Lipsa Timbrelor pentru psihologi=Prostitutie Intelectuala!

Quoted post

Cristian Holban

#534 este timpul sa ne aparam ideile, este timpul pentru ingeniozitate si calitate!

2012-04-26 02:04

#533: Elena - Lobby, lobby

....din pacate foparte putini stiu ca adevaratii conducatori sunt sefii de comisii si mebrii comisiilor. fie ca sunt la clinica fie ca sunt la comisia de psihologie pentru aparare, etc.

Sa nu uitam de testele cognitrom sau ale dl. david ,toate fiind promovate prin facultati.

In realitate cine a reusit sa faca parte dintr-o comisie sau a ajuns la condúcerea ei imbolnaveste de boala puterii absolute si nu mai doreste sa plece din functie.

daca in 7 ani de la aparitia colegiului psihologigilor sau facut atat de putine lucruri in beneficiul psihologiei si al psihologilor acesta este numai meritul lor.

Sant costient ca decizia introducerii timbrelor are si omisiuni, dar este un inceput, iar acesti sefi si mebri de comisii nu fac decat sa se ascunda in spatele colegiului pt a putea sa-si desfasuare actiunile nestingheriti(regulile deontologice nu se aplica pt dansii, iar la avizat pe banda rulanta sunt primii), in acelas timp acuzand colegiul psihologilor de tot raul de care in fapt dansii sunt vinovati.

Sunt convis ca daca dl. Anitei ar fi putut sa treaca decizia referitoare la timbre prin colegiul director, ar fi facut-o, dar din pacate stia care sunt intereselor acestora.

ar fi extraordinar sa reusim sa facem ceva pt meseria noastra, dar din pacate sunt destul de multe minti redundante, sau care sunt conduse de interese, cu toate acestea am incredere in demersul privind reglemntarea profesiei noastre, si ii chem pe cei tineri, pe cei care doresc sa traiasca intr-un mediu civilitat, ii chem vineri 27.04.2012, ora 10 ,la colegiul psihologilor pentru a demonstra ca si dansii au o opinie care trebuie respectata, pentru a demonstra ca si noi existam.

 

Raspunsuri


Musafir

#535 Re: este timpul sa ne aparam ideile, este timpul pentru ingeniozitate si calitate!

2012-04-26 12:04:27