Artistii si publicul meloman sustin noua conducere ONB!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Artistii si publicul meloman sustin noua conducere ONB!


Musafir

#1

2016-04-08 12:02

DA! Il sustin pentru ca este un PROFESIONIST! DA! Il sustin pentru ca este un om corect! DA Il sustin pentru ca este un om devotat artei sale! DA! Il sustin pentru ca Opera Nationala are nevoie sa fie in sfarsit condusa (dupa atatia ani) de cineva care are intr-adevar cunostinte profunde despre muzica, muzicieni, arta si artisti!

Musafir

#2

2016-04-08 12:04

Pentru ca numai o personalitate de talia lui poate salva Opera Nationala din dezastrul in care a fost adusa!

Musafir

#3

2016-04-08 12:12

Am semnat aceasta petitie pentru a fi alaturi in totalitate de domnul director general Tiberiu Soare cat si pentru sustinerea legalitatii si luptei anticoruptie.
no name

#4 O NOUA ERA

2016-04-08 12:13

Poate ca a venit timpul in care lucrurile trebuie facute ca la carte !!!

Sa avem rabdare si sa gandim la rece.


Musafir

#5

2016-04-08 12:14

Urmaresc de mai multa vreme activitatea lui Tiberiu Soare. Am fost atat la concerte sau spectacle de opera dirijate de el, cat si la conferintele legate de muzica si compozitori pe care le-a sustinut impreuna cu Fundatia Calea Victoriei. Il consider un dirijor talentat, daruit muzicii, integru si sunt convinsa ca, sub directoratul lui, Opera Romana va prinde viata!

Musafir

#6

2016-04-08 12:15

Trebuie sa mergem inainte...si sa sustinem noua directie pentru a avea puterea necesara de a face schimbarile vitale pentru ONB.

Musafir

#7

2016-04-08 12:31

Pentru ca inflamarea pe tema pretinsei demiteri a lui Kobborg este ridicola, Tiberiu soare nefacind altceva decti sa puna in termeni legali o situatie ce incalca legea, dar si pentru ca media de la noi a mediatizat eronat si tendentios o simpla masura aministrativa corecta.
Anda Tabacaru Hogea

#8

2016-04-08 12:31

In fruntea Operei Nationale Bucuresti au fost mari personalitati artistice, profesionisti adevarati, care si-au dedicat viata acestei institutii. Era nevoie de aceasta continuitate. Snobismul, artificiile, "spatiile versatile", glamour-ul afisat cu ostentatie, stilul de conducere a operei "ca un mare buisness", ignorarea artistilor lirici romani nu ajutau aceasta prestigioasa institutie nationala sa se dezvolte in sensul profund al cuvantului. Tiberiu Soare este un profesionist de necontestat. 

Anda Tabacaru Hogea

#9 Re:

2016-04-08 12:33

#8: Anda Tabacaru Hogea -  

 

In fruntea Operei Nationale Bucuresti au fost mari personalitati artistice, profesionisti adevarati, care si-au dedicat viata acestei institutii. Era nevoie de aceasta continuitate. Snobismul, artificiile, "spatiile versatile", glamour-ul afisat cu ostentatie, stilul de conducere a operei "ca un mare buisness", ignorarea artistilor lirici romani nu ajutau aceasta prestigioasa institutie nationala sa se dezvolte in sensul profund al cuvantului. Tiberiu Soare este un profesionist de necontestat. 

 

 

Tudor Diaconescu

#10 O veste buna in sfarsit

2016-04-08 12:40

Cu mare bucurie am primit vestea reintoarcerii dirijorului si omului Tibi Soare. Am toata increderea ca lucrurile se vor schimba in mai bine. In sfarsit din Cutia Padorei a iesit si speranta. 

viorica
Musafir

#11

2016-04-08 13:02

Pentru ca Tiberiu Soare prin professionalism ,cultura si determinare, este cel care Mai poate face ceva pentru Opera Română pina nu este prea tirziu, daca nu este deja. Sunt multe personae care au interese meschine ca opera sa ramina in deriva in care este . trebue sa fim increzatori si sa credem ca dorim sa avem o Opera Naţională ! Bine ca Tiberiu Soare a accept sa Isi consume energia cu cea ce il asteapta Sa spearam ca se va trece peste micile rafuieli si va merge ma departe este cred ultima sansa sa se mai poata face ceva.  


Musafir

#12

2016-04-08 13:05

Ii urez succes domnului Tiberiu Soare! Sunt convinsă ca va avea forța sa stabilească echilibrul necesar unei instituții de mărimea si renumele Operei Naționale!

Musafir

#13

2016-04-08 13:10

Pentru a intra în normalitate prima instituție de profil(operă și balet)a României...succes!

Musafir

#14

2016-04-08 13:17

Am semnat aceasta petitie pentru ca sustin si recunosc valoarea profesionala si morala a noului director Tiberiu Soare si am increderea ca va aduce Opera la functionarea normala si la nivelul profesional de invidiat pe care la avut odata
Sorin Draniceanu
Musafir

#15

2016-04-08 13:31

Consider ca in acest moment maestrul Tiberiu Soare este singura personalitate din Romania care poate revitaliza Opera Nationala Romana din Bucuresti reintroducand-o in rândul scenelor lirice mondiale!

Patricia Seymour
Musafir

#16

2016-04-08 13:56

Domnul Tiberiu Soare este un mare artist , un excelent organizator , o minte luminata . Numirea sa la conducerea Operei reprezinta o garantie ca prestigioasa Opera Nationala Bucuresti va reveni la stralucirea si la inaltul nivel al performantelor artistice care au consacrat-o de-a lungul timpului .

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-04-08 14:00



Musafir

#18

2016-04-08 14:46

Tiberiu Soare chiar este un omul potrivit să conducă Opera Română.

Musafir

#19

2016-04-08 15:16

Am semnat aceasta petiție pentru ca am încredere în profesionalismul și corectitudinea d-lui Tiberiu Soare și pentru că m-am saturat să văd cum sunt umiliți și furați artiștii romani în țara lor, cum niște impostori după ce au plecat cu coada intre picioare din teatrele unde dansau au venit în România și se comporta de parcă ei au inventat baletul.... Sunt revoltată că o mână de oameni uniți de interese și orgolii, tăvălesc Opera în cel mai josnic mod, pentru ca noua conducere încearcă să reintre în legalitate și normalitate. Unde în lumea asta este permis să îți arogi funcții și titluri inexistente!? Unde este premiată uzurparea de funcții și falsul în acte publice?! La noi desigur! Veniți dragi artiști străini aici pentru că România e sat fără câini... Aici dansați numai ce vreți și când vreți, aici aveți salarii mai mari de 10 ori decât artiștii romani, aici puteți face grevă și tot ce vă trece prin cap.... Dar totul are o limită! Gata! Nu mai intoxicați mass-media cu exagerări și minciuni, lăsați boicotul, lăsați artiștii adevărați să bucure oamenii, lăsați-l pe Tiberiu Soare readucă normalitatea, respectul și legalitatea în Operă!

Musafir

#20

2016-04-08 16:09

Sper ca odată cu venirea noului director, un profesionist respectat și dedicat, sa se termine cu batjocura, umilința și degradarea profesionala, programatice și sistematice la care au fost supuși mulți dintre artiștii și iubitorii teatrului liric din București. De asemenea imi doresc ca domnul Tiberiu Soare să aibă curajul, puterea și hotărârea sa repare moral și material, măcar in parte, răul produs în ultimii ani. Cei care contează cu adevărat îl vor susține!


Musafir

#21

2016-04-08 16:49

Mi se pare ca Opera Romana are, in fine ,la carma eu un profesionist desavarsit si un om de onoare.
Acest om merita sustinut din toate puterile.Oare adevaratii artisti nu-si dau seama de acest lucru?
Treziti-va la realitate.

Musafir

#22

2016-04-08 19:28

De câțiva ani o mână de șmecheri vor să facă praf Opera Națională București și nu numai. Domnul Tiberiu Soare le-a stricat planurile bine puse la punct pe mai mulți ani. Nu intru în detalii pe care le știe foarte bine orice semnatar al acestei petiții, și cine are comentarii împotriva lui Tiberiu Soare, este desigur un postac plătit de mafia fostului director general. îl susțin pe Tiberiu Soare ca director general al Operei din București.

Musafir

#23

2016-04-08 20:10

Îmi doresc un director cum este dl Tiberiu Soare pt. profesionalismul d lui pt. verticalitatea de care a dat dovada în toți anii cat a dirijat la pupitrul orchestrei din Opera Națională. Cunoaște toate problemele prin care am trecut și trecem sper ca toate măsurile pe care le va lua vor fii bine gândite și analizate pt. ridicarea din mocirla în care am fost târâți în toți acești ultimi ani. Este un om care a respectat pe toată lumea de la mașinist ,femeia de serviciu pana la artistul care își dăruiește sufletul și tot ce are el mai bun pt. spectator. Spectacolele pe care le am avut sub bagheta dl.  dirijor Tiberiu Soare au fost de înaltă ținută. Da avem nevoie de  energia și puterea pe care o are dl Tiberiu Spate condiții civilizate de munca și sa dispară dușmănia și frica pe care multi oameni au trăit o fiindu-le frica sa spună ce cred .Toți au fost timorati atunci când au vrut sa o susțină pe solista doamna Oana Andra și amenințați ca vor fi dați afara. Muzica se poate face numai atunci când exista liniște iubire și pace în suflete.Artistul nu poate și nu trebuie sa trăiască în stres. El pentru a transmite sunete trebuie lăsat ca sa le trăiască. Nu mai introduceti în muzica, politică. Nu sunt compatibile. Legătură sunetelor cu divinul nu lasă loc altcuiva putred și murdar. Doamne ajuta!!!!! 

Adina Constantinidi
Musafir

#24

2016-04-08 20:16

Profesionalismul maestrului dirijor Tiberiu Soare, talentul, cultura și determinarea sa, fac să consider un mare câștig pentru Opera Natională București prezența sa la conducere.
Îi doresc din tot sufletul multă rabdare și forță de muncă și am toată încrederea că va reuși să readucă Opera pe poziția care se cuvine unei instituții culturale ce reprezintă atât Capitala față de restul țării, cât și România față de alte instituții similare din străinatate.


Musafir

#25

2016-04-08 20:31

Pentru ca ONB are nevoie de Soare!