Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #40990 Re: Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-03 20:45

#40984: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea - Re: Re: Re: Re: CREAN_TELE SA_LARIALE OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea 

 nu ti-am contestat continutul postarilor ci am contestar repetarile acestora la infinit. Ceea ce postezi tu , eu stiu si consider ca cine a fost interesat sa invete sau sa se informeze a avut destul timp. Fraza cu "ultima picatura de sange" imi place , ma buc.ura , inseamna ca ca nu am murit, ca inca ne pasa , ca nu ne-am dat batuti, dar vreau si fapte. Nu neaparat parul sau furca sau ce dracului ne mai trece prin minte dar mai sunt si alte forme de protest , alte forme de presiune asupra celor asa cum spuneai chiar tu au fost in "cardasie". 

Mi-as dorii sa nu fie doar vorbe . mi-as dorii sa ni te alaturi si sa mergem impreuna la "lupta" pentru ca avem nevoie de cati mai multi osteni (la noi nu exista grade). Apropoo, suntem deja un grup de 8 persoane care intentionam sa intram din nou in greva foamei la Bucu.resti, dar ne mai trebuie barem inca pe atat. Daca nu ai probleme grave de sanatate, te asteptam sa ni te alaturi.

Cu respect