Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Umbra ta

#19689 Spion

2014-04-12 19:17

Spiru si Zaremba au avut o relație mai mult decât cordială.
Din acest motiv Spiru i-a vândut PCC -ului dosarul REACH al Diclorpropanului. Fără acest dosar PCC ar fi cheltuit de 4-5 ori suma plătită pentru acest dosar.
Probabil ca Spiru a primit un bonus.
Cred ca nu a fost suficient si a fost necesar sa vândă fulgi la firme fantoma , la prețuri de export, in schimb marfa mergea pe piața interna. Asta se cheamă evaziune.
Spiru s-a străduit sa nu se afle dar din nefericire s-a aflat. Deci Spiru ca Director general adjunct operațiuni comerciale a lucrat si lucrează numai in interesul Oltchim, după cum vedeți. Este foarte " talentat ".
Ii urmărește pe toți dar nu știe ca el este la fel de urmărit. Familia Spiru s-a bucurat de un tratament special : doua mașini din partea companiei, probabil familia Spiru locuiește separat. Vede in jurul lui numai spioni deși toți știu ca el este SPION. Pe cine serveste? PCC? Dumnezeu știe . Poate ca odată vom afla.
S-au poate este servantul baronilor locali.

Raspunsuri


Musafir

#19691 Re: Spion

2014-04-12 19:24:47

#19689: Umbra ta - Spion

Bravo baieti! Uite asa trebuie discutat pe aceasta petitie.

IL ROG PE FOTA 1 - pentru ca are multe de spus si pentru ca spune numai si numai adevarul - SA NU MAI FOLOSEASCA "INJURATURILE", chiar daca cei la care face referire merita SA FIE INJURATI DIN PLIN pentru ce au facut combinatului si salariatilor.