Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alin Pavel

#43351 Re:

2015-09-03 07:04

#43341: KamiKaze Romprest -  

 Da ma nebunule, or fura astia gunoiul :))

 Ne-arunca presa praf in ochi cu subiectele astea de nimic, uite gunoiul/nu-i gunoiul/cine ia gunoiu/e ilegal sa ia gunoiul/etc, cand problemele reale ale orasului sunt cu totul altele...subiecte de gunoi lansate de gunoaie pt gunoaie.

 

Raspunsuri

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43353 Maimutareala este de tine "Alin Pavel "

2015-09-03 07:29:34

#43351: Alin Pavel - Re:  <= Pana lasi scris ceva, documenteaza si sa aduci argumente Alin Pavel GUNOIULE NERIDICAT, asa cazi de maimutarit cum esti si lasi scris mai  "Alin Pavel "

 Daca te semnezi Alin Pavel, sa spunem ca ai fi tu, mai revizuieste-ti gandirea  si exprimarea. In primul rand este vorba de OLTCHIM, care cu firma de paza romprest secu_rity asigura chipurile paza societatii, fiind  aceeasi firma care ridica gunoiul romprest salubrizare. Pai numai un dezaxat mintal asa cum ne arati in scris sa nu-si dea seama ca aceeasi firma este implicata in cazuri penale si cautat patronul sau de diicot, dat in urmarire internationala pentru furt IN GRUP INFRACTIONAL CREAT IN CARDASIE CU ALTE GRUPURI INFRACTIONALE, ACUM IN ACTIUNE SI ILEGALITATE, PATRONUL FIRMEI  ESTE CAPTURAT IN DUBAI, gasit infractorul patron  si nu se poate extrada dar ramane sub cautare internationala si monitorizare a infractorului. Iar la Valcea este totul in mana acestor penali, presa a relatat si aceeasi firma romprest se afla in ilegalitate pentru ca nu are aviz de mediu plus multe alte ilegalitati comise.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43356 Grupul infracţional de la ROMPREST vrea să ne ridice gunoiul la RÂMNICU VÂLCEA

2015-09-03 07:41:53

#43351: Alin Pavel - Re:  <= TAMPITELULE MAIMUTARIT ( NE ADRESAM LA CEEA CE AI AFIRMAT SI TU INAINTE SI CA DREPT LA REPLICA ) , CUM POTI SA FI ASA CAZUT IN CAP SA NU OBSERVI GRUPUL INFRACTIONAL CARE " PAZESTE " OLTCHIM SI MAI RIDICA SI GUNOIUL OLTCHIM. BAAAI DEREGLATULE...., PATRONUL FIRMEI ESTE ARESTAT IN DUBAI DAT IN URMARIRE GENERALA INTERNATIONALA, SE FAC DEMERSURI DE EXTRADARE SI ASTIA " PAZESC OLTCHIM " ?????

 SITE-URI : - http://www.romprest.ro//servicii/divizia

- http://www.romprestsecu rity.ro/

Grupul infracţional de la ROMPREST vrea să ne ridice gunoiul la RÂMNICU VÂLCEA

Licitaţia pentru concesionarea serviciului de salubrizare al municipiului Râmnicu Vâlcea s-a încheiat, iar în urmă cu aproximativ două săptămâni de zile a fost declarată şi firma câştigătoare. Aceasta este firma ROMPREST, la care în dimineaţa zilei de 6 mai 2015 procu_rorii DIICOT au făcut mai multe percheziţii vizând destructurarea unui grup infracţional care a produs un prejudiciu la bugetul de stat de 18 milioane de euro, în opinia procu_rorilor DIICOT.
Reamintim că la termenul limită din data de 14 ianuarie 2015, la Primăria municipiului, pentru concesionarea serviciului de salubrizare la nivelul Râmnicului au depus oferte două firme distincte şi a două asocieri de firme. Ofertanţii sunt: Asocierea SC Servicii Salubritate Bucu_reşti SA (Lider, cu sediul în Bucu_reşti) – SC Iridex Group Import Export Bucu_reşti - filiala Costineşti SRL (Asociat 1, sediul în Costineşti, jud. Constanţa) – SC Iridex Group Import Export SRL (Asociat 2, cu sediul în Bucu_reşti); SC Retim Ecologic Service SA (cu sediul în Timişoara); Asocierea SC Romprest Energy SRL – SC Compania Romprest Service SA (ambele cu sediul în Bucu_reşti); SC Brai Cata SRL (cu sediul în Brăila). Procesul-verbal al şedinţei de deschidere a ofertelor a fost postat pe SEAP, iar procedura şi-a urmat cu_rsul.
Deşi comisia de licitaţie formată din 9 membri a declarat câştigătoare firma Romprest, o altă participantă la licitaţie, SC Brai Cata SRL a formulat contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, procedura fiind astfel blocată până la soluţionare. Mai mult, firma din Brăila mai are o cale de atac la Cu_rtea de Apel Piteşti.

ROMPREST, prejudiciu de 18 milioane euro

DIICOT a fost sesizată despre activitatea infracţională a celor de la ROMPREST de către inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală – Bucu_reşti. Procu_rorii DIICOT au început investigaţiile despre modul în care sunt respectate prevederile legislaţiei fiscale şi contabile, în legătură cu tranzacţiile comerciale desfăşurate în perioada 2012 – 2014 de către societatea COMPANIA ROMPREST SERVICE SA, cu societăţile comerciale LA TEAM LINE SOLUTIONS SRL, ROMCONCORD TEHNIC SERVICE SRL şi EURO GRUP SRL.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2013-2014 s-a constituit un grup infracţional organizat format din 23 de persoane şi coordonat de către suspectul W. F., care a desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificiala a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi ulilizarea de societaţi comerciale "tip fantomă", pentru realizarea operaţiunilor ilicite. Astfel, în scopul reducerii masei de profit şi a TVA de plată, suspectul W. F. a iniţiat şi a coordonat aceste circuite financiare, pe mai multe paliere, ce au avut drept scop înregistrarea în contabilitatea societăţii Compania Romprest Service SA Bucu_reşti a achiziţiilor, de la diverse societăţi comerciale, utilizate exclusiv pentru emiterea de facturi.

După înregistrarea în contabilitatea societăţii a facturilor aferente achiziţiilor fictive, sumele consemnate în documentele respective erau virate, iniţial, în conturile societăţilor fantomă emitente, ulterior fiind transferate în conturile altor societăţi comerciale de tip „fantomă", fiind retrase în numerar şi preluate de către suspectul W. F., în vederea utilizării în scopuri proprii. S-a constatat că retragerea fondurilor era efectuată de către ceilalţi membri ai grupului, în scopul restituirii lor în numerar, către iniţiatorul acestui circuit fictiv, respectiv suspectului W. F., operaţiune realizată sub coordonarea unor membrii ai grupului infracţional organizat.
S-a reţinut că circuitele comerciale fictive, precum şi cele financiare asociate, au fost operaţionalizate de către suspectul W. F., cu sprijinul membrilor grupului, fiecare dintre aceştia îndeplinind sarcini prestabilite şi fiind remuneraţi în consecinţă. Astfel, referitor la activitatea infracţională a suspectului W. F. a rezultat faptul că acesta a înaintat solicitări punctuale de retragere a unor fonduri financiare din circuitul financiar legal al SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA Bucu_reşti, iar prin intermediul unor suspecţi, a coordonat demersurile concrete întreprinse de ceilalţi membri ai grupării, care au avut drept obiectiv atât obţinerea unor fonduri financiare ce puteau fi utilizate de către suspectul W. F. în scopuri proprii, cât şi de către societatea ROMPREST.
Din cercetări s-a stabilit că membrii grupării preluau solicitările transmise de către lider, stabilind modalitătile concrete de acţiune pentru retragerea fondurilor din circuitul financiar al SC COMPANIA ROMPREST SERVICE SA. De asemenea, unul dintre suspecţi îi coordona pe ceilalţi membrii ai grupării în demersurile de înfiinţare a firmelor "fantomă" ce erau interpuse în circuitul comercial fictiv, stabilea succesiunea transferurilor financiare şi firmele ce vor fi utilizate, negocia direct cu reprezentanţii societăţilor bancare condiţiile deschiderii şi utilizării conturilor bancare asociate firmelor "fantomă", însoţindu-i personal pe aceştia la efectuarea retragerilor de numerar.
Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului este în valoare totală de 4.500.000 euro, reprezentând impozitul pe profit şi a taxei pe valoarea adăugată, la care se adaugă suma de 60.494.600 lei (echivalentul a 14.000.000 euro) supusă procesului de reciclare.
În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii până la concu_renţa sumei de 18 milioane de euro reprezentând contravaloarea prejudiciului produs prin săvârşirea infracţiunilor", se arată într-un comunicat al DIICOT. 

http://www.voceavalcii.ro/2015050628490/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM!!!!!!!!! UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!

#43357 Re: Re: Patronul Romprest, Florian Walter, a fost găsit

2015-09-03 07:54:52

#43351: Alin Pavel - Re:  <= MAIMUTOIULE, IA DE AICI SI PAPA TOT:   CO_INCIDENTA DE INFINTARE IN 2013 SUB NUMELE DE ROMPREST SAU ALIATI CU ROMINSOLV  LA OLTCHIM SI CU PSD SI ALTI GUNOIERI  LA RIDICATA GUNOIULUI, PARCA AM VAZUT NOI CEVA CU RIDICATA DESEURILOR ( FLORI ) IN ACTELE OLTCHIM CARE S-AU APROBAT IN AGOA OLTCHIM, STA DOVADA IN PETITIE "Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor - Bursei de Valori."

 Patronul Romprest, Florian Walter, a fost găsit  http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment

Florian Walter, capturat în Dubai

Patronul ROMPREST, Florian Walter, a fost capturat în Dubai, în baza unui mandat de arestare, scrie romanialibera.ro. Poliţia Română a confirmat printr-un comunicat de presă că Walter a fost prins prin cooperarea cu Biroul Interpol de la Abu Dhabi. Walter a fost pus în libertate pe cauţiune şi sub control judiciar, el fiind obligat să se prezinte zilnic la Poliţie, până când instanţa de judecată din Dubai decide extrădarea în România.

Florian Walter, proprietarul companiei Romprest, este arestat în Emiratele Arabe Unite, la solicitarea autorităţilor române, fiind începute procedurile de extrădare, în vederea cercetării sale în dosarul în care este acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit Poliţiei Române.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) arată miercu_ri, într-un comunicat de presă, că în 22 mai, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - Biroul Naţional Interpol au fost făcute demersuri pentru localizarea şi arestarea în vederea extrădării a lui Florian Walter, pe numele căruia Tribunalul Prahova a emis un mandat de arestare preventivă.

În 29 mai, Poliţia Română a solicitat Biroului Central Naţional Interpol Abu Dhabi confirmarea prezenţei lui Florian Walter în Emiratele Arabe Unite.

Ulterior, în 2 iunie, Poliţia Română a primit confirmarea că Florian Walter a fost arestat, la solicitarea autorităţilor române, şi se află la dispoziţia organelor judiciare din Emiratele Arabe Unite. Biroul Naţional Interpol a informat Tribunalul Prahova şi Ministerul Justiţiei, care au început procedurile în vederea extrădării.

"Reamintim că, cel în cauză este bănuit că, în perioada 2013-2014 a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat, ce acţiona pe raza mai multor judeţe şi în municipiul Bucu_reşti, care ar fi desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, prin reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale «tip fantomă». Prejudiciul produs bugetului consolidat al statului este în valoare totală de 4.500.000 de euro", a precizat Poliţia Română.

Florian Walter a obţinut o rezidenţă în Emiratele Arabe Unite, deoarece orice om de afaceri care are milioane de dolari poate obţine rezidenţă, mai scrie România Liberă. După ce a fugit din România, a ajuns la Monaco, unde şi-a transferat banii în Dubai, spun surse specializate.

Contrar zvonurilor, din Dubai pot fi extrădaţi cei căutaţi de state în care se respectă principiile drepturilor omului.

Patronul Romprest a intrat în vizorul DIICOT în luna mai, când procu_rorii au descoperit fraude de peste 18,5 milioane de euro la firme organizate de paliere ale omului de afaceri. Scopul lui a fost să nu mai plătească impozite şi TVA. 

http://www.gandul.info/stiri/florian-walter