Revenirea la statutul de comuna a orașului Milisauti

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Revenirea la statutul de comuna a orașului Milisauti


Musafir

#26 Re:

2016-02-29 19:54

#25: -  

 De oameni ca voi are nevoie Milișăuțiiul, vânt de primăvară domnilor.Dumnezeu să vă binecuvânteze si sa va împlinească dorințele!

 

Pislariu Marcel

#27

2016-03-06 19:36

Va multumesc tuturor celor care ati semnat si v-ati implicat!La urmatorul referendum e necesar sa fie facut public cu tobosar,surle si trambite!Destul cu toleranta si inactiunea!

 


Musafir

#28

2016-03-06 20:14

Nu inteleg de ce mai este nevoie de atata taraganeala cand se stie foarte bine ca Milisauti nu sa dorit nu se doreste si nu indeplineste conditiile de a fi oras,A fost prosteala pe fata pusa la cale si executata de autoritatile locale,Deci poate cineva sa ne lamureasca de ce si pentru ce Milisauti a trebuit sa fie oras?
opinii

#29 intoarceri in timp

2016-03-07 07:40

Sa te intorci la statutul de sat inseamna sa renunti la posibilitatea de a avea toate avantajele vietii de la oras si sa nu mai speri ca vei avea apa curenta sau canalizare. Mi se par penibile nostalgiile astea ale unor neadaptati.


Musafir

#30 Re:

2016-03-07 13:32

#28: -  

 Pt.ca orasele de bazează pe principiul autonomiei locale si aparatul administrativ e plătit din bugetul primăriei dupa bunul plac al organelor locale!

opinii

#31

2016-03-07 15:07

Toate impozitele au fost marinte in ultimul timp. Ar fi cazul sa va informati inainte de a acuza autoritatile locale. 


Musafir

#32 Re:

2016-03-07 15:12

#31: opinii -  

 Cunoaștem stimate " opinii" dar sa nu îmi spuneti mie ca locuitorii unei localitati rurale plătesc tot in acelasi cuantum ca cei urbani.Asa ca mai încetul cu avocatura autorităților locale că faceti valuri!

 

Pislariu Marcel

#33

2016-03-07 15:33

Pt.cei ce tin cu autoritățile locale tare mi se pare că si ei mănâncă colacut din traista primăriei!

opinii

#34 opinii

2016-03-08 16:51

Intr-un an de zile Petitia asta penibila a adunat doar 96 de semnaturi.  Cati locuitori are Milisautiul?  Cum a fost delarat oras? A mai fost organizat un referendum pentru revenirea la statutul de comuna? Care au fost rezultatele acestor demersuri democratice in care s-au exprimat locuitorii? E simplu sa stam pe margine si sa cometam orice pas spre imbunatatirea conditiilor tuturor si sa plangem pentru fiecare banut pe care il platim pentru localitatea in care traim. Hai sa fim in pas cu vremurile si sa terminam cu nostalgiile si visele de  a trai din pomana statului.


Musafir

#35

2016-03-08 21:10

Fiindcă e dreapta si adevarata ..
Pislariu Marcel

#36

2016-03-09 07:35

Stimate " opinii" vad ca te deranjează faptul ca a nca ea mai circulă pe net, tin sa te anunt ca la noi la Milisauti lumea aleargă după miluncq campuli si n.nr .foarte mic sta pe banca nternet( daca se pricep) ca sq plătească dările ce s-au mărit ca oras.Nu te fa apararorul orasului ca d cqnd aveti acest statut numai dările si salariile si confirmă rtul birourilor s-au imbunatatit.Daca esti vreun birocrat de la prmarie ce prezintă meste salariul de pomană pune mâna pe studiu si vezi ce fain nduri se pot atrage si nu manca pâinea starului dgeaba!Si o sa mai circule petitia pana va veni un nou  primar pe care cu ajutorul prefecturii il voi obliga sa facă un nou referendum.De data asta cu toate mijloacele de informare nu numai cu un afis pe usa primăriei si Mihai Vitega umblând de nebun prin sat la chemat lumea, care lasă nu a venit de frica unora ca tine.Sa iti fie rusine ca nu iti publici numele!


Musafir

#37 opinii

2016-03-09 14:20

Paranoia de poate trata. Mai greu e sa scrii in limba romana si sa accepti opinii diferite de cele ale tale, ca in orice societate civilizata. 

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2016-03-09 19:55


Pislariu Marcel

#39

2016-03-09 20:16

De paranoie cred ca suferi dumitale stimate " opinii" care nu te semnezi, cu limba română pot sa te anunt ca am luat 8,50 la bacalaureat.Nu te da filozof, caci greșelile de ortografie le-am facut din cauza touch, screenului, e incomod pentru un om obisnuit cu munca si nu cu butonării.Asa ca multă sănătate, te mai aștept pe aici la tulburat apele!


Musafir

#40 unu care sta pe margine

2016-03-10 18:19

Opinii, daca doresti sa fii in pas cu vremurile nu-i  nici o problema. Ia-l pe CILOTOc cu toata familia lui si cu toti acolitii vostrii si plecati in CONGO. Acolo faceti ce vreti. Aici sunt si oameni care nu isi permit sa plateasca supraimpozite  si multe alte pentru greselile TOVARASULUI.


Musafir

#41 Re:

2016-03-10 21:46

#36: Pislariu Marcel -  

 wei,fraierica geamantan,cu 8,50 la bac,de cand fuge munca campului si oamenii din sat alearga dupa ea??ca asta se deduce din ce scrii tu acolo!!nici tu nu intelegi ce ai scris acolo,iar noi nici atat!!nici dc ai scrie cu degetele de la picioare ,nu ai face atatea greseli!!nu mai scrie de la curul calului,dc nu ai timp,ca vad ca iti afecteaza neuronii besinile de dimineata ale cailor pe care ii manageriezi!!de aici si greselile de ortografie si exprimare!!

 

 

Pislariu Marcel

#42 Re: Re:

2016-03-11 04:18

#41: - Re:  

 Multumesc pentru complimente, am impresia ca trebuie sa treci pe la psiholog, vad ca enervează la culme ca numărul semnatarilor creste!Tin sa te anu t ca oameni ca tine nu merita nici măcar sa se apropie de un cal , care simt gunoaile si te proiectează de nu mai iti rămâne nici resturi de analiză.Oricum sa nu crezi ca am de gând sa mă implic la oarece mi ca de birou sa mangeriez gunoaie ca tineDesi pe diploma scrie lucrător economist si administrativ.Asa ca poti spurci cat vrei nimeni nu se uită la tine, cum ti- am zis gunoaiele ca tine il simt până si animalele!Si nu trebuie să mă intelegi tu ce scriu eu aici, sânt altii care citesc si printre rânduri daca doresc .O zi bună si îmi pare rau sincer de tine că iti faci rau singur cu anonimatul tău!

Pislariu Marcel

#43

2016-03-11 08:23

Pentru pozitiia pe care o ocup acum primesc2000€ pe luna su am bani de plătit impozitul dar minciuna mă face sa iau atididinea asta!


Musafir

#44 Re:

2016-03-11 10:04

#16: -  

 

Pislariu Marcel

#45 Re: Re:

2016-03-11 12:52

#44: - Re:  

 Poate vrei sa- ti arat adeverința de salariu jigodie care nu-ti publici numele!Ce fel de om poti fi sa jignesti din urmă!Asa fac oamenii fără nici un Dumnezeu!Daca te temi cumva de el , ar fi cazul sa te spovedesti!

Adrian

#46

2016-03-11 13:13

      Nu stiu cati au vazut cata bataie de joc s-a facut de localnicii din Milisauti si Badeuti in ultimii 12 ani...

      Nu a facut nimeni mai nimic pentru aceasta localitate si zic localitate pt. ca a oras nu arata in nici un caz(avantajul este doare pentru conducre deoarece au salariile mai mari ca inainte si pentru asta banii trebuie luati de undeva si anume buzunarul nostru si cred ca fiecare din noi simte asta si unii o simt destul de dureros pentru ca impozitele sunt exagerat de mari si impovaratoare pentru cetateni)....

     Uitati-va numai la cateva sate prin care eu personal am trecut si am ramas blocat cat de curate si cat de intretinute sunt(si ziceam ca sunt sate uitate de lume si sarace), mai mult de atat sunt si asfaltate/betonate toate stradutele... unele din ele sunt aproape si le puteti vizita... si anume:  GALANESTI; VOITINEL; FRATAUTI; COSTISA; DARMANESTI; DANILA;  etc,etc si arata super... si sunt muuuulte altele de genul .... De ce la noi nu s-a facut nimic?

 

      La noi in 12 ani s-au facut 2 parcuri care sunt lasate de izbeliste si neingrijite, si un trotuar pavat (pentru cetateni, in rest nu stiu ce altceva s-a mai facut pentru oameni...

      Acum inainte de alegeri s-au betonat cateva stradute inguste (in garaba, fara santuri) si numai in MILISAUTI , apoi s-a bagat un tub pentru apa (in batjocura si bataie de joc... au sapat un sant amarat, a bagat tubul si l-a astupat inapoi cum as astupa eu o amarata de teava...), numai la vrajeala si zic vrajeala deoarece: ca sa ai apa potabila ca la oras si sa o poti folosi in primul rand e nevoie de o casa de apa undeva pe un deal la o inaltime oarecare, pompe langa rau si multe altele care la MILISAUTI nu exista... dar nha vin alegerile si trebuie de facut ceva (chiar daca e facut in bataie de joc, bataie de joc de banii nostri) ... Eu zic ca noi locuitorii trebuie sa facem ceva pentru binele nostru !!!

Nu fac parte din politica... sunt un simplu cetatean dezamagit la maxim... din pacate...


Musafir

#47

2016-03-11 13:16

Pentru ca sunt dezamagit in totalitate!!!

Musafir

#48 Re: Re: Re:

2016-03-11 16:50

#42: Pislariu Marcel - Re: Re:  

 wei baiatule,tu furi curent ,nu gluma!!!te-am urmarit si pe FB,ai si acolo o gramada de admiratori,ca si pe aici!!tu nu esti in stare sa manageriezi nimic,nu gunoaie,ca mine sau ca altii cum iti place tie sa numesti anumiti oameni!!!!nici gunoaie la propriu nu esti in stare sa manageriezi!!nici macar pe tine insati  nu esti in stare,cu 2000 de euro pe luna (doar pe luna,ca pe pamant nu se vede)si atatia ani de Germania,si te mananca paduchii in garla,si tu vrei sa manageriezi pe nu stiu cine,dand exemple din Germania,samd!!mai mult a realizat taica-tau cu salariul de la IMIL decat tine,laudarosule,tu n-ai miscat un pai acasa!!l-ai prostit si pe unchiu-tu sau ce ti-o fi,de ti-a dat casa,da si acolo tot tu esti gunoiul,ca te-ai bagat peste Nelu!!trebuia sa-i spui lui unchiul tau sa se spele pe cap cu Nelu cu tot,dc n-a vrut sa-ti deie tie de la inceput,si asa mai puteai vorbi si da citate din Biblie,si te-ai gasit tocmai tu??papagalule!!!pana o sa ajungi la nivelul meu ,mai ai tata!!pana atunci ,pune-te bine cu primarul ,ca la oras,se poarta,si poate te ajuta cumva si face o igienizare(deratizare,deparazitare) de primavara ,si te mai scapa de paduchii care colcaie pe la tine prin garla(normal ca-s ai tai)nu de alta dar daca trec podul ala faimos cu care te tot lauzi ca l-ai facut prin propriile puteri,ne-am dus dracului cu totii!si nu mai sterge mesajele,la dracu sa le ia,lasa-le sa le citeasca lumea,numai asa isi dau seama  cine trebuie sa mearga cu adevarat la psiholog!!

 

Pislariu Marcel

#49

2016-03-11 17:11

Te-ai enervat tare "anonimule"!Se pare ca esti un fan de-allui Nelu si crapati toti de ciuda ca unchiul mi-a dat toata averea!Chiar nu aveam nevoie sa stii ca parintii mei au fost gospodari si au avut ce sa  imi lase!Si tocmai ca in atatia ani de strainatate am muncit cinstit si nu am furat un pai!2000  am de cand am intrat cu drepturi depline in U.E ca a trebuit sa sug ciorapii unor gunoaie ca tine care profitau de ilegalitatea mea !Dar nu am stat degeaba ,fraiere,mi-am facut profil pe NET stiind limba,permis B;C;E rapid m-au racolat nemtii si mi-au dat un salariu bun!As  putea  sa am alte joburi in DE,ca mi-e recunuscuta scoala din RO,dar tocmai ca imi  plac animalele si sant mai atasat de ele decat de progenituri ca tine.Arunci cu noroi din anonimat!De ce?   Arata-ti fata  hidoasa sa te vada lumea!Tare mi se poare ca imi esti un fost fratior care face spume la gura ca a plecat averea din gestiunea voastra!Si sa iti intre in cap,chestia asta cu unchiul nu era in calcul,dar fiindca mizerii ca tine si-au batut joc de sangele meu am intervenit,Eram rude de sange fraiere si tocmai ca parintii mei nu au vrut sa ma dea ca el nu avea copiii,s-a bagat profitorul de Nelu,l-am invitat la discutii  sa vad ce pretentii are ,iar  el  arefuzat,de mandru ce e,vrea judecati!Te invit  sa urmaresti finalul la actiunea asta,sa te convingi apoi de ce sant in stare"gunoaie"ca mine!Judecati vreti judecati o sa aveti!

 

 

                               


Musafir

#50 unu care sta pe margine

2016-03-11 18:04

re:re:re de la ce vine? ai ramas repetent in scoala generala ? Auzi ,observ ca esti stresat si umbli ca disperatu sa inchizi gura la altii. Vad ca semeni cu primaru. Nu ati invatat ca inca este dreptul la libera exprimare. Inca nu a aparut legea anticonstitutionala Dragnea. Mai roagate si tu si tovarasul primar la Lucifer sa apara odata legea aia ca o sa va manance ani de puscarie pentru toate greutatile pe care le-ati adus oamenilor in tara asta. Observ ca sunteti ca si Dragnea nerabdatori sa puneti botnita la toti, ca ultima oara neispravitul de Dragnea a declarat ca data viitoare va inchide usile ca legea dragnea sa fie votata. Sunteti niste oameni de nimica.

re: re: re invata un lucru, voi acum ascultati ordinele de sus, se stie, nu fiti fraieri, aia de sus care acum va dau ordine tocmai voua o sa va puna botnita. Uitati ce patesc la ora actuala o multime de politicieni care au ascultat de elita mondiala. Nu va bagati in ce nu stiti. Sfatuieste l pe tovarasul primar sa se retraga ca tocmai sefii lui nu ii doresc binele.