Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Emuil Gaoaza

#47809

2016-08-01 07:23

Trei mandate stau Fotiga,ca sa faci bale la gura ca muribunzi.Iar cu injuraturile mai usor ca pun potera locala pe tine,i-ati pancarda daca nu iti convine ceva si iesi la miting retardatule,ba iti mai spun inca odata nu ai ce face decst sa ma injuri pana iti ies ochi din cap ca la melc.

Raspunsuri

PCR= PILE, CURVE SI RELATII...

#47810 Re:

2016-08-01 08:01:43

#47809: Emuil Gaoaza -   <= Ameninta gaoazaa ca de nu iti sar toate mastile, tic-tac-tic-tac..., uiti repede mortule. Nu uita ca nu sunteti uitati nici tu si niciun PENAL:

 Muuuistule la ce fata ai, stai la cuuurul nostrru si inghiti!!!!!!!!!!! Mai  tine CLANTA LARGA, LARGESTE MUUULT, papa tot si mai sterge-ti botul ca muciii ii ai in coliva daca misti gresit si ti-o dam pe lumea ailalta pomanagiule direct cu mascatii  de care nu sti tu de ei, mai bolboroseste si ameninta ca de nu iti fac franjuri isteria de debil mintal ce esti si plecati cu autobuzele ca dubele sunt mici pentru cati penali sunteti voi. Mai joaca-te si jucati-va un pic prin primarie si institutile statului ca vei avea pancarta in botul tau infipta-n in teasta lipsa creier sufocata de maimutareli si lipsa creier, sufocatilor de prostie si maimute ratacite!!!!!!