Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#16126 Re: AM DREPTUL LA REPLICA

2014-01-27 19:48

#16101: 112 -

SA MI SUGETI MINA FRAIERILOR,IAR TU BOSCHETARULEE S O FRECI CU TOT NEMUL MATI SI A LU TACTOO,EU SINT PACASSO,MIIRS,ALUP IGUS,LINGAULEE,EU SINT ,FOTAA MINCAMIAI,,,MINANA DINTRE INGHINALI,MIIIRS

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-27 19:56


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-27 20:05


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-27 20:11



Musafir

#16130 Experienta lui Armand Laurentiu Spiru - Ciobescu

2014-01-27 20:33

#16125: - Experienta lui Armand Laurentiu Spiru - Ciobescu

http://www.indiscret.ro/articol-noile-capuse-ale-combinatului-oltchim

Noile căpuşe ale Combinatului Oltchim

„Restructurarea“, după Piperea şi Bălan: 21 de directori cu salarii de câte 10.000 lei.
În peisajul dezolant al insolvenţei de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, combinat care funcţionează la circa 15% din capacitatea de producţie, au apărut, bine-mersi, 21 de directori. Majoritatea au salarii care ating sau depăşesc 10.000 lei, maşini la scară, secretare, fond de protocol şi alte beneficii ale funcţiei.

de Marielena Popa

În politica lor de reducere a cheltuielilor de la Oltchim, administratorii judiciari Gheorghe Piperea şi Nicolae Bălan, care lunar primesc împreună 100.000 de euro pentru relansarea acestei companii, au admis, în mod revoltător, ca o parte semnificativă din cei 21 de directori să fie angajaţi pe criterii politice.

Combinatul, plin de şefime12 directori de divizie, şase directori de direcţie, un director general adjunct tehnic producţie, un director general adjunct operaţiuni şi directorul general. Aceasta este organigrama stufoasă a conducerii combinatului muribund, care, înainte de a intra în comă, nu avea mai mult de 14 directori. La recenta vizită la această companie a ministrului economiei, Andrei Gerea, Sindicatul Liber Oltchim i-a cerut printr-un memoriu să stopeze desfrâul: “Vă solicităm reducerea de directori de la 21 la maximum opt. Directorii să nu mai aibă la dispoziţie autoturisme proprietate Oltchim (este de neconceput, de exemplu, ca directorul de la resurse umane să aibă la dispoziţie autoturism pentru navetă)”, se arată în memoriu.

Cinci privilegiaţi politici în funcţii mariPrintre căpuşele politice ale insolventei Oltchim se află şi Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand, uns, recent, director general adjunct operaţiuni al Oltchim. Acesta deţine, în conducerea companiei, funcţia a doua, după directorul general, alături de directorul general adjunct tehnic producţie. Ce l-a recomandat pe Ciobescu la o funcţie atât de mare în Oltchim? Probabil vocea şi talentul său din campania electorală a liberalilor, în niciun caz experienţa în domeniul petrochimiei, deoarece până nu demult Ciobescu a lucrat la firma SC Magic Tic-Tac SRL din Râmnicu Vâlcea, al cărei obiect de activitate este comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. La Oltchim, Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand nu o duce bine singur, ci alături de consoartă, Felicia Spiru Ciobescu, angajată tot graţie talentului politic în funcţia de şef divizie financiară, cu cinci oameni în subordine. Printre paraşutaţii politici ai PNL se mai află şi Mardare D. Dana Maria, pe funcţia de director resurse umane, care se bucură de un regim privilegiat: face naveta la serviciu cu maşina Oltchim. Panoplia directoriadei politice este completată de Marius Giuran, director divizie achiziţii, asociat şi acţionar la mai multe societăţi comerciale, dar şi la Fondul Proprietatea, precum şi de Mihai C. Munteanu, director comercial din al cărui CV se poate reţine doar funcţia de director executiv la Asociaţia Uniunea Naţională a Mediatorilor. Numai bun pentru funcţia de director comercial! Potrivit unor surse, artizanul câtorva angajări politice ar fi conducerea PNL Vâlcea. Aceleaşi surse afirmă că, în înţelegerile părţilor, o cotă anume din banii încasaţi de la Oltchim ar ajunge în conturile partidului.

Muncitorimea - trei luni restanţe la salarii
În contrast, cei 2.339 de angajaţi care vin zilnic la serviciu şi nu au nicio vină că la Oltchim se lucrează la 15-20 % din capacitate, nu şi-au luat salariile de trei luni. De asemenea, cei concediaţi au de încasat banii aferenţi concediilor de odihnă, care totalizează 1.600.000 lei. După ce a promis că le va da banii în septembrie, Gheorghe Piperea s-a răzgândit: cei concediaţi îşi vor primi aceste drepturi eşalonat, din februarie până în iunie anul viitor. Oare, cei 21 de directori care conduc “eficient” Oltchimul, au restanţe la salarii?

Musafir

#16131 Sindicatul Liber Oltchim, in pragul dezastrului

2014-01-27 21:37

http://www.impactreal.ro/2014012615942/Sindicatul-Liber-Oltchim-in-pragul-dezastrului.html

http://www.impactreal.ro/images/stories/cladire_sindicat_oltchim2_pp.jpg...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finanţele Publice execută silit Sindicatul Liber Oltchim. Pentru a treia oară a fost scoasă la vânzare o clădire a sindicatului având o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, care face parte din baza de agrement de la Fedeleşoiu. Clădirea a fost construită în 1998 şi nu este intabulată în cartea funciară, dar este amplasată pe terenul deţinut de Sindicatul Liber Oltchim în comuna Dăeşti. Construcţia a mai fost scoasă la licitaţie, prima dată în octombrie 2013, pentru suma de 140.000 de lei. De această dată, preţul de vânzare porneşte de la 69.917 de lei. Persoanele fizice sau juridice interesate sunt aşteptate să depună ofertele de cumpărare însoţite de certificatele fiscale din care să rezulte că nu au datorii la bugetul de stat, până la data de 29 ianuarie.

Licitaţia va avea loc în ziua de 30 ianuarie, la ora 12.00, la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vâlcea. Intabularea şi toate costurile referitoare la această operaţiune cad în sarcina cumpărătorului. Taxa de participare la licitaţie reprezintă 10% din preţul de pornire a licitaţiei (inclusiv TVA) şi trebuie plătită în contul A.J.F.P. Vâlcea. Administratorii financiari vor să se asigure că imobilul nu va fi cumpărat de persoane interpuse ale debitorului. A.M.


Musafir

#16132

2014-01-28 06:02

Diculoiule daca pierzi baza de la Fedelesoiu te mancam.

Musafir

#16133 Re: ba ratatuleeee,mai bine i sugi [ula],te roaga FOTAAA,,MIIIRS

2014-01-28 07:18

SULEIMAN,
Musafir

#16134 inceput de sfarsit.

2014-01-28 09:21

 


„Restructurarea“, după Piperea şi Bălan: 21 de directori cu salarii de câte 10.000 lei



În peisajul dezolant al insolvenţei de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, combinat care funcţionează la circa 15% din capacitatea de producţie, au apărut, bine-mersi, 21 de directori. Majoritatea au salarii care ating sau depăşesc 10.000 lei, maşini la scară, secretare, fond de protocol şi alte beneficii ale funcţiei.
de Marielena Popa

În politica lor de reducere a cheltuielilor de la Oltchim, administratorii judiciari Gheorghe Piperea şi Nicolae Bălan, care lunar primesc împreună 100.000 de euro pentru relansarea acestei companii, au admis, în mod revoltător, ca o parte semnificativă din cei 21 de directori să fie angajaţi pe criterii politice.



Combinatul, plin de şefime

12 directori de divizie, şase directori de direcţie, un director general adjunct tehnic producţie, un director general adjunct operaţiuni şi directorul general. Aceasta este organigrama stufoasă a conducerii combinatului muribund, care, înainte de a intra în comă, nu avea mai mult de 14 directori. La recenta vizită la această companie a ministrului economiei, Andrei Gerea

Sindicatul Liber Oltchim i-a cerut printr-un memoriu să stopeze desfrâul: “Vă solicităm reducerea de directori de la 21 la maximum opt. Directorii să nu mai aibă la dispoziţie autoturisme proprietate Oltchim (este de neconceput, de exemplu, ca directorul de la resurse umane să aibă la dispoziţie autoturism pentru navetă)”

, se arată în memoriu.



Cinci privilegiaţi politici în funcţii mari

Printre căpuşele politice ale insolventei Oltchim se află şi Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand, uns, recent, director general adjunct operaţiuni al Oltchim. Acesta deţine, în conducerea companiei, funcţia a doua, după directorul general, alături de directorul general adjunct tehnic producţie. Ce l-a recomandat pe Ciobescu la o funcţie atât de mare în Oltchim? Probabil vocea şi talentul său din campania electorală a liberalilor, în niciun caz experienţa în domeniul petrochimiei, deoarece până nu demult Ciobescu a lucrat la firma SC Magic Tic-Tac SRL din Râmnicu Vâlcea, al cărei obiect de activitate este comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. La Oltchim, Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand nu o duce bine singur, ci alături de consoartă, Felicia Spiru Ciobescu, angajată tot graţie talentului politic în funcţia de şef divizie financiară, cu cinci oameni în subordine. Printre paraşutaţii politici ai PNL se mai află şi Mardare D. Dana Maria, pe funcţia de director resurse umane, care se bucură de un regim privilegiat: face naveta la serviciu cu maşina Oltchim. Panoplia directoriadei politice este completată de Marius Giuran, director divizie achiziţii, asociat şi acţionar la mai multe societăţi comerciale, dar şi la Fondul Proprietatea, precum şi de Mihai C. Munteanu, director comercial din al cărui CV se poate reţine doar funcţia de director executiv la Asociaţia Uniunea Naţională a Mediatorilor. Numai bun pentru funcţia de director comercial! Potrivit unor surse, artizanul câtorva angajări politice ar fi conducerea PNL Vâlcea. Aceleaşi surse afirmă că, în înţelegerile părţilor, o cotă anume din banii încasaţi de la Oltchim ar ajunge în conturile partidului.



Muncitorimea - trei luni restanţe la salarii

În contrast, cei 2.339 de angajaţi care vin zilnic la serviciu şi nu au nicio vină că la Oltchim se lucrează la 15-20 % din capacitate, nu şi-au luat salariile de trei luni. De asemenea, cei concediaţi au de încasat banii aferenţi concediilor de odihnă, care totalizează 1.600.000 lei. După ce a promis că le va da banii în septembrie, Gheorghe Piperea s-a răzgândit: cei concediaţi îşi vor primi aceste drepturi eşalonat, din februarie până în iunie anul viitor. Oare, cei 21 de directori care conduc “eficient” Oltchimul, au restanţe la salarii?



Două companii din China au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai Oltchim

„Prin această scrisoare de intenţie, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Oltchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte”, a declarat luni într-o conferinţă de presă ministrul economiei, Andrei Gerea, potrivit Mediafax. Aceste firme sunt

BAOTA Petrochemical Group si

JUNLUN Petroleum Co. Ltd.

La conferinţă nu au participat şi reprezentanţii companiilor chineze. Gherea a spus că va fi un proces transparent şi concurenţial, iar Ministerul Economiei este “optimist şi încrezător” şi aşteaptă “cu emoţie” să deschidă ofertele. Întrebat dacă solicitarea de transparenţă şi de tratament nediscriminatoriu a reprezentat o cerinţă a companiilor chineze sau a venit din partea Ministerului Economiei, Gerea a afirmat: “Ne-am întâlnit undeva la mijloc”. “Scrisoarea de intenţie este, dacă vreţi, un gest simbolic, dar cu o încărcătură foarte mare”, a mai spus ministrul. Statul, care deţine prin Ministerul Economiei 54,7% din acţiunile Oltchim, a eşuat anul trecut în încercarea de a privatiza combinatul chimic. Oltchim a intrat în insolvenţă în luna ianuarie a acestui an. Vânzarea Oltchim este programată pentru luna februarie a anului viitor, iar ofertele angajante vor putea fi depuse până la 17 ianuarie.


MUCO-SOV-BDO imi cad chiloti

#16135

2014-01-28 10:23

Ba necrofagilor, haide ma aveti curajul si scoateti lista publicati-o ma cu firmele capuse care le vehiculati acum un an , ba de ce santeti nesimtiti nu mai mintiti oameni, actele vorbesc(CA SI RAPORTUL DE ACTIVITATE IN INSOLVENTA pe 11 luni ,ati avut curajul uni dintre voi sa-l cititi spunetile adevarul la oameni ca este dezastros) nu minciunile si inbarligarile voastre. Facetile publice ca sa va faceti de ras, de ce nu le publica Piperea ptr. ca ala are creer si isi da seama de abratie si manipularea de acum un an.

Musafir

#16136

2014-01-28 10:26

ALO fraierilor, acum este adevaratul dezastru si capusare la Oltchim ,v-ati lasat manipulati de o sleahta de pacalici si fripturisti.

Musafir

#16137 Re: parerea mea, e parerea mea

2014-01-28 11:18

#16135: MUCO-SOV-BDO imi cad chiloti -

EU ZIC SA VA LUATI CHILOTI DE TABLA CERNEVUVUZELELOR;FRECAVAR GANTOI PE LA SPATE


Musafir

#16138 Re: inceput de sfarsit.

2014-01-28 11:22

#16134: SULEIMAN, - inceput de sfarsit.

ASA,CA PE MARDARITA O DUCE FOTA IN SPATE PINA ACASA[O PUPA TATA VAGABOANTA MICA SI SEXOASA]


Musafir

#16139 Re: Re: OLTCHIM si ARPECHIM

2014-01-28 11:27


Musafir

#16140 OLTCHIM si ARPECHIM

2014-01-28 11:40

#16139: -  OLTCHIM si ARPECHIM

Chimcomplex – Oltchim: Adunarea Creditorilor analizează propunerea amânării ofertelor.
Adunarea a fost convocată pentru astăzi.
Noul termen pentru depunerea ofertelor ar putea fi dus pe 28 martie.

http://www.ziaruldebacau.ro/chimcomplex-oltchim-adunarea-creditorilor-analizeaza-propunerea-amanarii-ofertelor/

http://www.ziaruldebacau.ro/wp-content/uploads/2014/01/econ.chimcomplex3-533x400...

Investitorii în pachetul de acțiuni scos la vânzare de statul român la societatea Olchim Râmnicu Vâlcea au solicitat amânarea termenului pentru depunerea ofertelor, iar Adunarea Creditorilor se va întruni astăzi, 28 ianuarie, pentru a analiza această propunere. Unul dintre cei trei investitori care au cumpărat deja caietul de sarcini al viitoarei licitații este societatea Chimcomplex Borzești, al doilea fabricant de produse clorosodice din România, după Oltchim. Ceilalți doi investitori sunt Oil Gas Trade, din Rusia, grupul de companii chineze Baota Petrochemical Group și Junlun Petroleum. De combinatul vâlcean se mai interesează și compania Mol, din Ungaria, prin divizia sa petrochimică, Petchem.

O condiție importantă pentru amânarea termenului, fixat deja pentru 31 ianuarie, este ca investitorii să ofere capital de lucru societății Oltchim, în valoare de 20 de milioane de euro, pentru perioada de până la vânzarea pachetului de acțiuni. S-a făcut, deja, o discuție ca firmele chineze să acorde capitalul de lucru. Presa a semnalat că la ambasada chineză din București un reprezentant al firmelor interesate de Oltchim monitorizează special această problemă.

Oltchim funcționează la 23% din capacitate și înregistrează restanțe în plata salariilor. Angajații vor primi lichidarea pe octombrie abia la finalul acestei luni. Foștii angajați ai societății sunt și ei nemulțumiți, pentru că nu și-au primit banii pentru concediile de odihnă și amenință cu reluarea protestelor.

Activele puse în vânzare la Oltchim sunt două platforme chimice și petrochimice, din Râmnicu Vâlcea și din Pitești (prima din combinat, a doua platforma petrochimică Bradu), conectate printr-o conductă dublă care furnizează etilenă și propilenă. Activele includ în principal instalații de producere de sodă caustică, propenoxid și polioli flexibili și rigizi, oxo-alcooli și plastifianți și PVC, precum și echipamentele aferente (instalații de electroliză, de fabricare a acidului clorhidric, hipocloritului de sodiu etc.). Platforma Râmnicu Vâlcea mai deține conducta care transportă saramura de la Salina Ocnele Mari, vagoane și locomotive, tancuri de depozitare pentru diverse produse lichide și gazoase, linii de înaltă tensiune și conducte de abur, căi ferate industriale, drumuri și terminalul de leșie de sodă în Portul Constanța. Oltchim este localizat strategic, ca și Chimcomplex, în vecinatatea surselor de materi prime și are conexiuni bune la utilități. Proximitatea depozitelor mari de sare cu metode de extracție modernă și rețea de conducte pentru saramură și conexiunea la rețeaua naționala de transport gaz ar putea genera bune oportunități de optimizare a costurilor – au apreciat specialiștii de la Chimcomplex, într-un material de prezentare destinat acținarilor societății, care au aprobat contractarea unui credit de 200 de milioane de euro pentru licitația de la Oltchim.
Chimcomplex este al doilea cel mai mare producător de sodă caustică din România (după Oltchim) și unul dintre cei mai importanți producători de produse chimice din Europa Centrală și de Est.


Musafir

#16141 OLTCHIM si ARPECHIM

2014-01-28 11:49

Raportul asupra cauzelor
care au generat starea
de insolventa   Martie 2013

http://www.scribd.com/doc/133774923/Oltchim-Raport-Privind-Cauzele-Care-Generat-Starea-Insolventa

Daca observati TOATE DECIZILE CARE S-AU LUAT, AU FOST COMFORM HOTARARILOR AGA (ADUNAREA GENERALA A ACTIONARILOR ), STATUL ROMAN SI ACTIONARII.

TOATE GUVERNARILE SI POLITICIENII AU CONTRIBUIT SI CONTRIBUIE LA DEMOLAREA SOCIETATII OLTCHIM RAMNICU VALCEA.


Musafir

#16142 Re: Experienta lui Armand Laurentiu Spiru - Ciobescu

2014-01-28 11:51

#16130: - Experienta lui Armand Laurentiu Spiru - Ciobescu

alooo;cu mina pe inima si pe suflet pot sa spun ca DIRECTORII;TAPU SI DRASOVEAN NU SUNT PUSI POLITIC,de restul nu ma intereseaza


Musafir

#16143 Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-28 12:31

#16119: - Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte !

APAVIL SA, “izvor” nesecat de bani publici pentru băieţii deştepţi!

http://saptamana.net/articol/5157-apavil-sa-izvor-nesecat-de-bani-publici-pentru-baietii-destepti

Achiziţiile de produse şi servicii ale societăţii vâlcene de distribuţie a apei şi servicii de canalizare trebuiesc luate la purecat de organele competente!

Continuăm seria dezvăluirilor legate de achiziţiile SC APAVIL SA din ultimii trei ani, începută în ediţia anterioară, după lecturarea a peste o mie de documente cu date solicitate în baza legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public. Seria de achiziţii bizare, la costuri scandalizante, fără respectarea întocmai a normelor legale în vigoare şi în detrimentul interesului economic al societăţii este lungă, aşa cum ne-am aşteptat! Între timp, angajaţii societăţii probabil că socotesc de zor cu cât să mai încarce facturile râmnicenilor la capitolul ape pluviale, după ninsorile abundente din ultimele zile. Vreun drept la replică oficial încă n-am primit din partea lor, dacă excludem câteva comentarii penibile postate pe ediţia online. Am primit, totuşi, asigurarea purtătorului de cuvânt al societăţii că ne va sta la dispoziţie, la sediul acesteia, în ziua în care această ediţie apare pe piaţă în format print. Am apreciat abilitatea fostului nostru coleg de presă Octavian Herţa, i-am promis că vom onora invitaţia, însă am continuat prezentarea documentelor.

Consultanţă fiscală de sute de milioane de lei vechi!

Am expus, săptămâna trecută, o serie de închirieri de utilaje la sume deocheate de către operatorul judeţean de apă şi canal de la SC OK SRL Râmnicu Vâlcea. “Relaţia” economică dintre cele două societăţi a fost mult mai lucrativă decât ne-am aşteptat. Tot în 2011, dar cu câteva luni înainte ca societatea în care Constantin Ştefănescu deţine calitatea de asociat, cu 50% din părţi în firma privată (restul fiind deţinute de Lucreţia Ploscă) să închirieze utilaje APAVIL SA, Maria Ştefănescu, cea care a devenit administratorul SC OK SRL din 2013, încheia un “Contract de consultanţă fiscală” cu aceeaşi societate cu capital public. Documentul poartă numărul de înregistrare 10292 din 5 aprilie 2001, dat de beneficiar. Durata înţelegerii a fost de 30 de zile, iar obiectul a constat în “Realizare contestaţie împotriva deciziei de impunere 71/14.03.2011 şi raportului de inspecţie fiscală nr. 83463/14.03.2011 ale DGFP Vâlcea”. Costul prestaţiei s-a ridicat la nici mai mult, nici mai puţin de 5.000 de lei plus TVA. Spuneţi dumneavoastră dacă nu este încă o mostră de sifonare a banului public la APAVIL SA! Societatea are un departament economic, cu specialişti experimentaţi în domeniu, unii care nici nu visează, după zeci de ani vechime, la un salariu care să se apropie de onorariul Mariei Ştefănescu. Din fişa de furnizor a Mariei Ştefănescu reiese că aceasta a încasat, în total, în 2011 şi 2012, de la societatea vâlceană, 57040 lei (OP nr. 1021/22.04.2011; 1759/05.07.2011; 2127/09.08.2011 şi facturile nr. 803/13.09.2012; 820/03.10.2012)!!!

Zeci de mii de litri de lapte achiziţionaţi la preţuri aproape duble

O altă achiziţie care atinge ridicolul ar putea fi şi cumpărarea, în 2013, de lapte “ca antidot” la un preţ de 2,65 lei/litru. În mai 2013, preţul cerut de producătorii români pentru un litru nu depăşea 1,31 lei, la fabrică (sursa: http://www.recolta.eu/industrii/lactate/vezi-la-ce-pret-vand-producatorii-din-europa-laptele-la-poarta-fermei-romanii-nu-vand-cel-mai-ieftin-20342.html)! În acelaşi an, Poliţia Română a achiziţionat lapte antidot cu aceleaşi caracteristici la 1,61 lei/litru, costul transportului la achizitor fiind inclus în preţ (sursa: Centralizator achiziţii M.A.I.)! Potrivit contractului de furnizare nr. 3387 din 4 februarie 2013, SC Vic Prod SRL Râmnicu Vâlcea se obligă să furnizeze SC APAVIL SA, până la sfârşitul anului trecut, “lapte ca antidot, la punctele de lucru specificate de achizitor”, în valoare de 58.300 lei, la care se adaugă TVA. Cu alte cuvinte, cantitatea de 22.000 de litri!?! Cantitatea se dublează dacă adăugăm încă o înţelegere similară, parafată cu un an înainte între operatorul privat şi operatorul judeţean de distribuţie a apei şi servicii de canalizare!

Explicaţii oficiale ioc pentru necesitatea achiziţionării de lapte

Fără o explicaţie oficială (o notă de fundamentare) APAVIL continuă să achiziţioneze lapte şi în 2014, după cum reiese şi din “Invitaţia achiziţie directă” nr. 37645 din 10 decembrie 2013, postată pe website-ul societăţii. Aceeaşi cantitate de 22.000 de litri e solicitată, caracteristicile obligatorii ale produsului urmând a fi: “grăsime 1,8%; Ambalat în pungi de plastic cu cantitatea de 1 litru; pasteurizat”. Potrivit documentului, livrarea se va face de 3 ori pe săptămână (luni, miercuri, vineri), la Staţia de epurare din strada Nistor Dumitrescu (aproximativ 145 litri pe săptămână, rezultă 48 de angajaţi) şi la Sectorul de Canalizare din Strada Florilor (aproximativ 68 litri pe săptămână, rezultă 22 de angajaţi). În plus, furnizorul mai trebuie sa distribuie, o dată pe săptămână, laptele şi la punctele de lucru ale APAVIL din: Băbeni (aproximativ 20 de litri), Băile Govora (30 de litri), Horezu (28 de litri), Călimăneşti (35 de litri), Brezoi (20 de litri), Voineasa (20 de litri), Drăgăşani (30 de litri), Bălceşti (10 litri) şi Olăneşti (28 de litri).


Musafir

#16144 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-28 13:01

#16143: - Re: Re: Re: Re: Re: Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

pt boscetarii de;piperea,talpasanu,cernev,mardare si papastratos gaocel,sa i sugeti mina lui REGELE ROIBU CONSTANTIN

xxxxxxl

#16145 Alo

2014-01-28 14:20

Alo,alooo,alooooo miiiii foame

Musafir

#16146 MERGI LA SPIRU SI CERE DE MANCARE

2014-01-28 14:24


Musafir

#16147 Re: Alo

2014-01-28 14:28

#16145: xxxxxxl - Alo

Spiru se HUZURESTE PE BANII OLTCHIMULUI FARA A AVEA MERITE SI NICI CE CAUTA ACOLO, EL SI CONSOARTA SA, MANCATORI DE LA CANTINA OLTCHIM SI DIN MUNCA CELOR DE SUNT IN INSTALATII, FIE VISCOL, FIE GER, ANII DIN TRECUT DAU PAPICA SI AZI.

NICOLAE CEAUSESCU

#16148 CONGRESUL al lV-lea

2014-01-28 15:19

Eu v-am lasat mostenire grea ati distrus tot mai derbedeilor?

Musafir

#16149 Re:

2014-01-28 15:35

#16132: -

"Diculoiule daca pierzi baza de la Fedelesoiu te mancam."

Ce e domnule emil, iti e teama ca-ti vei pierde visul?

 


Musafir

#16150 Re: Re:

2014-01-28 15:43

#16149: - Re:

Care domn si care vis? Vorba lui Remus: au ajuns toti boschetarii sa fie numiti domni.