Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#19676 Re: EXISTA

2014-04-12 16:54

#19665: - EXISTA

"Exista in OLTCHIM un LIDER " FARA AFINITATI COLEGIALE "
Cautati-l si il veti gasi.
SIGUR EXISTA, IL STIU!"

Raspuns : Cernev , daca nu Dl. Sofer cel mai competent si cel mai nepatat (dar cu o mica gaura in kilometraj)



Musafir

#19677 Nici un partid n-ar mai avea dreptul să le ceară vâlcenilor votul.

2014-04-12 17:41

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/25870-nici-un-partid-n-ar-mai-avea-dreptul-s-le-cear-valcenilor-votul.html

Nici un partid n-ar mai avea dreptul să le ceară vâlcenilor votul

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 Scris de Petre Tănăsoaica
Probabil că vâlcenii sunt singurii cetăţeni din România – sau cel puţin aşa gândesc eu –, care nu vor şti cu cine să voteze pentru europarlamentare. Activiştii politici fac şedinţe peste şedinţe, se organizează adică, caută soluţii ca să îşi mobilizeze electoratul. Vă întreb cinstit: dumneavoastră ştiţi ce au de făcut parlamentarii la Bruxelles? Păi, în primul rând, ei trebuie să apere interesele României, să găsească canale pe diverse direcţii politice, dreapta, stânga, pentru ca, în elaborarea deciziilor luate în Consiliul Europei, România să aibă un câştig. Vă şi imaginaţi, cu siguranţă, că toţi politicienii care vor veni să vă ceară votul vor spune că aceşti oameni pentru care fac zilele astea campanie reprezintă, aşa generic, interesele României.

Ei bine, sub acest „generic” trebuie să se regăsească şi interesele judeţului Vâlcea, care este o bucăţică din România. Cred că v-aţi prins unde bat. Şi fără să mai ocolim prin spatele casei, hai să o spunem pe-a dreaptă: judeţul Vâlcea a fost ruinat cum nu s-a întâmplat cu nici un judeţ din România din cauza politicilor guvernamentale!

Aceşti guvernanţi au făcut praf judeţul Vâlcea, distrugând Oltchimul în favoarea intereselor străine, cum ar fi cele ale polonezilor de la PCC.


Păi nu-i aici vorba despre România? Ultimele informaţii care mi-au parvenit zilele acestea sunt de-a dreptul revoltătoare. Conducerea Oltchim refuză negocierile cu partenerii interni şi vând la export produse la preţuri ridicole.

În timpul acesta, piaţa internă este ocupată, de exemplu, la sodă caustică, leşie şi alte produse de la Electroliză, cu varii produse din Ungaria şi Polonia.

Ipocritul de Stolojan, aflat de ani buni în spatele butoanelor guvernamentale, spune că s-a făcut o mare greşeală cu Oltchimul, deşi ar fi avut, în cunoştinţă de cauză fiind, mecanisme de intervenţie.

Liberalii şi pesediştii n-au cerut votul acum doi ani, spunând că vor salva Oltchim?

Ce ar mai putea ei să ofere, ce promisiuni ar mai putea face pentru ca dumneavoastră, cei care v-aţi pierdut locurile de muncă, să mergeţi să votaţi pe unul sau altul?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:38


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:46


Chimist ghinionist

#19681 Alegator

2014-04-12 18:50

Avem politicieni in Ramnic? Cine sunt cei ce reprezintă interesele Județului?
Aleșii noștri nu erau cei ce sustineau politica PCC? Ziariști județului nu loveau cu presupuse si nedovedite bârfe in oamenii Oltchim?
Acum 3-4 ani era o campanie susținută împotriva Oltchim. Ați uitat? OLTCHIM A FOST DISTRUS DE SUSPICIUNILE POLITICIENILOR VÂLCENI SI A ZIARIȘTILOR VÂLCENI. CÂT TIMP AU PRIMIT SUSȚINEREA POLITICA SI FINANCIARĂ GURA LOR A FOST MUTA , CAND LUCRURILE S-AU SCHIMBAT SI ROBINETUL S-A ÎNCHIS A ÎNCEPUT DENIGRAREA SI LUPTA DE CULISE.
OLTCHIMUL A FOST DISTRUS IN PRIMUL RÂND DE VOI, DOMNILOR. RUȘINE SA VA FIE!
HAI SA FIM OBIECTIVI : OLTCHIM A AVUT O IMAGINE EXTERNA SI INTERNA ( fac referire exclusiv la CLIENTI si FURNIZORI) EXCELENTA.
DATORITĂ MODULUI BRUTAL IN CARE AU ÎNȚELES, GUVERNANȚII NOȘTRI, SA INTERVINĂ LUCRURILE S-AU DEGRADAT CONTINUU.
ASA AM FĂCUT LOC CONCURENTEI : PVC DIN UNGARIA, POLONIA, GERMANIA, EGIPT-HCL din UNGARIA, SODA FULGI DIN POLONIA, POLIETERI POLIOLI DIN GERMANIA, OLANDA, POLONIA, -DOP DIN COREEA, CEHIA, GERMANIA, POLONIA.
SI ASA ROMANIA A DEVENIT PIAȚA DE DESFACERE PENTRU PRODUCĂTORII EUROPENI MAI PUTIN PENTRU CEI AUTOHTONI.

ASA NE APARAM INTERESELE. ASA SUSTINEM ECONOMIA. ASA CREEM LOCURI DE MUNCA.
DPB

#19682 Tradatoriii...Celentano cati bani ai luat de la PCC sa dai de gard Oltchim in colaborare cu Cernevus

2014-04-12 18:55

Celentano cati bani ai luat de la PCC sa dai de gard Oltchim in colaborare cu Cernevus???
Dumitru ce ne poate spune de intalnirea cu Zaremba de la DPB??
Stii ceva liderule de rahat ???

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:57


Papagalul

#19684 Cine se înfruptă ?

2014-04-12 19:02

Printre căpuşele politice ale insolventei Oltchim se află şi Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand, uns, recent, director general adjunct operaţiuni al Oltchim. Acesta deţine, în conducerea companiei, funcţia a doua, după directorul general, alături de directorul general adjunct tehnic producţie. Ce l-a recomandat pe Ciobescu la o funcţie atât de mare în Oltchim? Probabil vocea şi talentul său din campania electorală a liberalilor, în niciun caz experienţa în domeniul petrochimiei, deoarece până nu demult Ciobescu a lucrat la firma SC Magic Tic-Tac SRL din Râmnicu Vâlcea, al cărei obiect de activitate este comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun. La Oltchim, Spiru Ciobescu Laurenţiu Armand nu o duce bine singur, ci alături de consoartă, Felicia Spiru Ciobescu, angajată tot graţie talentului politic în funcţia de şef divizie financiară, cu cinci oameni în subordine.
RPD

#19685 Celentano nici nu stii cat de mic incepi sa fii...........

2014-04-12 19:04

Celentano exact cum ai regizat cu Dumitru, Cernev si cativa parlamentari de cacat, parlamentari penali - Chitoiu, Dan Radu Rusanu, Felix Voiculescu, Constantin Nicolescu + Liviu Luca mazilirea Faraonului linsandu-l mediatic pe minciuni sfruntate date pe surse la RTV si Realitatea + alte cotidiene sponsorizate gen Ziarul ancheta in toamna anului 2012 asa vei fi si tu umplut de glorie curand.
Iti mai aduci aminte cand o puneai pe Buduna sa umple locul de fumat ca tu vei fi pus de Voiculescu Director General la Oltchim. Ti=ai atins visul insa la cat de incomptent esti nu faci diferenta intre soda fulgi si soda bloc intre metan si propan.
Cum spunea cineva Celentano nici nu stii cat de mic incepi sa fii......
Vezi ca a inceput sa ragaie mesterul Chisca prietenul tau de mangle dinamice pe la Anticoruptie, curand o sa spuna si Gerel cate ceva.
SRI-ul are niste urechi bune si are evidenta spagilor pe care le-ai dat ca sa fi pus pe functie marele general si ce inoxuri ai scos fara acte din combinat pentru banii de campanie.
Stie si Ministrul Nita.
Nea Rusanu te asteapta langa el..................
RPD

#19686 Celentano si 0215

2014-04-12 19:07

Celentano mai ai relatii la 0215 ca asa sustineai acum ceva vreme ca tu esti informat si il faci pe Faraon prin baietii tai de la 0215.
Oi fi si vreun agent secret intre timp????
Esti belea frate ..............
RPD

#19687 Celentano si TREI M SRL

2014-04-12 19:10

Celentano am uitat sa iti spunem dar vezi ca stim si de marfa de contrabanda comercializata prin firma ta.
BMW -ul ala bengos cu care te dai prin Trivale de unde il ai???
Am uitat ca tu esti cel mai cinstit director multinational.
Aia 70 000 EUR de ti-au aparut in cont in 2011 de unde sunt???
Tot din afacerile tale cinstite ???
Esti valoare frate............
FOTA 2

#19688 Salutari frate FOTA

2014-04-12 19:14

Fota traiasca familia ta !!! Jos palaria. Esti cel mai adevarat frate.
Sa stii ca exista si un FOTA 2 in Petrochimie. Nu fac misto.
FOTA 2 fratele tau te saluta si o sa iti spuna multe de betivul Celentano muianul planetar multinational. Marele magraon prietenul lui Gerea si Voiculescu + Vosganian.
Facem concert fratele meu sa afle toate autoritatile cine este acest Celentano.
Zile FOTAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
Umbra ta

#19689 Spion

2014-04-12 19:17

Spiru si Zaremba au avut o relație mai mult decât cordială.
Din acest motiv Spiru i-a vândut PCC -ului dosarul REACH al Diclorpropanului. Fără acest dosar PCC ar fi cheltuit de 4-5 ori suma plătită pentru acest dosar.
Probabil ca Spiru a primit un bonus.
Cred ca nu a fost suficient si a fost necesar sa vândă fulgi la firme fantoma , la prețuri de export, in schimb marfa mergea pe piața interna. Asta se cheamă evaziune.
Spiru s-a străduit sa nu se afle dar din nefericire s-a aflat. Deci Spiru ca Director general adjunct operațiuni comerciale a lucrat si lucrează numai in interesul Oltchim, după cum vedeți. Este foarte " talentat ".
Ii urmărește pe toți dar nu știe ca el este la fel de urmărit. Familia Spiru s-a bucurat de un tratament special : doua mașini din partea companiei, probabil familia Spiru locuiește separat. Vede in jurul lui numai spioni deși toți știu ca el este SPION. Pe cine serveste? PCC? Dumnezeu știe . Poate ca odată vom afla.
S-au poate este servantul baronilor locali.
RPD

#19690 BMW -ul X5 al lui Celentano

2014-04-12 19:20

Colegi din Oltchim am uitat sa precizez ca Domnul fost Director General Celentano - il stiti bine ala de la demonstratii zice ca sa fim fericiti ca a iesit sa discute cu noi are un BMW X5.
Sigur este din munca cinstita.
Ba Roibu nu a avut in viata lui BMW X5 personal.
Asa ca .....................
Dar am uitat Oltchim te-a platit bine 15800 RON/luna. Nu iti e mah rusine????
Urlati de Roibu ca a avut salariu nesimtit. Tu cum ai avut mah??? In conditiile in care Oltchim merge la 7% din capacitate.

Musafir

#19691 Re: Spion

2014-04-12 19:24

#19689: Umbra ta - Spion

Bravo baieti! Uite asa trebuie discutat pe aceasta petitie.

IL ROG PE FOTA 1 - pentru ca are multe de spus si pentru ca spune numai si numai adevarul - SA NU MAI FOLOSEASCA "INJURATURILE", chiar daca cei la care face referire merita SA FIE INJURATI DIN PLIN pentru ce au facut combinatului si salariatilor.

SIPI

#19692 Pentru umbra ta

2014-04-12 19:24

Stai linistit ca sunt toti monitorizati.
Daca Spirache sau Celentano sau Cernev au impresia ca nu se stie ce au facut si inca ce mai instrumenteaza se inseala.
In scurt timp vor face poteca dubele la Valcea.
O sa scrie de o sa le sara pixurile in sus.Atunci sa-l vedem pe Spirache cum se face alb ca varul si lui Celentano cum ii iese wiskey-ul in broboane pe frunte.
FOTA 2

#19693 Mesaj catre FOTA 1

2014-04-12 19:31

Frate hai sa le dam pe fata toate manglele pe care le-au facut astia in ultimii 2 ani in Oltchim.
Sa incepem cu deturnarea banilor de la CAR - bani retinuti ai salariatilor dar disparuti fara urma.
Oare Celentano stie ceva de acest lucru??
El zice ca a fost cel mai cinstit..... Oareeee????

Musafir

#19694 Re: BMW -ul X5 al lui Celentano

2014-04-12 19:31

#19690: RPD - BMW -ul X5 al lui Celentano

Dar de ce nu amintesti cum au papusit stocurile de marfa ramase de la Petrom (MEG, PEG, PIP, PJP, etc) si cum le-au "vandut"! Asta pana a venit Mihaescu si a dispus verificarea magaziilor si a depozitelor facand inventarierea produselor. Atunci s-au suparat multi pe Mihaescu ca le-a stricat afacerile!


Musafir

#19695 Re: Mesaj catre FOTA 1

2014-04-12 19:36

#19693: FOTA 2 - Mesaj catre FOTA 1

Cu CAR-ul suntem noi fraieri! Daca nu platim imprumuturile CAR-ul imediat ne actioneaza la judecatorie si ne "executa silit" (vedeti pe http://portal.just.ro/288/SitePages/Rezultate_dosare.aspx?k=car%20oltchim&a=%20scope%3AvDosar%20MJmpIdInstitutie%3D288&v1=-mjmpdosardata ).

Asa cum ne "executa" ei in instanta ASA TREBUIE SI NOI SA-I ACTIONAM IN INSTANTA iar vinovatii sa plateasca!

FOTA 2

#19696 Activitatile curente ale lui Celentano in Petrochimie care il recomanda ca expert

2014-04-12 19:45

Pentru toti cei interesati activitatile de baza ale lui Celentano in Petrochimia de la Pitesti au fost:

- mancat seminte si barfit zilnic Faraonul + colegii de la Valcea;

-injurat colegii de la Mentchim care faceau revizie in Petrochimie;
- aproape in fiecare zi mers la Dumitru si pus tara la cale - a se citi pregatit compromiterea tuturor demersurilor de revizie in Petrochimie si tot ce venea de la Valcea - tema de la OMV sa nu cumva sa se reporneasca Petrochimia si Rafinaria sa se demonstreze ca poate fi profitabila ca strica smecheria cu care OMV a inchis aceste capacitati de productie mintind ca sunt ineficiente. Atatia amar de ani cum de aceste combinate fusesera eficiente???;
- Dumitru ii dadea lui Celentano sfaturi strategice cum sa instige oamenii sa il dea jos pe Roibu sa lanseze diverse zvonuri negative la adresa activitatilor economice de la Oltchim, sa puna amprente negative tot ce se desfasura ca activitate in Petrochimie. Care era oare interesul lui Dumitru??? raspunsul vine de pe statele de plata de la OMV - acest sindicalist fiind locotenentul lui Liviu Luca - fiind platit de baietii austrieci - atentie Dumitru si acum este pe statul de plata la OMV;
- spre sfarsitul anului 2011 Celentano a considerat ca daca tot vine la serviciu si nu face nimic ar fi bine sa imbine utilul cu placutul. S-a implicat intr-o idila cu numita Carmen P. Astfel biroul sau cel din Pavilionul Rafiserv amenajat de Roibu la standarde normale nu cocina cum avea fostul birou pe vremea OMV la PIP  a devenit un fel de serai. "Prelucrarea fizica" a numitei Carmen P. fiind o activitatea cotidiana - colegii din Petrochimie stiu despre ce este vorba ca era si este inca subiect de barfa generala in platforma. Intre timp numita Carmen P. s-a incurcat cu un contractor din asa zisele firme capuse ale Faraonului catalogate ca atare de Celentano - probabil de aici provine ura lui fata de contractorii de la Oltchim :) :) :).  Celentano a devenit atat de gelos incat in sedintele operative a inceput sa se certe pe fata si sa o mustre pe numita Carmen P. in public legat de intrevederile acesteia cu respectivul contractor;
- o alta activitate care il recomanda pe numitul Celentano drept manager general multinational cu experienta este si mancatul zilnic de pungi de seminte atat floarea soarelui cat si dovleac la locul de fumat de langa Pavilionul Rafiserv;
Activitatile de mai sus sunt tipice pentru acest individ exceptand lantul de goldean gros, ceasurile de lux expuse ostentativ salariatilor aflati in somaj tehnic, plimbatul cu noul BMW X5.
Dragi colegi in consecinti se remarca net acest Celentano ca fiind cel mai competent capabil manager al Arpechim Oltchim.
Noi cei din Petrochimie il stim bine.
Acum incepeti si voi de la Valcea sa cunoasteti adevarul.

Noapte buna copiii !!!

Semnat,

Un grup de petrochimisti supranumiti Fota 2 care nu demonstreaza pentru repunerea in functia de Director General a lui Celentano

V. B

#19697

2014-04-12 20:02

Noapte buna, FOTA 2 !!! scrii misto.....
FOTA 2

#19698 Domnului Bestea

2014-04-12 20:08

Domnule Bestea
Toata stima !!!
Sunteti printre putinii romani adevarati.
SIPI

#19699 Firme capusa - clarificari Celentano

2014-04-12 20:18

Domnule Celentano,
Organul SIPI va cere sa clarificati public daca firmele DAFCOCHIM si BULROM erau firme declarate de catre dumneavoastra capuse de ce ati mai continuat colaborarea cu acestea cat ati fost general???
Daca nu aveti raspuns inseamna ca atunci cand ati afirmat ca ROIBU a capusat Oltchim ati mintit ordinar!!!!!
Nu uitati ca si pereti au urechi. Cu atat mai mult mobilul este plin de antene. :) :) :)
SIPI va transmite un salut de pionier, la fel ca si alte servicii pro Romania.
Daca dumneavoastra va imaginati ca nu stim ce se petrece la Oltchim va inselati.
Asteptam raspunsurile dumneavoastra prompte legat de DAFCOCHIM SI BULROM.
Daca ati fost un director competent multinational asa cum afirmati in niste articole publicate in Ziarul Ancheta din Pitesti de ce nu ati gasit alte surse de aprovizionare cu propilena pentru combinat nu firma Bulrom care era declarata capusa.
Daca ati folosit tot BULROM atunci sunt 3 variante:
- fie sunteti incompetent si nu ati avut alte solutii decat sa il plagiati pe Roibu;
- fie ati continuat capusarea asta plecand de la premisa ca afirmatia initiala despre BULROM si DAFCOCHIM ar fi fost ipotetic adevarata;
- ati considerat solutia de furnizare a lui Roibu prin Bulrom ca fiind una viabila care nu trebuia schimbata.
Va rugam sa ne raspundeti daca aveti cum justifica. Daca nu oricum veti raspunde foarte curand.......


Musafir

#19700 Șpârle și șopârle, 09.04.2014

2014-04-12 20:24

#19699: SIPI - Firme capusa - clarificari Celentano

http://ziaruldevalcea.ro/wp-content/uploads/2013/09/soparla-cu-volanas-e13790467...

http://ziaruldevalcea.ro/2014/04/09/sparle-si-soparle-09-04-2014/

Dacă tăcea, Marian Dumitru filozof rămânea…. Cam aşa am putea spune despre liderul de sindicat de la Arpechim, cel care a dat un comunicat de presă stufos în apărarea prietenului său „de pahar” Marius Pîrvu, (fost!) director general la Oltchim.

Aflând că este luat în vizor de ministrul Economiei, Marius Pîrvu a apelat în disperare de cauză la „căţeluşul” său Marian Dumitru, care rapid a emis un comunicat către ţară în care se spune: „Până la urmă eu cred că tot ceea ce se întâmplă la Oltchim este o sabotare a privatizării şi acuz de acest lucru actuala guvernare, cu domnul Niţă în frunte.

Pentru că nu văd ce ar putea rezolva un alt director în cele 45 de zile, fără capital de lucru. Nu văd motivul pentru care schimbările acestea ar fi benefice, fie chiar şi politic”.

Hai sictir, monşer Dumitru!