Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#40984 Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-03 19:02

#40983: -   <= NU-TI DAU SFATURI CI ITI ADUC LA CUNOSTINTA, PARERERILE TUTUROR SUNT CONSTRUCTIVE ACA INDEPLINESC CONDITII DE LIMBAJ CAT DE CAT NORMAL SA NE INTELEGEM ASA CUM AI SI SCRIS PAI HAI SA NE INTELEGEM SI UITE CE LAS EU SCRIS CIVILIZAT:

 M-am jurat si am lasat scris si dau scris iar, daca se incalca legea si actele sau va atingeti voit de ceea ce imi afecteaza direct sau indirect banii mei, v-am explicat sa fiti pregatiti sa imi justificati pana la ultima picatura de sange pe care am in mine ca asa ai si tu dreptul sa ma contrazici, nu ai taci, asa se spune in viata, n-ai argument nu spurci ci  taci, ca eu am si iti arat argumente, tuuu..

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

 

Raspunsuri


Musafir

#40990 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-03 20:45:06

#40984: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 nu ti-am contestat continutul postarilor ci am contestar repetarile acestora la infinit. Ceea ce postezi tu , eu stiu si consider ca cine a fost interesat sa invete sau sa se informeze a avut destul timp. Fraza cu "ultima picatura de sange" imi place , ma buc.ura , inseamna ca ca nu am murit, ca inca ne pasa , ca nu ne-am dat batuti, dar vreau si fapte. Nu neaparat parul sau furca sau ce dracului ne mai trece prin minte dar mai sunt si alte forme de protest , alte forme de presiune asupra celor asa cum spuneai chiar tu au fost in "cardasie". 

Mi-as dorii sa nu fie doar vorbe . mi-as dorii sa ni te alaturi si sa mergem impreuna la "lupta" pentru ca avem nevoie de cati mai multi osteni (la noi nu exista grade). Apropoo, suntem deja un grup de 8 persoane care intentionam sa intram din nou in greva foamei la Bucu.resti, dar ne mai trebuie barem inca pe atat. Daca nu ai probleme grave de sanatate, te asteptam sa ni te alaturi.

Cu respect