S.O.S. familia!


Musafir

/ #2372 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 14:50

#2369: Vlase. - Re: Re: Re: Re:

Sa spui despre adolescenti ca pot intra intr-un stil de viata homosexual pentru ca este confuz, este un nonsens sa dai vina pe homosexuali.

Nu e deloc. Un adult care cunoaste riscurile unor asemenea acte nu ar trebui sa se apropie niciodata de un tanar confuz, care habar nu are de capul lui, mai ales sa profite de el. Sexul cu un alt barbat e ceva ireversibil, un pas care nu mai poate fi luat inapoi.

Daca vreun adolescent adopta un stil de viata homosexual, nu o face neaparat pentru ca este confuz, ci pentru a se razbuna pe parintii lui.

Si e firesc in cazul asta ca unul matur sa profite de el, vazand ce putin ii poate mintea? Eventual sa-i dea si o boala.

Caci daca in sinea lui stie ca ii plac fetele, cu ele va avea relatii dupa ce trece peste episoadele de razboi cu familia lui.

Si foarte probabil le va infecta cu te-miri-ce (a avea relatii cu o femeie dupa ce ai avut relatii cu barbati, fara sa ii spui respectivei pentru a o lasa sa aleaga in cunostinta de cauza, e complet iresponsabil).




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...