Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#19676 Re: EXISTA

2014-04-12 16:54

#19665: - EXISTA

"Exista in OLTCHIM un LIDER " FARA AFINITATI COLEGIALE "
Cautati-l si il veti gasi.
SIGUR EXISTA, IL STIU!"

Raspuns : Cernev , daca nu Dl. Sofer cel mai competent si cel mai nepatat (dar cu o mica gaura in kilometraj)


Raspunsuri


Musafir

#19677 Nici un partid n-ar mai avea dreptul să le ceară vâlcenilor votul.

2014-04-12 17:41:21

http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/25870-nici-un-partid-n-ar-mai-avea-dreptul-s-le-cear-valcenilor-votul.html

Nici un partid n-ar mai avea dreptul să le ceară vâlcenilor votul

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014 Scris de Petre Tănăsoaica
Probabil că vâlcenii sunt singurii cetăţeni din România – sau cel puţin aşa gândesc eu –, care nu vor şti cu cine să voteze pentru europarlamentare. Activiştii politici fac şedinţe peste şedinţe, se organizează adică, caută soluţii ca să îşi mobilizeze electoratul. Vă întreb cinstit: dumneavoastră ştiţi ce au de făcut parlamentarii la Bruxelles? Păi, în primul rând, ei trebuie să apere interesele României, să găsească canale pe diverse direcţii politice, dreapta, stânga, pentru ca, în elaborarea deciziilor luate în Consiliul Europei, România să aibă un câştig. Vă şi imaginaţi, cu siguranţă, că toţi politicienii care vor veni să vă ceară votul vor spune că aceşti oameni pentru care fac zilele astea campanie reprezintă, aşa generic, interesele României.

Ei bine, sub acest „generic” trebuie să se regăsească şi interesele judeţului Vâlcea, care este o bucăţică din România. Cred că v-aţi prins unde bat. Şi fără să mai ocolim prin spatele casei, hai să o spunem pe-a dreaptă: judeţul Vâlcea a fost ruinat cum nu s-a întâmplat cu nici un judeţ din România din cauza politicilor guvernamentale!

Aceşti guvernanţi au făcut praf judeţul Vâlcea, distrugând Oltchimul în favoarea intereselor străine, cum ar fi cele ale polonezilor de la PCC.


Păi nu-i aici vorba despre România? Ultimele informaţii care mi-au parvenit zilele acestea sunt de-a dreptul revoltătoare. Conducerea Oltchim refuză negocierile cu partenerii interni şi vând la export produse la preţuri ridicole.

În timpul acesta, piaţa internă este ocupată, de exemplu, la sodă caustică, leşie şi alte produse de la Electroliză, cu varii produse din Ungaria şi Polonia.

Ipocritul de Stolojan, aflat de ani buni în spatele butoanelor guvernamentale, spune că s-a făcut o mare greşeală cu Oltchimul, deşi ar fi avut, în cunoştinţă de cauză fiind, mecanisme de intervenţie.

Liberalii şi pesediştii n-au cerut votul acum doi ani, spunând că vor salva Oltchim?

Ce ar mai putea ei să ofere, ce promisiuni ar mai putea face pentru ca dumneavoastră, cei care v-aţi pierdut locurile de muncă, să mergeţi să votaţi pe unul sau altul?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:41:10


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-12 18:46:11


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-04-13 15:30:58