREM SA FACEM DIN JUDETUL VALCEA ? SUNT DOBITOCI CARE SUSTIN IN CONTINUARE CA -OLTCHIMUL-ESTE UN MORMAN DE FIARE VECHI. DIN ACEST MORMAN DE "FIARE VECHI" ,PARINTII NOSTRI, NE-AU CRESCUT, NE-AU TINUT IN SCOLI. MARII SALVATORI, NE DAU LECTII DE MORALITATE . IAU O POALA DE BANI , PROMIT MAREA CU SAREA, SE RETRAG ELEGANT , NE LASA MURITORI DE FOAME. NE RECOMANDA REPROFILARI PROFESIONALE . UNDE ? ALTII , INAINTEA VOASTRA, SI-AU DESAVARSIT OPERA : CPL-DISTRUS, VALCEANA-DISTRUSA, FIINCA DRAGASANI-RASA DE PE FATA PAMANTULUI, FABRICA DE ARMAMENT, TURISM AJUNS PE MANA UNOR AFACERISTI ONEROSI { VEZI IZVOARELE DE LA OLANESTI-GESTIONATE DE MAFIOTI - AM AJUNS SA PLATIM RESURSELE NATURALE, IMBOGATIM MILIONARII IN EURO-IERTATI-MI CACAFONIA } FRATILOR, FERITI-VA DE MANIA OAMENILOR, CAND NU MAI AU CE SA LE PUNA PE MASA COPIILOR !!! OLTCHIMUL NU TREBUIE SA MOARA, SA NU MAI VORBIM DE DISPONIBILIZARI, SA NU NE MAI LASAM CALCATI IN PICIOARE DE NISTE PARVENITI. VREM SA MUNCIM { CA TOT SARBATORIM 1 MAI} DAR, DACA NE LUATI ACEST DREPT, IL VOM RECAPATA SINGURI . NU PRIN VIOLENTA, NU CU UN VOCABULAR VULGAR { CUM PROCEDEAZA UNII PE ACEASTA PETITIE }SIMPLU : O SA ADUCEM COPIII LA PROTESTE , O SA-SI CEARA EI DREPTURILE CUVENITE{ DREPTUL DE A TRAI IN TARA ASTA } JANDARMII O SA FRATERNIZEZE CU ACESTI COPII > SA DEA DUMNEZEU -CA PE 20 MAI-OLTCHIMUL SA NU MOARA !!!!

Musafir

#20229 PT D L ARSINEL DE LA PICASSO

2014-05-01 09:12

#20228: - MESAJ DE 1 MAI

CU ACESTI TRADATORI ,SCIRBE ORDINARE,NU MAI MERGE CU FRUMOSUL,LA ACEST NETREBNICI SE MERITA SA CURGA RIURI DE SINGE PRIN OLTCHIM,PINA LA GIURGIU,LA ESCROCUL DE PIPEREA,ALT TRADATOR ORDINAR,CU STIMA,PICASSO

V. B

#20230 1 MAI

2014-05-01 10:30

PICASSO mai schimba placa...Pe unde te plimbi de 1MAI MUNCITORESC?

Musafir

#20231 Re: 1 MAInu ma duc nicaieri,evensi o vecina cu catelul,pe BULEVARDUL D RAD.

2014-05-01 11:55

#20230: V. B - 1 MAI

NU SUNT BANI SI PE TIMPUL ASTA URIT,NU MI VINE SA IES CA ALTII LA UN GRATAR SI SA MI PUN PE CAP PALMIERI,CA ANUL TRECUT,MAI REPEDE MA IMPUSC,NU I ASA GAOAZA,CA TU AI BANI CU TACTO CERNEV DE LA,,,,,,,,,,,,,,,MAMA VOASTRA DE PUSLAMALE


Musafir

#20232 SCZ,,,EVENTUAL CU O VECINA,CALCULATORUL CU PROBLEME

2014-05-01 11:57


Musafir

#20233

2014-05-01 13:28


#20167: -

#20129: JUSTITIARUL - Si tot de la Piperea: jocurile foamei.

domnule piperea,

atata nerusinare ca la dumneata nu am vazut decat la actualul prim-ministru al tarii noastre. daca aveai un pic de bun simt nu mai scriai despre OLTCHIM. ca parte a sistemului PCR ai contribuit din greu la devalizarea OLTCHIM-ului si a tarii prin apartenenta la cel mai corupt sistem: JUSTITIA. ma intreb de prea multe ori daca nu cumva Ianus a fost creat dupa forma si infatisarea dumitale... azi castigi procese pentru cei chinuiti de creditele ipotecare, maine dai cu bata in balta in favoarea bancilor; azi aperi hotii de ventile, maine esti insolventul Oltchimului. stiu ca datoria unui avocat este sa apere si vinovatii si nevinovatii dar in acesti ultimi ani nu s-a aratat deloc omul ci doar avocatul avid de faima si putere, bani si influenta. poate ca eu sunt prea idealist sau prea exigent, cine stie? am o singura mare rugaminte: NU MAI VORBI SAU SCRIE DESPRE OLTCHIM. pot sa scrie altii. dumneata trebuie sa faci ceva pentru OLTCHIM. de vorbit, pot vorbi ponta, vosganian, chitoiu, gerea, nita, calea si francu ei au rezolvat problema Oltchim-ului din aprilie 2012. dumneata insa, nu ai rezolvat nimic din problema data, asa ca nu ai voie sa vorbesti despre subiectul Oltchim.

multumesc pentru atentie,

un disponibilizat care a facut ceva pentru Oltchim

Musafir

#20234 DISPONIBILIZATI, ASCULTATI-L PE PIPEREA ... CERETI FALIMENTUL OLTCHIM

2014-05-01 13:45

#20127: JUSTITIARUL - Oltchim cere falimentul Astra Asigurări!

DISPONIBILIZATI, ASCULTATI-L PE PIPEREA ... CERETI FALIMENTUL OLTCHIM, PENTRU A VA PRIMI SALARIILE COMPENSATORII!

Falimentul, ultima soluţie.
Avocatul Gheorghe Piperea spune că falimentul este singura măsură prin care Oltchim şi-ar putea recupera banii. “Nu ne aşteptăm să plătească nici acum, că ne-au transmis că nu o vor face, invocând motive precum că practicile internaţionale spun că trebuie ca un expert internaţional să certifice managementul defectuos. Ei uită însă că legea română spune că acest lucru este apreciat tocmai de administratorul judiciar”, comentează avocatul.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

ATENTIE DISPONIBILIZATI!
Invatati de la avocatul Piperea. "Falimentul este singura masura prin care se pot recupera banii".

Deci, daca vreti sa va luati SALARIILE COMPENSATORII, atunci CERETI FALIMENTUL OLTCHIM, in instanta, asa cum ne invata avocatul Piperea.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

http://www.impactreal.ro/2014042716712/Valcea-aproape-de-soarta-Detroitului.html

Valcea, aproape de soarta Detroitului
Cu un Oltchim împins de parlamentari spre insolvenţă, în urma votării Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, cu mii de şomeri care îşi caută în zadar un loc de muncă, judeţul Vâlcea riscă, în scurt timp, să aibă soarta oraşului Detroit sau să se scufunde în dezastrul economic cu care se confruntă, de exemplu, Zimbabwe.

Primăria Detroit a cerut, în luna iulie 2013, protecţia sub Legea falimentului, iar acum locuinţele din oraş, ajuns în proprietatea primăriei în contul taxelor neplătite de proprietari, sunt scoase la vânzare la preţuri derizorii.

Pe de altă parte, economia din Zimbabwe se confruntă cu deflaţia. Inflaţia a fost de -0,49% din cauza activităţii economice foarte slabe. S-a ajuns astfel ca magazinele să fie pline de produse, dar foarte puţini oameni mai au bani să le cumpere.
În 2008, salariul minim pe economie al unui muncitor necalificat era de 200 de miliarde de dolari zimbabweni pe lună (adică 6,75 euro), iar 80% din populaţie trăia sub limita sărăciei. O pâine costa 100 miliarde de dolari (adică 3,38 euro).

Nici Vâlcea nu este departe de aceste cifre, iar, în acest caz, bătălia pentru conducerea municipiului sau judeţului devine derizorie. Deocamdată, alternativa pentru angajaţii rămaşi pe drumuri este munca în străinătate sau mutarea în mediul rural, „migraţiune” care nu îi avantajează cu nimic pe politicienii locali, inactivi în ultimii ani în privinţa atragerii de investiţii din exteriorul judeţului.

Prin votarea Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, parlamentarii, în frunte cu PSD, au deschis practic calea falimentului Oltchim.



Musafir

#20235 CALEA NE-A TRIMIS ACASA SI ACUM FACE ELOGIUL MUNCII! UNDE SA MUNCIM?

2014-05-01 13:51

#20234: - DISPONIBILIZATI, ASCULTATI-L PE PIPEREA ... CERETI FALIMENTUL OLTCHIM

Elogiu muncii, elogiu intâiului de mai

Nu exista o alta sarbatoare mai mare care sa adune in acelasi vad lumea de toate culorile si toate conceptiile de pe Glob, asa cum este ziua de Armindeni. De 128 de ani, din acea zi tragica de 1 Mai când 12 muncitori americani din Chicago au cazut secerati de gloante pentru vina de a fi cerut conditii mai bune de lucru si opt ore de munca pe zi, omenirea a dedicat aceasta zi a inceputului de mai sarbatoririi MUNCII. Unii, necunoscatori ai istoriei universale, s-au repezit sa clameze ca 1

http://www.monitoruldevalcea.ro/files/img/large_29-4-14--18-46-47poza1%20Ion%20C...

Mai este o sarbatoare inventata de comunisti si ca imnul românesc al acestei zile „Râde iarasi primavara” are aceeasi sorginte comunista. Nimic mai fals. Cântecul atât de drag noua a fost compus de catre Ciprian Porumbescu cu 6 ani inainte de macelul de pe strazile orasului american si el a fost mereu intonat la zi de intâi Mai.
In ceea ce ne priveste, noi, românii suntem onorati sa sarbatorim aceasta zi si sa facem din munca valoarea suprema a societatii noastre. MUNCA inseamna dezvoltare, dezvoltarea durabila vine din oportunitati, iar oportunitatile vin din munca si efort, ca  intr-un rotund al vietii adevarate. Stim ca ea, munca, inca nu este rasplatita dupa merit si dupa investitia de efort, insa corectarea acestei nedreptati a devenit tel pentru social-democratia româneasca. S-a intârziat cu atingerea acestui obiectiv intrucât a fost si inca mai este nevoie de corectarea unor erori, de revenirea la normal de pe urma unor excese. Suntem pe acest drum angajati in ascensiunea stângii la nivel european si onorati ca facem parte dintr-o astfel de familie politica, in Europa si nu numai.
MUNCA este insasi ratiunea vietii. La noi, ca si in alte parti de lume, oamenii care câstiga un ban cinstit din propria munca sunt cei pe care se sprijina tara. Iar România va fi si mai puternica, atât timp cât va fi solidara si va sarbatori cu demnitate singurul antidot impotriva saraciei: MUNCA. Motivatia muncii este si ea extrem de clara: daca nu suntem solidari, ca o echipa strâns unita si dornica sa munceasca, riscam insusi viitorul. Daca nu exista munca, cea pe care o celebram la zi de intâi Mai, nimic nu mai conteaza. Sa pastram acest simbol ca pe un tel suprem daca ne dorim, noua si copiilor nostri, un viitor mai bun.
La asta sa ne gândim si sa speram in zi de 1 MAI!


Ion Câlea
Presedintele Consiliului Judetean Vâlcea

Oltchimistul

#20236 Retrageri Sindicat victoria

2014-05-01 14:04

Marti si miercuri s-au inregistrat retrageri conistente din sindicatul Victoria si se aude ca de luni vor curge cererile de retragere ,oamenii si-au dat seama ca in afara de ei isasi nu-i mai poate ajuta nimeni ,plus ca dai 20 lei degeaba ,in 12 luni sant 240 lei aruncati degeaba.NU DATI BANII PE PROSTII DUCETI BANII LA COPII

Musafir

#20237 Re: NU E PROST TIGANU,E LINGAU DE FUNDURI

2014-05-01 14:20

#20226: -

NU E PROST TIGANU IMPUTIT,CA A LUAT LOZUL CU GHIOCA DE LA TAMBALAGIU [TATICUTUL LOR CERNEV],FRECAIAR PICASSO UN PIC PRIN GURITE DE TRADATORI SI SCIRBE ORDINARE,CUM E CERNEVE,CUM E CU LOZUL DE LA ZAREMBA?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-01 14:22


UN DISPONIBILIZAT

#20239 NOAPTE BUNA DISPONIBILIZATI

2014-05-01 14:33

SOMN USOR
neutru

#20240 Anghelache linge ce-a scuipat.

2014-05-01 15:08

Ma uitam de sus a tine barosane in 2012 cum te dadeai la Diculoiu sa-l linsezi.
Eu ti-am spus sa joci la neutri ca e mai sanatos.
Acum te tarasti cu coada intrepiciare si mananci si cacat pentru un post de maistru la 3 oameni care o sa dispaara.
Intreaba-ma sa-ti spun cand.

Musafir

#20241 Re: Anghelache linge ce-a scuipat.

2014-05-01 15:20

#20240: neutru - Anghelache linge ce-a scuipat.

MACAR ANGHELACHE A INTELES PE ULTIMA SUTA DE METRI CA A GRESIT,ALTI NU,ALTI SE IMPUT PRIN OLTCHIM,VEZI;CAP DE CAL,GHIOCA,RADU,ETC,DAR TOT E BINE CA A DOVEDIT CIT A FOST DE CREDUL,CA SI ALTIIIII CA EL SI SAU RETRAS,BRAVO FRATILOR,RESPECT DE LA PICASSO,,,,,,,,,AI BELITO CERNEVEEEEEEE,AI BELITO RAU


Musafir

#20242 Re: Anghelache linge ce-a scuipat.

2014-05-01 15:20

#20240: neutru - Anghelache linge ce-a scuipat.

Oile  merg cu turma,  maimuta imita prosteste,  papagalul repeta ce i-a fost predat, leul alege lupta.

Tu ai ales turma?

 

Diamant-Mercedez-Cimitir

#20243

2014-05-01 15:40

Domnule Cernev nu te lua dupa prosti Hala de Electroliza cu Mercur te sustinem impreuna cu domnul Radu Ion Vicepresedinte Sindicatul Victoria noi credem in continuare ca ne pornesti sectia impreuna cu Radu Ion.
Ienachita din UK

#20244

2014-05-01 15:53

Fratilor mei oltchimisti
Las voua mostenire
Pe Diculoiu cap patrat
Si-a lui imensa nesimtire.
Eu am plecat sa-mi vad de viata,
Voi prindeti para malaiata.
Va las in urma amortiti
De-un drob de sare ingroziti.
Si isi merita acesta soarta
capul plecat si cine si-l poarta.
D-aici se vede diferit
Mai relaxat, mai fericit.
Cum Diculoiu o sa va vinda
Lui un DD sau un oricare
Care-i da lui bucata mare.
Si-atunci cand o sa va treziti
Si mai saraci si umiliti
De idiotii parveniti
Si-o s-amititi atunci ce sciu
Dar o sa fie pre tarziu.

In ritm de reggae va trimit
Un imn atat de potrivit!

Get up stand up
Stand up for your right
Don’t give up the fight
Get up stand up
Live is your right
Don’t give up the fight.

Musafir

#20245 gogu-ologu

2014-05-01 15:53

Mai da mediocri mai sunteti cei din Electroliza cu Mercur daca voi mai stati in SVO ca va promis Presedintele Cernev Cornel si Vicepresedintele Radu Ion ca va mai porni Hala de electroliza atunci va meritati soarta.
HA!

#20246 Re: Re: Anghelache linge ce-a scuipat.

2014-05-01 15:56

#20241: - Re: Anghelache linge ce-a scuipat.

HA!

Iubesc tradarea dar urasc tradatorii!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-01 16:03



Musafir

#20248 lasa i GOGULE ca sunt de ai nostrii,nu te ai prins,te saluta picasso

2014-05-01 16:05


Musafir

#20249

2014-05-01 16:08

Si-uite-asa isi dau cu parerea toti prostii.
Anghelache face parte din grupul care a pornit OLTCHIMUL in octombrie 2012.

Vai de capul vostru!
La ora asta aveati si somajul pe terminate toti.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-05-01 16:08