Salvati Radauti de poluarea Egger

Quoted post

Adriana

#9 Re: Andrei

2012-02-09 18:06

#8: - Andrei

De ce sunteti atat de deranjat de aceasta petitie? O sa spuneti ca, din punctul dvs. de vedere s-au scris neadevaruri, lucruri nedovedite. Stiti cate lucruri neadevarate apar in presa in fiecare zi, cate nedreptati sunt infaptuite, infractori lasati in libertate etc. Va preocupa si acestea si "luati atitudine" sau sunteti foarte interesat numai de firma Egger, o paziti cu pasiune ca nu cumva sa i se aduca o acuzatie nefondata?

Ce interes as avea eu, sau altcineva, sa inventez?

Dovada noastra e urmatoarea: NU SUNTEM PROSTI SI NICI NAIVI!! asa ca nu avem nevoie de rapoarte complicate care sa ne spuna cum stam cu poluarea, vedem cu ochii nostri.

Raspunsuri

Maria

#53 Re: Re: Andrei

2013-06-25 12:24:56

Dovada noastra e urmatoarea: NU SUNTEM PROSTI SI NICI NAIVI!! asa ca nu avem nevoie de rapoarte complicate care sa ne spuna cum stam cu poluarea, vedem cu ochii nostri.

adriana ,  toate gunoaiele de pe strazi nu le vezi? aia nu tot poluare este?

legat de poluarea cu fum( gaze de ardere) inca o tema pentru acasa pentru dragii de "ecologişti" de carton. stiti cumva care este emisia de CO2 a unei locuinte individuale care este dotata cu centrala termica cu combustibil solid, sau mai bine vechile sobe de teracota? bun acum faceti un calcul simplu: emisia de CO2 imnultit cu nr de locuine care detin astfel de echipamente, o sa ajungi la la o emisie de ordinul tonelor raportat la an.

ce masuri o sa se ia in privinta asta? o sa mergeti la bietii oameni sa le spuneti ca va polueaza aerul? as sugera sa se inceapa din Marginea cetatnii de colo sigur au cate un puluator din asta in proprietate( centrala termica cu combustibil solid) .

ceea ce sustii tu ca "vedem cu ochii nostri" este apa de ploaie. deci ma amuza maxim chestia asta. este treaba de logica de grupa mare este normal sa vezi cu ochii tai o degajare de gaze de ardere masiva( studiaza oleaca despre incendii- daca nu crezi) comparând cu degajarea gazelor de ardere a unei sobe cu lemne...  pe pricipiul asta se deduce clar ca 100 de sobe polueaza mai mult decat 1 incendiu..

draga adriana prin definitie roman = om naiv si prost condus in viata de principuil "sa moara vecinul, sa ii iau eu capra.. daca nu macar sa moara capra..."

scuza-ma dar esti penibila.