Invalidați Congresul Românilor de Pretutindeni

Quoted post


Musafir

#35

2016-07-05 04:40

Sunt Președinta Societății Romanești din Indiana si împreuna cu alți membri ai nostri suntem revoltați de aceasta mascarada politica si minciuna prin care se cheltuie banul public si fara o adevarata legitimitate din partea adevăratei Diaspore Romanești.
Dorim o ancheta amănunțită, toti cei care se fac vinovați de falsuri si înșelătorii sa fie pedepsiți conform legii, iar Congresul anulat.
Va multumesc.

Raspunsuri

Daniel Meternă
Autorul acestei petitii

#40 Re:

2016-07-05 22:36:57

#35: -  

 Bună ziua,

Stimată doamnă, organizatorii acestei petiții s-au compromis in fața semnatarilor ca vocea lor să fie auzită in fața Camerelor Reunite ale Parlamentului, cu intenția declarată și asumată de a declanșa in Parlament procedura de invalidare a acestui fiasco numit "conges al românilor de pretutindeni". In același timp vă mulțumim pentru semnătura dumneavoastră și primiți considerația noastră; in următoarele zile urmează să prezentăm o scrisoare deschisă  Camerelor Reunite ale Parlamentului la care va fi atașată și această petiție ca un argument in plus in ceea ce privește soliditatea acțiunilor noastre, bineințeles și cu ajutorul adeziunii tuturor semnatarilor acestei petiții care ne legitimează să luptăm pentru scopul declarat in petiție. Societatea civilă contează, diaspora contează !

Vă mulțumim frumos !